ESTERITA
Domaćin
- Poruka
- 4.485
![]()
![]()
Bogami Ester, tebe zesce posecuje Nemac![]()
Klimaks je čudo.![]()
...to su moji prijatelji

ali to je bilo daaavno..i da uzmem knjigu, odmah bih se svega sjetila, ne mogu ovako napamet ništa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
![]()
Bogami Ester, tebe zesce posecuje Nemac![]()
Klimaks je čudo.![]()
Kupila bih Dezire. Ako naiđeš na nju po tim antikvarnicama, javi mi.![]()
i, sad sam došla iz biblioteke
samo zbog mene su izvadila iz kutija Đurđevićku, tako da sam sad uzela dvije, koje niko nije ni krenuo da čita, samo ima onaj pečat biblioteke...Jakuzzi u liftu i Ubistvo u akademiji nauka
onda, obećale su mi da će mi iz kutija izvaditi sve što imaju od Dubravke Ugrešiš
onda..e sad me stvarno sramota...ja pitam imate li na policama što od Makina..nema..IMA...Život nepoznatog čovjeka, odlično kažem...i onda , a u čemu se radi u Francuskom zaveštanju...i ona počinje da se smije..pa ti si nam skrenula pažnju na Makina sa Francuskim zaveštanjem...odlično, jesam li?..ali ja se ničega ne sjećam
eto
Ne moras po antikvarnicama da trazis Narodna knjiga je izdala ja kupila
Ja obozavam tu knjigu![]()
A što oni to drže u kutijama?
a) Nova biblioteka pa nisu stigli da poredjaju po policama
b) Nema interesovanja pa neće da stavljaju na police, da skupljaju prašinu
c) Nemaju police
zaokružiti tačan odgovor.
... uzgred, kažu da tako izgledaju ispiti po Bolonji
Priča vic ili dogadjaj iz bliske budućnosti moja drugarica sa joge, koja predaje na fakultetu: kad odete kod lekara, a ona vam postavi dijagnozu: Vi ste bolesni od bolesti pod c)
Ako se ne varam, bile su im oduzete prostorije, pa su morali da se sele. Je l' tako, Ester?
I sad snimaju rimejk videli smo kako se spremaju u Hofburnu.
Knjigu da napisem kazes ?
Dobra ideja....temeljna sam i volim da kopam po istorijskim arhivama, cinjenicama, da krojim i prekrajam.
onda..e sad me stvarno sramota...ja pitam imate li na policama što od Makina..nema..IMA...Život nepoznatog čovjeka, odlično kažem...i onda , a u čemu se radi u Francuskom zaveštanju...i ona počinje da se smije..pa ti si nam skrenula pažnju na Makina sa Francuskim zaveštanjem...odlično, jesam li?..ali ja se ničega ne sjećam
eto
Priča vic ili dogadjaj iz bliske budućnosti moja drugarica sa joge, koja predaje na fakultetu: kad odete kod lekara, a ona vam postavi dijagnozu: Vi ste bolesni od bolesti pod c)
Da se nadovezem na pricu o generacijama.
Lamar, mislila sam da si ti moja. (20+)![]()
A što oni to drže u kutijama?
a) Nova biblioteka pa nisu stigli da poredjaju po policama
b) Nema interesovanja pa neće da stavljaju na police, da skupljaju prašinu
c) Nemaju police
zaokružiti tačan odgovor.
... uzgred, kažu da tako izgledaju ispiti po BolonjiPriča vic ili dogadjaj iz bliske budućnosti moja drugarica sa joge, koja predaje na fakultetu: kad odete kod lekara, a ona vam postavi dijagnozu: Vi ste bolesni od bolesti pod c)
Jest, na privatnim i malom broju drzavnih. Znam da nije to tema, al moram to da kazem, jer sve cesce cujem kako ljudi govore da su danas fakulteti smesni, ali nisu svi takvi. Inace, Bi, znam da nisi nista lose mislila
Ja procitah Momine Ispovesti. Htela sam polako da citam, jer je to poslednja njegova knjiga, al nisam mogla da usporim. Tu nema sta da se komentarise, njega ili volis ili ne volis. Sad prelazim na Ljosinu Povest o Majti, dobih je za rodjendan i kako sam je otvorila, osvojila me![]()
ja čitam vremeplovčevu ženu i odlična je, samo što mi je u početku bila malo zbunjujuća, ko šta, gde, kad, kako i slično
je l' vam se sviđa ta Kupoholičarka?
mene je kuma nagovarala da čitam, čak mi je poređala i kojim redom, ali sam se već na sredini prve smorila...preterano, u nekim delovima nerealno prenaduvano
knjiga za tinejdžerke, eto...
ovae... pa nismo li svi ovde, manje-više, 20+?![]()
Znam da je Narodna knjiga izdala, ali oni više ne postoje. Nigde ne mogu da nađem novu, tražim je skoro dve godine.![]()
Da se nadovezem na pricu o generacijama.
Lamar, mislila sam da si ti moja. (20+)![]()