Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam nekada mogla da kazem:'Volim da citam knjige i da gledam folmove."
Sada mi je recenica kraca. Glasi:"Volim da citam knjige."

Jer ovo sada nisu filmovi sa nekom pricom, vec samo neki efekti, specijalni... ili vec takvi naekakvi.

Zato bi moja recenica u stvari mogla da glasi:"Volim da citam knjige, volim filmove snimljene po nekom knjizevnom delu, i molicu fino vi kako hocete al' ja volim domaci film :manikir:

Tu se jos uvek bave nekom pricom. Skoro sam gledala Grbavicu i Sisanje, a pre toga Monte video bog te video, Neko me ipak ceka:heart: i Zena sa slomljenim nosem, i mogu reci:"Dobri, ili odlicni, ili lepi filmovi."

Ja sam nekada mogla da kazem:'Volim da citam knjige i da gledam folmove."
Sada mi je recenica kraca. Glasi:"Volim da citam knjige."

Jer ovo sada nisu filmovi sa nekom pricom, vec samo neki efekti, specijalni... ili vec takvi naekakvi.

Zato bi moja recenica u stvari mogla da glasi:"Volim da citam knjige, volim filmove snimljene po nekom knjizevnom delu, i molicu fino vi kako hocete al' ja volim domaci film :manikir:

Tu se jos uvek bave nekom pricom. Skoro sam gledala Grbavicu i Sisanje, a pre toga Monte video bog te video, Neko me ipak ceka:heart: i Zena sa slomljenim nosem, i mogu reci:"Dobri, ili odlicni, ili lepi filmovi."

Ako nisi, obavezno odgledaj Tamo i ovde, domaci, odlican.
Da ne bude spam :mrgreen: procitala Komo, moz da se procita i ne mora. Danas sam zakasnila u biblioteku zbog dragog :besna: pa nemam nista za citanje, tj. imam, al mi glupo da pocinjem kad cu u ponedeljak u biblioteku, a ne bih ni trebala da citam, ni da ovdI sedim, a ni da skidam onaj fracuski film sto ga sad skidam nego bih trebala da ucim.

nisam znala da ne znate za taj film
ona mala Unči neka ga skida o'ma, dopašće joj se sigurno

inače, svaki film sa Meril Strip , sniman po knjzi je odličan
sjetite se samo Sofijinog izbora
žena zna da iznese lik, pa to ti je

Kuća..je jednako dobra kao i knjiga

nego nisam to htjela da pišem :mrgreen:

htjela sam da se žalim da sam pročitala sve iz bibl. a tek u ponedeljak radi

Volim njene filmove a taj Sofijin izbor nisam gledala,sta sve ovde moze da se sazna :zaljubljena:

Original postavio Mrs.Bi
Puštali u busu kad sam išla na more neki film sa Andjelinom Džoli, neka pucačina... zaspem malo, kad se probudim, a oni i dalje pucaju i jurcaju kolima ... i to je to što se forsira. Ja uvek moram da skrenem sa teme.

Zbog toga vise i ne idem u bioskop,retko ima sta da se vidi.
Bas lepo sto si skrenula sa teme,lakse mi kad vidim da nas ima i ovakvih :lol:

Ako nisi, obavezno odgledaj Tamo i ovde, domaci, odlican.
Da ne bude spam :mrgreen: procitala Komo, moz da se procita i ne mora. Danas sam zakasnila u biblioteku zbog dragog :besna: pa nemam nista za citanje, tj. imam, al mi glupo da pocinjem kad cu u ponedeljak u biblioteku, a ne bih ni trebala da citam, ni da ovdI sedim, a ni da skidam onaj fracuski film sto ga sad skidam nego bih trebala da ucim.
Gledala :mrgreen:
Retko sta domace ja nisam gledala. Da dodam, pade mi na pamet, Carlston za Ognjenku. Neobican a odlican!

