krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Ti nikada nećeš pasti u mojim očima. Ja tebe volim jer si jedinstvena.Jesam sad silno pala u tvojim ocima ?
Zadovoljna?Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti nikada nećeš pasti u mojim očima. Ja tebe volim jer si jedinstvena.Jesam sad silno pala u tvojim ocima ?
Zadovoljna?
!
Pocela sam Kardinalku, i za sada je zanimljivo, samo da ukapiram rodbinske veze, razdvojim zakonitu i nezakonitu decui njihove supriznike, ko je Djulio, Djulijan, Djovani (nastavi niz)...i sve ce biti ok![]()

Dobro jutro !![]()
Želeo bih da me neko negde čeka-Ana Gavalda,pročitana http://www.smilies.4-][/QUOTE]
:eek: Kad pre!
Znaci lepa. Malo sam je izguglala i pretpostavila da je tako nakako kako kazes.
Ali ipak vise volim da o knjizi cujem nesto od vas, nego od Googla ;)
Jao stvarno, u nekim knjigama je bas ovako kako kazes
I ondaK uzmem blokce (imam jedno spec. za to), pa udri:
Djovani - muz
Djulio - brat
Djulijan - ljubavnik...
nastavi niz![]()
Pametno lamar.
. Od sad blokče.
Naknadno sam se setila zasto me je u stvari ovaj naslov privukao.Dobro jutro !![]()
Želeo bih da me neko negde čeka
Pocela sam Kardinalku, i za sada je zanimljivo, samo da ukapiram rodbinske veze, razdvojim zakonitu i nezakonitu decui njihove supriznike, ko je Djulio, Djulijan, Djovani (nastavi niz)...i sve ce biti ok![]()
) Vrlo pitka i simpaticna knjiga o susretu Istoka i Zapada kroz pricu o tome kako je sultan Bajazit angazovao Mikelandjela da dodje da mu isprojektuje veliki most na Zlatnom Rogu u Carigradu. Pisac je zavrsio persijski i arapski jezik i neko vreme ziveo u Istanbulu i vidi se da voli to podneblje, a pise u objasnjenju knjige da je istorijska cinjenica da je Mikelandjelo zaista 1506. bio u Istanbulu sa tom svrhom. Lepo mi je docarala utiske jednog Zapadnjaka iz doba renesanse u susretu sa kulturom prema kojoj istovremeno oseca veliku radoznalost, strah i divljenje.Naknadno sam se setila zasto me je u stvari ovaj naslov privukao.
Zbog onog naseg filma (gledala sam ga pre 5-6 meseci na TV-u) koji se zove Neko me ipak ceka.
Ne znam da li ste ga vi gledale, ali mene je oborio s' nogu. Totalno.
Zato mi je ovaj naslov knjige delovao poznato i privlacno.
)Pa sad...Nisam ga gledala ali u pričama je to samo želja,dok mi se po naslovu filma čini da ima srećan kraj(ovo je samo moja pretpostavka)
mozda je srecan...
ali sam, sam kraj... 

Potragu za srecom[/B]-D.Kenedi pocetak obecava!

, samo da se unese u zapisnikPocela sam Kardinalku, i za sada je zanimljivo, samo da ukapiram rodbinske veze, razdvojim zakonitu i nezakonitu decui njihove supriznike, ko je Djulio, Djulijan, Djovani (nastavi niz)...i sve ce biti ok![]()
ja nastavljam sa mojim Ali Al-om...i tom njegovom kućom
koga interusuju previranja u savremenom Egiptu i 1000 raznoraznih likova koji se tu muvaju..odlična!
šalim se, nije loš, pri kraju sam

i da izjavim da sam trenutno zadovoljila svoju duhovnu glad
odo' da to obavim i sa tjelesnom...
..nije to što mislite, odo' da jedem...

Inače ja uzeh iz svoje male bibliotekice Alberta Moraviju "Čočara" inače negde je prevod čini mi se i "Ćoćara", moja je hrvatski pa tako.Jedini problem je što su slovca sitna miša mu i to baš, ali dobro , preživeću.![]()
, malo kasnim, malo više, i naravno uz "Rimljanku" a kupila na Limundu "Dosadu" i ovu drugu što čitam.i da izjavim da sam trenutno zadovoljila svoju duhovnu glad
odo' da to obavim i sa tjelesnom...
..nije to što mislite, odo' da jedem...
... ko neke

Prvo si me prevarila, ali znala sam ja da ti nisi neozbiljna... ko neke
I ja sam se sad zadovoljila pa me stomak boli, ne valja ovako kasno jesti
Bacam se sad na Slepog ubicu, nikako da se zakuva.

U, volela sam Moraviju. Nisam davno njegovo nesto citala ali se recimo secam koliko je jak utisak ostavila na mene njegova "Rimljanka" (mada, sad u sklopu tog teksta o naslovima u ediciji Novosti, "Rimljanka" se navodi kao romanticna knjiga. Ja je se ne secam takve, ali jeste bilo davno).
ne valja moja Bambika, u pravu si..al' ja od silnog trčanja cijeli dan danas ne stigoh...
i kaže se baČam se sad...![]()
. Bačam, bačam