ESTERITA
Domaćin
- Poruka
- 4.485
što se obrukah sa ovom malom mis Sanšajn
al' nema veze, svoji smo
al' nema veze, svoji smo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mrs Bijićka, ja sam i to što je smor, prelomila
kako da ti kažem, čitam, a ne čitam...ono ubrzano čitanje, kad pola ne uhvatiš, a bitno ti ne promakne
ako i promakne, vjerovatno nije bilo bitno, a možeš i da se vratiš
dal' da objašnjavam još
. Baš mi se plače malo, nakupilo se naboja u meni. Eto.
Mogu da vam napisem prevedene knjige,koje mi imamo na spisku prevoda.
Sad,to nije bas preporuka,cisto obavestajno.
Ima nekoliko njenih biografija ali ne znam da li je ista prevedeno na srpski. Ja sam citala online na engleskom iz istog razloga pretpostavljam iz kog i ti hoces (frisko sam bila dosla iz Beca i puna mi je bila glava njenih soba u dvorcima i 'aljina).
Jedina knjiga (beletristika) koju sam citala gde se ona pominje je u stvari o njenom sinu Rudolfu, onom sto je izvrsio ubistvo-samoubistvo sa svojom ljubavnicom. Zove se "Marija Večera" i ja imam neko starije izdanje ali mislim da je Narodna knjiga pre recimo 5 god objavila u okviru edicije "Vladarice". Sigurno moze da se nadje polovno.
Ako se setim jos necega javicu![]()
Cini mi se da sam videla na temi neko je citao Zlocin Olge Arbeljine, zanima me kakva je knjiga![]()
Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku lamar.
e, devojke, o čemu se radi u Baba Jagi?![]()
Marija Vecera je knjiga o ljubavnici to me i ne zanima bas narocito.
Trazila sam i ne nalazim nista o Sisi na srpskom.
Stvarno me mrzi da citam na engleskom, 8 h dnevno radim na engleskom, mislim na engleskom i ako bi sad morala id a citam na engleskom....blah ne prija mi to.
Pretrazujem antikvarnice sad ako ima nesto staro na temu Sisi al i tu mrka kapa.![]()
Marija Vecera je knjiga o ljubavnici to me i ne zanima bas narocito.
Trazila sam i ne nalazim nista o Sisi na srpskom.
Stvarno me mrzi da citam na engleskom, 8 h dnevno radim na engleskom, mislim na engleskom i ako bi sad morala id a citam na engleskom....blah ne prija mi to.
Pretrazujem antikvarnice sad ako ima nesto staro na temu Sisi al i tu mrka kapa.![]()
kad iskopam knjigu iz rusevina, naci cu ko je glumio Sisi u filmu. Mislim Marija Snajder. Al sam moguce lupila
Za moju generaciju Radu, Ester i Bi![]()
![]()
I sad snimaju rimejk videli smo kako se spremaju u Hofburnu.
Knjigu da napisem kazes ?
Dobra ideja....temeljna sam i volim da kopam po istorijskim arhivama, cinjenicama, da krojim i prekrajam.
Evo mi cemo je citati i sve stati u red za potpis kad bude promocija![]()
Samo da prijavim da( i ja) citam vec 40 godina
Ne pitajte me zasto mi je avatar mnogo mladji,to je rebus i za mene![]()
onda..e sad me stvarno sramota...ja pitam imate li na policama što od Makina..nema..IMA...Život nepoznatog čovjeka, odlično kažem...i onda , a u čemu se radi u Francuskom zaveštanju...i ona počinje da se smije..pa ti si nam skrenula pažnju na Makina sa Francuskim zaveštanjem...odlično, jesam li?..ali ja se ničega ne sjećam
Romi Snajder, kad je bila mlada i lepa