Sto se mene tice Tamo i ovde je dobar, ali od svih nabrojanih je najmanji utisak ostavio na mene.
Mada mu je poruka dobra, i mnogo nas je eto tako... rasutih svugde, pa nas tema manje-vise sve pogadja.
Ja gutam knjigu Kuca duhova :)

PS.Kad ne visim ovde :mrgreen:

Poslednja izmena:
Meril Strip je... pa malo je reci sjaaaaajna.
A film Sofijin izbor je, bogtemazodaumres al' odma. (Ne postoji smajli za njega)
A nisam znala da ima i knjiga Sofijin izbor, sad sam izguglala.

e ja sam zaboravila da se pohvalim tj nisam stigla ove nedelje, zbog raznoraznih dogadjaja, da dodjem na temu.... da sam konachno i ja prochitala ULJKIPLJ:malav:
prochitah je za neka 3 dana s tim shto sam je chitkala pre spavanje samo..
pa shta da kazem shto vec niste..lepa je knjizica...meni nije teshko da chitam u toj formi pisama kao shto je napisana...
ali ne mogu da se otmem utisku da sam ochekivala mozda malo vishe :think:

e da..a poshto nisam imala nish pametnije da ponesem, ponela sam Amandu Kvik :mrgreen:
videh da je bila polemika pre nekoliko strana o tome i josh o nekim piscima i vrstama litereature...
ja ne vidim nishta loshe u chitanju takvih knjiga...msm meni je chitanje razonoda i ne pada mi na pamet da opterecujem mozak sa nechim teshkim ako mi ne prija
tako da ja knjige delim na one koje mi legnu i one koje me namuche dok ih zavrshim(ako ih zavrshim)
i ne zalazim u polemiku o knjizevnoj vrednosti nekog dela...
videle ste i same da ja knjigu prokomentarushem kratko- svidja mi se ili ne :lol:

e da ...
ja sam chitala Grichku vjeshticu negde u srednjoj, kao i MirJam...
leti na raspustu, zavuchem se u sobu i chiiitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam :lol:
a GV sam chak nosila jedne godine na more, 2 dela :eek: zauzele mi mesto u koferu, ali morala sam poneti jer sam se bash bila navukla..
zamislite mene sa tom knjizurinom na plazi...jedva su se momci neki odvazili da pridju

Isto, prestala sam da gledam filmove zbog tih pucačina!
Bi, mislim da je taj sa Andjom "Gospodin i gospođa Smith" u kom glumi i Brad Pitt, ja se baš bila naoštrila da ga gledam nisam mogla dalje od 20 min čak i pored njih dvoje!
Letos sam bila kod tetke, a ona je zaluđenik za filmove, nekada je imala i svoju videoteku i uglavnom zna moj ukus, dobra drama. Ode ona da iznajmi neki i donese 3 drame, budibogsnama, niđe veze što bi rekla Ester:lol:. Sporo, bez radnje, bez poente, nigde srce da ti zaigra, ma dušu dalo za uspavljivanje.
Da ne spamujem, čitam Peru bogalja, ali ne stižem od deteta, mislim sjajan je stvarno. A obogatila sam se za još 3 knjige po vašoj preporuci: Purpurni hibiskus od koje mnoooogo očekujem jer me njena Pola žutog sunca potpuno kupila, zatim Moramo da razgovaramo o Kevinu i Ne idimo noćas psima.

Jeeee, jeeeee, jeeee!!!

Elem. Citam ja tako ovu Kucu duhova, i sve vise mi je pred ocima TAJ film o kome ja hocu da vas pitam. I ne budem lenja upitam Google, i on mi sve lepo kaze. Dakle ja ukucam Dzeremi Ajrons i Meril Strip, i on mi izbaci da je po Kuci duhova snimljen film sa Dzeremi Ajronsom, Meril Strip, Glen Klouz, Vinonom Rajder, Antoniom Banderasom. O lepote!!! Dal’ je moglo bolje!?

