Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma mnogo je slatka ....o devojci koja je imala saobracajku i izgubila pamcenje o stvarima u poslednje tri godine....pa polako odkriva sta je bila u poslednje tri godine ....i zgrazava se ....

Pozitivna je to mi se svidja ...

Sta citas od nje...? Danijel Stajn, prevodilac ?
Ako je to, nemoj da posustajes....:super:

Pozdrav Nevo..:cmok2:
Citam Iskreno Vas Surik i to je njena prva klnjiga koju sam uzela da citam
i svidja mi se..i necu da posustanem..samo sam ovih dana u nekom medjuprostoru uopste ..ni tamo ni ovamo..knjiga mi stoji pored kreveta u spavacoj i svako vece se gledamo..

koliba je po mom skromnom misljenu jako lose pisana. tako to ide kad je piscu mnogo vazno da prenese odredjenu poruku, a i nije neki pisac. dakle ako zelite da uzivate u citanju kvalitetnog romana kolibu vam ne bih preporucila. ali ako vas zanima tematika i pristajete na to da vas autor malo malo tretira kao da imate 2g mozga da bi posle razlaganja ociglednih stvari na najsitnije delove, pustio da vam odluta paznja i onda bupnuo nesto zbog cega ce te biti u fazonu 'kako, sta. cekaj malo".

neki likovi i zapleti su toliko vec prepoznatljivi i ocigledni da je roman cesto dosadan i predvidiv, ali ponavljam, ovde prica nije toliko bitna koliko "nov" koncept odnosa sa bogom, religioznosti i sl. koje jang prodaje.

Ja narucila onu majku na rubu nervnog sloma ...Milesa ako bude bzvz dolazim ti na gajbu da ti demonstriram kako izgleda zena iz naslova ...

Plus nikako da mi stigne knjiga , ni kurirske sluzbe nisu sto su nekad bile :evil:

koliba je po mom skromnom misljenu jako lose pisana. tako to ide kad je piscu mnogo vazno da prenese odredjenu poruku, a i nije neki pisac. dakle ako zelite da uzivate u citanju kvalitetnog romana kolibu vam ne bih preporucila. ali ako vas zanima tematika i pristajete na to da vas autor malo malo tretira kao da imate 2g mozga da bi posle razlaganja ociglednih stvari na najsitnije delove, pustio da vam odluta paznja i onda bupnuo nesto zbog cega ce te biti u fazonu 'kako, sta. cekaj malo".

neki likovi i zapleti su toliko vec prepoznatljivi i ocigledni da je roman cesto dosadan i predvidiv, ali ponavljam, ovde prica nije toliko bitna koliko "nov" koncept odnosa sa bogom, religioznosti i sl. koje jang prodaje.

Komentar je suvišan.

Meni je knjiga OK.

Ni ja .
I necu ni da pokusavam .
Procitala svoju prvu Kingselu i moram da vam kazem ....malo je zas.rala na kraju ...sve je lepo vodila i onda tras , bum, kraj ....

I posto mi nisu isporucili onu knjigu o majci na rubu nervnog sloma , sad cu opet da citam Kingselu, samo jos nisam odlucila tacno koju knjigu...

ja ič nemam želju da prčitam tu kolbu
nego kažite mi, moram da izaberem, avanture nevaljale devojčice ili knjiga o groblju?

Knjigu o groblju nisam čitala. Avanture nevaljale devojčice je ok knjiga, s tim da tematikom može da sklizne u kič. Njihova ljubavna priča i kraj me nisu naročito oduševili. Drugim rečima sponzoruša koja pokušava da se izbatrga iz siromaštva varajući bogate muškarce i prosečan momak ludo zaljubljen u nju. Ima dosta i o političkoj situaciji u Peruu, ali ne na dosadan način. Vredi pročitati, ali bez previlikih očekivanja od knjige.

Ni ja .
I necu ni da pokusavam .
Procitala svoju prvu Kingselu i moram da vam kazem ....malo je zas.rala na kraju ...sve je lepo vodila i onda tras , bum, kraj ....

I posto mi nisu isporucili onu knjigu o majci na rubu nervnog sloma , sad cu opet da citam Kingselu, samo jos nisam odlucila tacno koju knjigu...

...tak'a ti je svaka...mislim, Kingselina knjiga...ali se bar zabaviš ...

Ni ja .
I necu ni da pokusavam .

e tako je i zadnjih 10 strana majke na rubu...ali..ostalo je OK

...tak'a ti je svaka...mislim, Kingselina knjiga...ali se bar zabaviš ...

E bre Kingsela razocara me :lol:
Nema veze citam , odmaram mozak ....za pred spavanje je super .
Uzela sam Bogomdanu domacicu sad .

e tako je i zadnjih 10 strana majke na rubu...ali..ostalo je OK

A i majka je stigla.
Puna sam šlb knjiga sad ko brod .
Pokvarile ste me ....od kad vas poznajem citam i neknjizevne knjige . :sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back