moja milica
Iskusan
- Poruka
- 6.902
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jao Bi, sto ti je lep strip

To je u nedostatku putera, brašna i šećera "pita od kuvanog gnječenog krompira, malo soka od repe da zasladi, i ljuske od krompira umesto kore od testa". Šta ćeš, ratno stanje.Kakva je pita od ljuske krompira?
Pretpostavljam da je fikcija.
E bas mi je drago sto sam te navela na greh zvani ULJKIPLJ.
A bukvalno posle 20-te strane pocinje da bude tako lepa![]()
Evo i ja imam omiljenu recenicu iz ove knjige:
“Citanje dobrih knjiga, upropasti ti uzivanciju u losim knjigama”.
ULJKIPLJ=Udruzenje LJubitelja Knjiga I Pite LJuskuse
A ono sto Google ne zna, ima ko zna.![]()
![]()
Je l' se ne ljutiš da bude i moja omiljena?

Lamar hvala
Mada sam to od vas iskamčila pa mi nije toiko slatko
Inače knjigu "Senke vetra" ne pročitah celu, ali ne zato što nije dobra, naprotiv , pisana je tako lepo, rečenice su sa prelepim opisima prosto samo klize. Jedini razlog je to što je mračna,a i vreme tmurno pa sam poželela nešto drugačije da me ne ubedači.
Tako da sam uzela "Igra istine" od Zveva Kazati Modinjani i ubola sam sa žanrom ma i samom pričom , baš zanimljivo mi delue i ako sam tek na trećini same knjige.
Htela sam samo da primetim , zanimljivo je to što većina nas, ako ne isvi ,imamo želju da saznamo nešto o piscu knjige koja nam se dopala, a kao što je Dragoni primetila u onom intervjuu ,ne sećam se pisca izvini Dragoni, da se malo razočarala u njene reči, pa me zanima šta mi to zapravo isčekujemo od naših omiljenih ili ti dragih pisaca, i zašto imamo želju da saznamo nešto više o njima.?
, što je vrlo verovatno posebno kad govorimo o fizičkom izgledu. Ali, uglavnom ih zamišljam da su mlađi nego što jesu

.... ja bih obe, ako moze...a to sto trenutno citam Sedam svetskih cuda od Metjua Rajlija, to nema veze. Citacu sve tri 

Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii šta sam sve propustila sinoć!!!
A ja sredjivala kuću za sutrašnji jubilarni rodjendan mog dragog, dok ste se vi ovde provodile...eh...Uvek propustim glavnu zabavu...
Nema veze, neće ni mene biti 12-ak dana, pa će vam biti žao....

da unesem malo ozbiljnosti u ovu temu
(ko če ako ja neću)
i sad prelazim na Ugrešićku

Ih da se ljutimKako sam bila srećna kad sam malopre u busu naišla na tvoju omiljenu rečenicu.Je l' se ne ljutiš da bude i moja omiljena?
Za sada.
![]()

da imamo zajednicku omiljenu recenicu 
Ih da se ljutim
Pa ja volEmda imamo zajednicku omiljenu recenicu
![]()

što se noćas čita![]()

zaboga deco imajte milosti, i jos kaze Mama ja mala tvoj secer i sta sad da joj radim u sred noci?
Morala sam odmah da dodjem da vam se pozalimPa vidim vec radis ovoMeni stigle moje knjige
lepo sam zaspala, mrtva sam umorna Milica me probudila da se igrazaboga deco imajte milosti, i jos kaze Mama ja mala tvoj secer i sta sad da joj radim u sred noci?
Morala sam odmah da dodjem da vam se pozalim