lamar
Poznat
- Poruka
- 8.258
jesu li preživjele ove prijemni?
Juuuhuuu!
Prezivele, nego sta.
I bogo moj, nije bilo tako lose
Huh, kakvo olaksanje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jesu li preživjele ove prijemni?

Ma nemojSad sam stigla sa pregledanja. Deca su sve prepisala ili napamet znaju rešenja, uglavnom, uradili su savršeno završni ispit. Još po ključu i ne mora da se ima svuda urađen postupak, a vidim, radili su tu i kalkulatori. Važno je da se i ovo završilo.

Ma nemoj
Decu nam ne diraj, znas
Cccc, kakvi su ovi nastavnici![]()
Kad ne urade dobro - Nisu ucili, kad dobro urade - Prepisali, naucili napamet, kalkulatori...
PS.![]()
![]()

Takođe, ali je vreme kao u Sibiru.Nemam danas ništa naročito da radim, mogla bih da sedim na terasi i čitam. Kao na moru.

Dobro je, dobro, preživeli smo, izašli rezultati na školi... zadovoljni. Nismo prepisivali .
...............Juuuhuuu!
Prezivele, nego sta.
I bogo moj, nije bilo tako lose
Huh, kakvo olaksanje![]()
...............
Cuj primetila!Ne kažem da su sva deca prepisivala, mila.
Kad čitaš neki roman, a knjgovezac ti greškom ubaci pedesetak strana nekog drugog romana, bi li primetila? Tako i oni kad prepisuju...iz nekih nebuloza dobiju tačno konačno rešenje. Pa još masovno.![]()
i knjigu i knjigovesca 

Sad stvarno udavi.
,zbog prijemnog, pa mi to otežava mogućnost koncetracije.ne brini...verujem da je ostalo ok...nisam zadovoljna, ne mogu da shvatim da je 180-23 mom sinu 77, ali sta je tu je
). Ipak su oni pod stresom. Znaš i sama da ima dovoljno slobodnih mesta za sve, ne brini. 
Sigurno je ovo drugo zanimljivije.
koja trilema
šta li če Rajka na kraju odlučiti