Mirka Šizika
Elita
- Poruka
- 20.421
Našla sam je na Limundu. Samo još da je izlicitiram.
![]()
Rado
http://shop.solaris.rs/index.php?page=details&prod=29307&cat=201&group=1
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Mnogo bre!
![]()
A ja sam frknula Traktore i presla na Brajsona
Ne mogu da se peglam sa tudjim roditeljima kad ni sa svojim ne znam sta cu.
Psssst!
Ja procitah Momine Ispovesti. Htela sam polako da citam, jer je to poslednja njegova knjiga, al nisam mogla da usporim. Tu nema sta da se komentarise, njega ili volis ili ne volis. Sad prelazim na Ljosinu Povest o Majti, dobih je za rodjendan i kako sam je otvorila, osvojila me![]()
Ti sve čitaš sa mog najužeg spiska. Jesi pročitala Slepog ubicu? Nisi ništa pisala o tome, nije mi valjda promaklo?
evo, upravo sad sam završila Nije velika šteta...Alister Meklod
knjiga se završava lijepom rečenicom....Svi smo mi bolji kad smo voljeni
porodična saga...čista, iskrena, topla, ponekad sirova...nekoliko ljudskih sudbina, borba sa životom i situacijama...dopala mi se , jako...i baš je nekako kanadska...
putovala sam autobusom 2x2 sata, pa sam imala vremena za čitanje
sad ću da se bacim na Đurđevićku
Bi evo ja napisah neki moj utisak. Meni je bila totalno super.
Nije lagana, ali nije ni preteska samo da znas (po gramazi).
Ali je svakako i manja i laganija od Kuce u Puertu![]()
To si bila TI ! Znala sam da je neko ovde uzeo da čita Slepog ubicu, a pošto je Tara rekla da nije, onda sam se posle setila da mora da si ti, ali nisam bila pri kompjuteru da odreagujem. Znači, još jedno pozitivno mišljenje! Nisam drugo ni očekivala, pošto su to su već potvrdile eminenetne forumašice. Pa kad se izborim sa Mandolinom kapetana Korelija, odoh u potragu za ovom ili Vremeplovčevom ženom. Ili obe. Sad već izgleda kao da gori pod nogama, a ne znam zašto. BIće te knjige jednako dobre i za mesec i šest meseci. A Mandolinu sam savladala trećinu i sve čekam da se nešto dogodi. Film još nisam odgledala. Možda ga ipak odložim za posle knjige. Što je, po meni, uvek bolja varijanta, pa onda stavljam primedbe, kako ovo ili ono nisu dobro uradili..
BIće te knjige jednako dobre i za mesec i šest meseci.
moja mama čita Crveni sari, kaže da je odlična knjiga![]()
Blago njoj, ja je ne kupih. Izgleda da je slična Dobu Šive. To Dana zna.![]()
Blago njoj, ja je ne kupih. Izgleda da je slična Dobu Šive. To Dana zna.![]()