Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1.Oooo Ester. Ima se moze se :mrgreen:

2. A sta bi i tebi falilo da se prihvatis olovke, hemijske, pisace masine, tastature, cega ti volja :D

1. mrš :mrgreen:

2. nemam se kaT za nos uFatit' sad trenutno..mislim u ovim trenucima koji traju već duže vrijeme
ja ću to pod starost, tamo negdje oko osamdesete...kao jedna što je napisala roman tada, pričala mužu priče, pa kad je umro bačila ih na papir
ne znam kako se zove ta knjiga (:mrgreen:) al' je tanka..a počinje proljećnim spremanjem u jednoj porodici ruskoj tamo negdje u prošlom vijeku, i nabraja kol'ko se čega iznijelo da se pere
ako se sjetim knjige ili te što je pisala toplo ču vam preporučiti

2. nemam se kaT za nos uFatit' sad trenutno..mislim u ovim trenucima koji traju već duže vrijeme
ja ću to pod starost, tamo negdje oko osamdesete...kao jedna što je napisala roman tada, pričala mužu priče, pa kad je umro bačila ih na papir
ne znam kako se zove ta knjiga (:mrgreen:) al' je tanka..a počinje proljećnim spremanjem u jednoj porodici ruskoj tamo negdje u prošlom vijeku, i nabraja kol'ko se čega iznijelo da se pere
1. Ester :zag:

2. Nemas se kaT za nos uFatit, a imas da se po jezerima smucas :think:

Svim kandidatima želim puno uspeha na završnom ispitu iz srpskog i matematike.

Hvala Rado... evo Lamar i ja prešle na pp pa razmenjujemo strahove i sumnje, ali i hrabrimo se. Više mi roditelji i tetke dramimo nego deca

Uvek bilo. I sama sam kroz to prošla dva puta već. Ne brinite, ima više mesta u školama nego dece. :)
Hvala ti Rado puno :zag:
Jeste Bi i ja se tesimo i hrabrimo :)
Jeste, ima vise mesta nego dece, ali ja ovom nasem stalno pretim drvnopreradjivackom. Tamo je znas :sad2:
Velika je bojazan u vezi skole u danasnje vreme i zbog bezbednosti. Znas i sama, sta cu pa tebi da pricam. Tako da nije sve jedno gde je.
Ali bice to sve u redu. Valjda :roll:

Redovno vas citam al slabo pisem, jos uvek gnjavim Zimski dvorac :sad2:

Brat od ujaka mi se zaposlio u Delfi knjizari SKC, onoj najvecoj imam 50% popusta na sva izdanja
Jaooooooooooo pevaj ujko, pevaj rode :maramica:

Danas sam kupila
-Zovem se Dina
-Sin srece
-Kad vencanje prodje

Da,ali da napomenemo - mi ne gnjavimo Zimski dvorac zato što je loš, naprotiv...već zato što nemamo vremena.
Je l' tako? Tako je. :)
Nadam se da ću ga završiti za vikend

Pa sta cu ja kad me plase ti zubici. :sad2:

Sve virkam kad citam, stra me vata i kad po tastaturi lupkam, da vas slucajno ne uznemirim...

i mene stravi prof. Santo
svaki put se streknem kad vidim avatar

Mene podseća na Sliterin, pa samim tim na čarobne štapiće, čarobnjačke turnire, kvidič, čupanje mandragore, hipogrife i Espeliarmus! :D

:worth::heart:

Radda65 Al' nas meda ispsova! :think:

:lol::heart:

Poslednja izmena:
Napokon se nameračih i da vam se javim i da nešto pročitam.:rumenko:

Pre par dana skoknuh do biblioteke sa namerom da uzmem nešto opet lagano, u sklopu sa vremenskim prilikama, pa videvši da opet nije moja bibliotekarka, već neka treća, ne bitno, nisam htela ženu da uznemiravam pa sam sama prionula na pretragu knjiga.Mada nisam išla u neko dublje kopanje, već šta mi je bilo tu pred samim nosem.:mrgreen:
Te tako iskopah Lusi -En Holms sa naslovom "50 načina da nađeš onog pravog :mrgreen: i priznajem laganica teška, nešto poput Sofi Kinsele, ali prva polovina knjiga, mada priznajem i više od pola, me je teralo u glasan smeh, čak i zacenjivanje gde nisam čak mogla mužu i deci da objasnim šta mi je, jer nikako da dođem do daha, što mi se davno nije desilo sa nekom knjigom.Kraj je već malo smuljan, ali ne zameram zbog svega ovoga ispred.
Ova druga knjiga je "Eva" Đovani Verga , nikad čula a ni stigla da je otvorim, a rekla bih i da sam prva čitateljka pošto je knjiga nova novcata.Piše roman ,a ima svega 162 strane uključujući ko je štampa i sl.
Toliko od mene pošto nisam za ništa, pošla da popravim zub a oni mi ga izvadili :sad2:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back