Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad sam stigla sa pregledanja. Deca su sve prepisala ili napamet znaju rešenja, uglavnom, uradili su savršeno završni ispit. Još po ključu i ne mora da se ima svuda urađen postupak, a vidim, radili su tu i kalkulatori. Važno je da se i ovo završilo.
Ma nemoj :evil:
Decu nam ne diraj, znas :evil:
Cccc, kakvi su ovi nastavnici :evil:
Kad ne urade dobro - Nisu ucili, kad dobro urade - Prepisali, naucili napamet, kalkulatori... :evil:

PS. :D :zag:

Ma nemoj :evil:
Decu nam ne diraj, znas :evil:
Cccc, kakvi su ovi nastavnici :evil:
Kad ne urade dobro - Nisu ucili, kad dobro urade - Prepisali, naucili napamet, kalkulatori... :evil:

PS. :D :zag:

Ne kažem da su sva deca prepisivala, mila. :zag:

Kad čitaš neki roman, a knjgovezac ti greškom ubaci pedesetak strana nekog drugog romana, bi li primetila? Tako i oni kad prepisuju...iz nekih nebuloza dobiju tačno konačno rešenje. Pa još masovno. :)

Sad se i meni ponovo čita Hari Poter, ali mi je ostao kod kuće :(
Prošlog leta sam nosila neke tanje knjige (da ne bih teglila na plažu nešto teško), ali su bile bez veze tj. nimalo uzbudljive, već pominjana ''Svadba kraj mora'' i ''Gospodar muva'' i čitala sam jednu od knjiga Patriše Kornvel koja mi takođe nije bila zanimljiva (ona piše neke krimi-trilere, kako već da ih nazovem).
Sviđaju mi se knjige Barbare Kleverli (Laguna), možda biste mogle nešto od nje poneti na more, nisu debele :D npr. ''Regtajm u Simli'' ili ''Poslednja kašmirska ruža''. Radnja se dešava u Indiji (kad je bila britanska kolonija), a glavni junak je detektiv Džon Sendilends.
Ustala sam jutros u pola 8 da bih otišla na plažu, kad ono duva bura, zamalo da mi odnese japanke, nije bilo za kupanje pa sam se vratila u stan.

Dobro je, dobro, preživeli smo, izašli rezultati na školi... zadovoljni. Nismo prepisivali

Nemam danas ništa naročito da radim, mogla bih da sedim na terasi i čitam. Kao na moru.

• Podržavam
Reactions: Em.
Ne kažem da su sva deca prepisivala, mila. :zag:

Kad čitaš neki roman, a knjgovezac ti greškom ubaci pedesetak strana nekog drugog romana, bi li primetila? Tako i oni kad prepisuju...iz nekih nebuloza dobiju tačno konačno rešenje. Pa još masovno. :)
Cuj primetila!
Pa na 10 stran bih ovde opljuvala :rtfm: i knjigu i knjigovesca :lol:

• Podržavam
Reactions: Em.
e pa i mi preziveli prijemni
vrucinu u fiskulturnoj sali od koje se padalo u neosvest

nisam zadovoljna, ne mogu da shvatim da je 180-23 mom sinu 77, ali sta je tu je

i tako

inace pod teskim sam utiskom knjige MORAMO DA RAYGOVARAMO O KEVINU
malo je reci da sam odusevljena, ygromljena. smozdena, uzasnuta, povredjena u isti mah
knjiga me je naterala da doooobro promislim o sebi kao roditelju

i mozda bi svi parovi pre no sto postanu roditelji trebalo da procitaju knjigu

danas u biblioteci iskazem misljenje o knjizi te na preporuku bibliotekarke koja je imala isto misljenje o Moramo da raygovaramo....
preporuci mi dete zvano to
i evo citam
i zaboravila sa na svet oko sebe
uzasnuta sam
ali ne mogu da odustanem
i sigurna sma da cu makar za mrvicu biti bolji roditelj pose ovih knjiga

Ja se mučim sa ovom Jelenom...nekako mi nije jasno ...kako na prost način upada u neprilike.
Mada i ja sam trenutno u fazi :sad2: ,zbog prijemnog, pa mi to otežava mogućnost koncetracije.
Jedva čekam da se završi... :confused:

Mileva, ima i nastavak, Izgubljeni dečak. Ako nema u biblioteci, ja ću da ti dam. To je drugi deo njegove autobiografije. Ako sam dobro shvatila, treći deo još uvek nije preveden kod nas.

A što se prijemnog tiče, navikla sam ja da je najboljim učenicima 2 x 6 = 18. Jednom je juče, na prijemnom 5 x 6 ispalo 25 (u pitanju je bila površina kvadrata stranice 5:)). Ipak su oni pod stresom. Znaš i sama da ima dovoljno slobodnih mesta za sve, ne brini. :zag:

što mi se desilo vezano za knjige
duva bura, a meni stan baš na udaru, mislim, nekako ima položaj da bura bukvalno prolazi kroz kuću
i odjednom TRASSSSS..iz sobe i sva vrate se pozatvaraju
ja trk..kad sa najviše police, jedna od "najdebljih" knjiga prostrta u djelove po podu
knjiga je Paskal, Misli...nekih 1o strana od nje sam i pročitala nekad
to mi je knjiga za penziju..da čituckam i razmišljam da li je čovjek bio u pravu

dal' je to Paskal htio da me podsjeti da sam zrela za penziju :think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back