Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zene ja sam osmislila divan plan za popodne...ponela sam "Menjam zivot" jutros na posao...i resila da posle posla to i uradim...dakle ja i knjiga idemo popodne na neki spav na Uscu da popijemo kafu :)

To je bas lepo Mirka..

Trenutno citam (posle dvodnevne izludjujuce migrene), Kuca u Kairu, i dopada mi se :)

Meni se ta knjiga bas dopala :)

Ja i dalje vucem Lavirint ruze, nije losa knjiga..mesavina mistike i religije..malo je neobicna..ali nije losa..

Zene ja sam osmislila divan plan za popodne...ponela sam "Menjam zivot" jutros na posao...i resila da posle posla to i uradim...dakle ja i knjiga idemo popodne na neki spav na Uscu da popijemo kafu :)

Lepo se provedite ti i tvoja knjiga...
podsetilo me na ono u filmu (a možda i knjizi - slabije se sećam) Dnevnik Bridžit Džons... kad su ona i njen šef pričali (tj. razmenjivali mailove) o njenoj suknji (koja je bila utrakratka) da li je bolesna pa nije došla na posao .. u tom stilu..

Mene smara Eva Luna... uopšte me nije zainteresovala, posle 90 strana mene ne vuče da vidim šta će dalje biti

Osećam da će da ti se uvali neki frajer, šatro da ti pravi društvo. Ja kad god planiram da čitam u busu, neko me zapričava. Zbog toga nikad ne planiraj unapred, ili bar ne izgovaraj šta si planirala. ;)

Sta je to frajer ?
O tome ćeš nam ti pričati večeras. ;)
elem, meni NIKO NIKAD nije prišao dok sam čitala na javnom mjestu
jesu me gleduckali, da
al' nešto konkretno..NIKAD
Mene je jednom isprepadao frajer, koji je priznajem više ličio na geja, dok je u busu sedeo iza mene i gledao kako rešavam ukrštene reči. Ja ga, naravno, nisam primetila. Iz čista mira mi je rekao kako se zaprepastio koliko sam pametna. :zcepanje:

Ma, ko bre ima mu*a da nam kaže da smo pametne, čak i kad je evidentno. Muška sujeta. Moj muž mi stalno govori da sam neinteligentna, zbog čega sam se testirala i primljena u Mensu. Sad mi još više govori isto.

Sada ti nema spasa,ne mozes vise ni da izigravas plavusu po potrebi.Nabavila ti sebi potvrdu,crno na belo :zcepanje:

Poslednja izmena:
Daklem, procitala sam Sluskinjinu pricu Margaret Atvud (Laguna). Ko mi ju je preporucio..... uh.... nema tih reci! Nema ni smajlija koji mogu da opisu (zamislite to! :lol:)

Radije bih preporucila Ne daj mi nikad da odem Kazua Isigura (Plato) koja donekle govori o slicnim stvarima ali na jedan duboko ljudski i emotivni nacin kkoji ne moze da ostavi ravnodusnim i time i ostavlja jaci utisak. "Sluskinju" zelim da zaboravim, zarad svog mirnog sna.
Sluskinjinu pricu sam vec ranije odlucila da ne citam.
A Dana me ovim postom opet tera da :think: o Ne daj mi nikad da odem. Mislila sam da je ne citam, ali...

Danas odem u biblioteku, kad ono corak.
Presli na letnje radno vreme, pa ponedeljkom sredom i petkom rade samo pre podne, a utorkom i cetvrtkom po podne.
I sad vuci knjige nazad, pa jovo-ponovo :evil:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back