krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
nisam baš primetila da su seksualne, biće da više nisam mala![]()
Meni su u pubertetu tako delovale. A i bilo je davno.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisam baš primetila da su seksualne, biće da više nisam mala![]()
Sunce ti ebem, baneprevoz ima 13 delova Anđelike
Pa ja sad moram da kupim tablet![]()
Nisam pročitala ni jednu knjigu Amande Kvik, Nore Roberts, Danijele Stil... Jesam li mnogo propustila? Kad vidim koje žene iz mog okruženja ih hvale (ograđujem se od foruma, ovde nisam primetila), izgubim volju u startu.
Nisam pročitala ni jednu knjigu Amande Kvik, Nore Roberts, Danijele Stil... Jesam li mnogo propustila? Kad vidim koje žene iz mog okruženja ih hvale (ograđujem se od foruma, ovde nisam primetila), izgubim volju u startu.
Završila sam Na balu sa kraljem od Rozalind Lejker.
E, dobra je
Porodična saga o 4 generacije žena iz nižeg staleža čiji su životi isprepletani sa Versajem i kraljevskim porodicama od Luja XIV do pogubljenja Marije Antoanete. Obimna, 750str, ali teče kao voda 'ladna, stukla sam je onako, bam-bam-bam-bam-gotovo!
Mada, kad je u pitanju Francuska kralja Sunca, dvorski život i parisko podzemlje, meni je poseban doživljaj bila i ostala u svemu ostalom drugorazredna Anđelika (starije generacije će se lako setiti). Na balu sa kraljem je tu negde, ali je ipak Anđelika daleko bogatija detaljima, sveobuhvatnija, daje širu sliku epohe. Ali, kao i kod Anđelike, književna vrednost nije bogzna kakva. Prosto prijatno štivo koje se guta sa uživanjem, ali bez posebnog truda. Zato mislim da je pre za pozajmljivanje nego za kupovinu, nisam sigurna da je 1200 dinara za kockanje da li će vam se svideti puno ili malo.
Rado, a knjiga nedelje u Laguni?
Peni Vićenci - Skandal.
Čitao neko?
Kriziram...
chitala ja
potrazi po temi, mozda sam i napisala nehsto vishe od nisam odushevljena"![]()
I imam jedan oooogroman problem! Juce sam slucajno otkrila da mi je jedina Laguna na Novom Beogradu na 2minuta od kuce i to peskeGotova sam i ja i moj budzet.
I sad baš gledam, ima na Limundu Anđelika 1-7 za 2300din, a to je valjda sve što je kod nas prevedeno........Uh!
![]()