Koja ekipa, je li moguće? Moram to da nabavim. :eek:
A za Anđu, šta reći, većina filmova joj je bez veze (sem možda ''Changeling''), ljudi je gledaju jer je lepa i to je to. I ja sam ''Gospodin i Gospođa Smit'' gledala u delovima jer nisam mogla odjednom da svarim toliku količinu gluposti. A taj s jurnjavom kolima i pucačinom je verovatno ''Wanted''. :D
Inače, čitam ovaj Letnjikovac i mnogo je dosadan, površan, predvidiv. Kontam da Džejn Grin napiše po jednu ovakvu knjigu svakog meseca.

ja sad tragala po kući šta ču da čitam
mislim, moram, ide se naplažu..i to

I..šok..Glad, Mirjana Bobić Mojsilović
o'kle meni OVO :eek:
znam da u ludilu ne bih kupila

i o'kle (odakle)..kupila starija kćerka od onih što prodaju po plaži :dash::dash::dash:
što nisi kupila neku finu knjigu kad već kupuješ (moja poruka)
pa jeeesam, što, baš je dobra knjiga, pročitala sam je (njena poruka)
divno (moja poruka)
nije mi jasno što se ljutiš (njena poruka)
ne ljutim se, nego sam oduševljena kako imaš šmek za knjige (moja poruka)
kraj porukanja

da prevarim ovo, pa ćemo se opet večeras porukat

Nije moj film s Anđom "Gospodin i gospođa Smit", može biti da je taj Wanted, pitaću muža, on pamti takve stvari. Glavni junak je sin veštog snajperiste a radi neki glup posao. Otkriva ga organizacija za koju je radio njegov otac i ispostavlja se da je on isto tako vešt pucač. I sad tu rke-koke itd. E, dotakla sam dno sa prepričavanjem filma. Mrzim kad mi neko prepričava film, pa makar i dobar, a pogotovo ovo.

Esterka, ja sam već par puta pominjala "Tračaru" (Gossip Girl) najbolju knjigu svih vremena po rečima moje ćerke. Nemaju oni isti ukus kao mi i to je normalno. Ni ja u mladosti nisam čitala iste knjige kao moj otac. (Majka čita samo knjige tipa "Zdravi i vitki", "Hrana moj čudesni lek" i tako to... ne znam nazive).
Sad čekam da se jave prijatelji koje smo pozvali u posetu da vidim 'oće li da dođu, pa da znam da li da pravim kolače ili da se organizujem da gledam film i peglam. Da nisam skinula Kuću duhova, gledala bih ponovo Mama mia, gde Meril Strip ima drugačiju ulogu, ali isto je sjajna. Mnogi su kritikovali taj film, tj. mjuzikl (neki kritičar ga je okarakterisao da je za tetke i strine), a meni je super (pa kad sam tetka i strina ;)). More, sunce, pevaju, igraju... zar pored svega toga film treba da ima i neku mudru poruku.

Eto, Emocijo, sad sam totalno zastranila.
Pokušala sam ja da se uključim tamo na temu gde se pominju filmovi, ali se nisam našla, pa spamujem ovde :rumenko:

Pokušala sam ja da se uključim tamo na temu gde se pominju filmovi, ali se nisam našla, pa spamujem ovde :rumenko:
I ja! I na temama o filmovima i na temama o serijama.
Al' ja nikad cula, nikad vid'la od toga sto se tamo spominje :eek:
Zato moramo da spamujemo :mrgreen:
Il' da otvorimo temu samo za nas, "Bibliotelka-Filmovi" :think: :D

PS. Bi, mislila sam sinoc, dal ostade na palubi posto je duvao onaj sasvi vetar :lol:

I ja! I na temama o filmovima i na temama o serijama.
Al' ja nikad cula, nikad vid'la od toga sto se tamo spominje :eek:
Zato moramo da spamujemo :mrgreen:
Il' da otvorimo temu samo za nas, "Bibliotelka-Filmovi" :think: :D

PS. Bi, mislila sam sinoc, dal ostade na palubi posto je duvao onaj sasvi vetar :lol:

Ostadoh! Veliki onaj brod i lepo je. Ide samo od Keja (izmedju Juge i ušća) do starog (tramjaskog) mosta. Verovatno je lepo i po danu.

