Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ponovo sam listala akciju i evo šta sam izdvojila, pa ako je neko nešto čitao javlajte:
pola žutog sunca
belška malog ostrva
zapažanja
vrtovi cimeta
recepti za savršena brak (za to znam da je čitalo vas nekilo i nju sam već odredila za more : )
do našeg novog susreta
malo ostrvo

ponovo sam listala akciju i evo šta sam izdvojila, pa ako je neko nešto čitao javlajte:
pola žutog sunca
belška malog ostrva
zapažanja
vrtovi cimeta
recepti za savršena brak (za to znam da je čitalo vas nekilo i nju sam već odredila za more : )
do našeg novog susreta
malo ostrvo

Ja citala Recepti za savrsen brak vec sam pominjala :)
i citala sam Malo ostrvo fenomenalna knjiga mene je odusevila, imam je u svojoj biblioteci :heart:

E, jel' čitao neko Crnu knjigu Lorensa Darela?
Još pre par godina sam je zapazila, ali sam potpuno zaboravila na nju....

(znam, znam, pretraga je majka forumskog života, al' me mrzi baš sad :))

pola žutog sunca
belška malog ostrva
zapažanja
vrtovi cimeta
do našeg novog susreta
malo ostrvo

Ja sam citala Recepte za savrsen brak, Meda mi dala knjigu, i super je za more! :super:

Mislim da jeste, al ni ja ne znam gde mi je, sve sam se nesto nadala da sam ti je vratila, al sam sigurna da sam je JA dobila od TEBE, i nije bio rodjendan, samo ono kafa i kolaci, u stvari kolaca se bas i ne secam :). Pogledacu svakako po kuci :rumenko:!

Pocela da citam od I Kuzmanovic Od kad sam se zavolela volim...joj ne mogu ja to...dobila na poklon
i tu knjigu i onu Tajnu srca i Tajnu...ne mogu to da citam...a bas sam se trudila....tri dana sedam i pocinjem i tri dana posle tri strane odustajem...je l citao to neko...ono da mi kaze da ce kasnije biti bolje

Mislim da jeste, al ni ja ne znam gde mi je, sve sam se nesto nadala da sam ti je vratila, al sam sigurna da sam je JA dobila od TEBE, i nije bio rodjendan, samo ono kafa i kolaci, u stvari kolaca se bas i ne secam :). Pogledacu svakako po kuci :rumenko:!

Kolače sam i ja zaboravila, verovatno su prekratko trajali, ono, zabljesnuli i nestali :lol:

A te knjige se setim kad je neko pomene ovde i sva kao "znam da je imam, sigurno se negde zaturilo, kod mene ili kod sestre", i nju sam skoro cimala da pretraži po kući :rumenko:
A kad sam poslala prethodni post palo mi na pamet da sam ćurka, možda sam ti je i poklonila, pa sad kao "a to je kod tebe?" :lol: :rumenko:
Ničeg se ne sećam i već me je unapred sramota ako sam ispala gorepomenuta pernata živuljka :(

Kolače sam i ja zaboravila, verovatno su prekratko trajali, ono, zabljesnuli i nestali :lol:

A te knjige se setim kad je neko pomene ovde i sva kao "znam da je imam, sigurno se negde zaturilo, kod mene ili kod sestre", i nju sam skoro cimala da pretraži po kući :rumenko:
A kad sam poslala prethodni post palo mi na pamet da sam ćurka, možda sam ti je i poklonila, pa sad kao "a to je kod tebe?" :lol: :rumenko:
Ničeg se ne sećam i već me je unapred sramota ako sam ispala gorepomenuta pernata živuljka :(

Nisi pernata, al' dlakava jesi. :lol: Ipak, lepše ti stoji krzno. :zper:

pola žutog sunca
belška malog ostrva
zapažanja
vrtovi cimeta
do našeg novog susreta
malo ostrvo

dobar izbor
a gdje je U potrazi za srećom
mislim, bez nje mi se ne vraćaj :rtfm:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back