Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i, sad sam došla iz biblioteke

samo zbog mene su izvadila iz kutija Đurđevićku, tako da sam sad uzela dvije, koje niko nije ni krenuo da čita, samo ima onaj pečat biblioteke...Jakuzzi u liftu i Ubistvo u akademiji nauka

onda, obećale su mi da će mi iz kutija izvaditi sve što imaju od Dubravke Ugrešiš

onda..e sad me stvarno sramota...ja pitam imate li na policama što od Makina..nema..IMA...Život nepoznatog čovjeka, odlično kažem...i onda , a u čemu se radi u Francuskom zaveštanju...i ona počinje da se smije..pa ti si nam skrenula pažnju na Makina sa Francuskim zaveštanjem...odlično, jesam li?..ali ja se ničega ne sjećam

eto

A što oni to drže u kutijama?
a) Nova biblioteka pa nisu stigli da poredjaju po policama
b) Nema interesovanja pa neće da stavljaju na police, da skupljaju prašinu
c) Nemaju police

zaokružiti tačan odgovor.

... uzgred, kažu da tako izgledaju ispiti po Bolonji
Priča vic ili dogadjaj iz bliske budućnosti moja drugarica sa joge, koja predaje na fakultetu: kad odete kod lekara, a ona vam postavi dijagnozu: Vi ste bolesni od bolesti pod c)

c) Nemaju police

... uzgred, kažu da tako izgledaju ispiti po Bolonji
Priča vic ili dogadjaj iz bliske budućnosti moja drugarica sa joge, koja predaje na fakultetu: kad odete kod lekara, a ona vam postavi dijagnozu: Vi ste bolesni od bolesti pod c)

Ako se ne varam, bile su im oduzete prostorije, pa su morali da se sele. Je l' tako, Ester?

I sad snimaju rimejk videli smo kako se spremaju u Hofburnu.

Knjigu da napisem kazes ?
Dobra ideja....temeljna sam i volim da kopam po istorijskim arhivama, cinjenicama, da krojim i prekrajam.

Pa hajde onda. Evo voljni smo i da pomognemo.
Mada ja... :rumenko: za nju nikad... :rumenko: nisam cula... :rumenko:
Ali sve se da ispraviti.
A ako se zajedno bacimo na posao, znacemo cak i ono sto ona nije nikada saznala o sebi :lol:

onda..e sad me stvarno sramota...ja pitam imate li na policama što od Makina..nema..IMA...Život nepoznatog čovjeka, odlično kažem...i onda , a u čemu se radi u Francuskom zaveštanju...i ona počinje da se smije..pa ti si nam skrenula pažnju na Makina sa Francuskim zaveštanjem...odlično, jesam li?..ali ja se ničega ne sjećam
eto

Ma znala sam ja da je nemoguce da sam ja procitala 5-6 od njega, a ti ni jednu :)

Juče kupljena Katarina!!!

Uz to Menjam život, kupoholičarka i beba ( pa šta sad, da kompletiram, kad sam već počela...) i Bogomdana domaćica ( čula sam da nije nešto,ali moja kuma je želi, pa za nju)

Eto :)

je l' vam se sviđa ta Kupoholičarka?
mene je kuma nagovarala da čitam, čak mi je poređala i kojim redom, ali sam se već na sredini prve smorila :neutral: ...preterano, u nekim delovima nerealno prenaduvano :neutral:
knjiga za tinejdžerke, eto...

Ja nisam procitala iako imam ceo komplet.
Ili sam mozda jednom pocinjala Kup u inostranstvu pa odustala.
Al ima tome 10 godina.
Planiram da citam na moru.
Reci cu ti tada misljenje.

Ostale njene knjige sam citala.
Pravo mi se dopala samo Devojka iz dvadesetih.
Ostale su bozica.

c) Nemaju police

... uzgred, kažu da tako izgledaju ispiti po BolonjiPriča vic ili dogadjaj iz bliske budućnosti moja drugarica sa joge, koja predaje na fakultetu: kad odete kod lekara, a ona vam postavi dijagnozu: Vi ste bolesni od bolesti pod c)

Jest, na privatnim i malom broju drzavnih. Znam da nije to tema, al moram to da kazem, jer sve cesce cujem kako ljudi govore da su danas fakulteti smesni, ali nisu svi takvi. Inace, Bi, znam da nisi nista lose mislila :zag:
Ja procitah Momine Ispovesti. Htela sam polako da citam, jer je to poslednja njegova knjiga, al nisam mogla da usporim. Tu nema sta da se komentarise, njega ili volis ili ne volis. Sad prelazim na Ljosinu Povest o Majti, dobih je za rodjendan i kako sam je otvorila, osvojila me :)

Jest, na privatnim i malom broju drzavnih. Znam da nije to tema, al moram to da kazem, jer sve cesce cujem kako ljudi govore da su danas fakulteti smesni, ali nisu svi takvi. Inace, Bi, znam da nisi nista lose mislila :zag:
Ja procitah Momine Ispovesti. Htela sam polako da citam, jer je to poslednja njegova knjiga, al nisam mogla da usporim. Tu nema sta da se komentarise, njega ili volis ili ne volis. Sad prelazim na Ljosinu Povest o Majti, dobih je za rodjendan i kako sam je otvorila, osvojila me :)

Pa nisam sigurna da nisam ništa loše mislila. Moj sin studira tako. Od njega sam i čula da to tako izgleda. Nadam se da će ipak nešto da nauče. A to, kao i uvek zavisi od samog studenta. Neki su se provlačili raznoraznim muvanjim, a neki zaista učili. A ne mislim da spamujemo temu, sve to ima veze i sa čitanjem.

Lepo što čitaš Ljosu... on je tako super.

ja čitam vremeplovčevu ženu i odlična je, samo što mi je u početku bila malo zbunjujuća, ko šta, gde, kad, kako i slično

Ti sve čitaš sa mog najužeg spiska. Jesi pročitala Slepog ubicu? Nisi ništa pisala o tome, nije mi valjda promaklo?

je l' vam se sviđa ta Kupoholičarka?
mene je kuma nagovarala da čitam, čak mi je poređala i kojim redom, ali sam se već na sredini prve smorila :neutral: ...preterano, u nekim delovima nerealno prenaduvano :neutral:
knjiga za tinejdžerke, eto...

ja sam čitala Kupoholičarka u inostranstvu. I iako je kakoa kažeš "u nekim delovima nerealno prenaduvano" (čak u većem delu) mene je sjajno zabavila, iako me je Beki (jel se tako zove junakinja) sve vreme užasno nervirala jer sam ja sušta suprotnost od nje. (Tošim malo i poromišljeno). Ali sam primetila da se mojim drugaricama koje su se prepoznale nije svidela. I htela sam da uzmem i druge knjige o Kupoholičarki ali u mojoj biblioteci nemaju, a to nije nešto za čim ću da krenem u potragu po drugim bibliotekama, kao što ću da krenem za Slepim ubicom i Vremeplovčevom ženom

idem danas u bibliotekuuuuuuuu
(od silne radosti dok sam pisala, prosuh aceton svukud)

uzecu vremeplovchevu zenu, spominjete je vec poslednjih 10ak stranica, pa ajde onda reko' jedna po vashem izboru:mrgreen:
nadam se da ce mi bolje leci nego prethodna po izboru sa ovih stranica:think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back