A za temu, možemo valjda malo da spamujemo.

videh da je bila polemika pre nekoliko strana o tome i josh o nekim piscima i vrstama litereature...
ja ne vidim nishta loshe u chitanju takvih knjiga...msm meni je chitanje razonoda
Majce, svima nama na ovoj temi je citanje razonoda a ne profesija ili tako nesto.
A sve mi citamo vrlo ranzoliko, i svaka od nas cita zavisno od raspolozenja, trenutka, zivotnog doba...
Zato ne beri brigu, citamo, uzivamo i razmenjujemo utiske :D

Da ne spamujem, čitam Peru bogalja, ali ne stižem od deteta, mislim sjajan je stvarno. A obogatila sam se za još 3 knjige po vašoj preporuci: Purpurni hibiskus od koje mnoooogo očekujem jer me njena Pola žutog sunca potpuno kupila, zatim Moramo da razgovaramo o Kevinu i Ne idimo noćas psima.
Purpurni hibiskus je meni bila mnooogo bolja... :D

ja sad tragala po kući šta ču da čitam
mislim, moram, ide se naplažu..i to

I..šok..Glad, Mirjana Bobić Mojsilović
o'kle meni OVO :eek:
znam da u ludilu ne bih kupila

i o'kle (odakle)..kupila starija kćerka od onih što prodaju po plaži :dash::dash::dash:
što nisi kupila neku finu knjigu kad već kupuješ (moja poruka)
pa jeeesam, što, baš je dobra knjiga, pročitala sam je (njena poruka)
divno (moja poruka)
nije mi jasno što se ljutiš (njena poruka)
ne ljutim se, nego sam oduševljena kako imaš šmek za knjige (moja poruka)
kraj porukanja

da prevarim ovo, pa ćemo se opet večeras porukat
Ester, a mozda je to njena Mir-Jam :think:

PS. Cus, ona nama prevodi o'kle :evil:
Pa mi ovde znamo svaki moguci nacin govora i izgovora od Triglava do Djevdjelije :mrgreen:

Nije moj film s Anđom "Gospodin i gospođa Smit", može biti da je taj Wanted, pitaću muža, on pamti takve stvari. Glavni junak je sin veštog snajperiste a radi neki glup posao. Otkriva ga organizacija za koju je radio njegov otac i ispostavlja se da je on isto tako vešt pucač. I sad tu rke-koke itd. E, dotakla sam dno sa prepričavanjem filma. Mrzim kad mi neko prepričava film, pa makar i dobar, a pogotovo ovo.

Esterka, ja sam već par puta pominjala "Tračaru" (Gossip Girl) najbolju knjigu svih vremena po rečima moje ćerke. Nemaju oni isti ukus kao mi i to je normalno. Ni ja u mladosti nisam čitala iste knjige kao moj otac. (Majka čita samo knjige tipa "Zdravi i vitki", "Hrana moj čudesni lek" i tako to... ne znam nazive).
Sad čekam da se jave prijatelji koje smo pozvali u posetu da vidim 'oće li da dođu, pa da znam da li da pravim kolače ili da se organizujem da gledam film i peglam.
Da nisam skinula Kuću duhova, gledala bih ponovo Mama mia, gde Meril Strip ima drugačiju ulogu, ali isto je sjajna. Mnogi su kritikovali taj film, tj. mjuzikl (neki kritičar ga je okarakterisao da je za tetke i strine), a meni je super (pa kad sam tetka i strina ;)). More, sunce, pevaju, igraju... zar pored svega toga film treba da ima i neku mudru poruku.

To nam je porodicni film,mada najvise uzivamo cerka i ja.Pravi film za depresivne,zimske dane.
Ne interesuju me kriticari,meni je od njega odmah bolje :D:.Najvise volim drame,ali izgubi covek volju za zivot ako samo njih gleda.....

Da ne bude spam,ne citam nista.

:rotf:
Ne vole momci načitane... :lol:
Na plažu treba poneti što luksuzniji modni časopis ako želiš da uloviš nešto za provod.;)

rado, mislim da nije bilo to u pitanju..nego su se bojali da ne upotrebim knjigu kao odbrambeno oruzje :lol:
pa je jedan poveo druga kao pojachanje:zcepanje:, a on knjigu "pozajmio" za pod glavu jer taman je fina debela :lol:
e sad...posle shta je bilo :whistling: :malav:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back