>Annabel Lee<
Veoma poznat
- Poruka
- 12.505
aha
naročito sa sexi tatom iz romana
Auuuuu...
Sutra pocinjem da citam...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aha
naročito sa sexi tatom iz romana

Zaboravila sam da prijavim da citam Kingselu ovih dana .
Duhovita je svidja mi se.
Ima vrcavih komentara bas mi prija na ovo zimsko sivilo.
Mislila sam da citam nesto teze , al dok ne grane sunasce ....ostajem na trivijama .
Ulepsaju mi dan.

" Secas me se "
Jos nisam zavrsila Ulicku...
a pri kraju sam..
uhvatio me neko ne citanje..
ko da je prolece...![]()

Sta citas od nje...? Danijel Stajn, prevodilac ?
Ako je to, nemoj da posustajes....![]()

koliba je po mom skromnom misljenu jako lose pisana. tako to ide kad je piscu mnogo vazno da prenese odredjenu poruku, a i nije neki pisac. dakle ako zelite da uzivate u citanju kvalitetnog romana kolibu vam ne bih preporucila. ali ako vas zanima tematika i pristajete na to da vas autor malo malo tretira kao da imate 2g mozga da bi posle razlaganja ociglednih stvari na najsitnije delove, pustio da vam odluta paznja i onda bupnuo nesto zbog cega ce te biti u fazonu 'kako, sta. cekaj malo".
neki likovi i zapleti su toliko vec prepoznatljivi i ocigledni da je roman cesto dosadan i predvidiv, ali ponavljam, ovde prica nije toliko bitna koliko "nov" koncept odnosa sa bogom, religioznosti i sl. koje jang prodaje.
Kuca duhova-Izabela Aljende

Komentar je suvišan.
Meni je knjiga OK.
ja ič nemam želju da prčitam tu kolbu
nego kažite mi, moram da izaberem, avanture nevaljale devojčice ili knjiga o groblju?
nego kažite mi, moram da izaberem, avanture nevaljale devojčice ili knjiga o groblju?
Ni ja .
I necu ni da pokusavam .
Procitala svoju prvu Kingselu i moram da vam kazem ....malo je zas.rala na kraju ...sve je lepo vodila i onda tras , bum, kraj ....
I posto mi nisu isporucili onu knjigu o majci na rubu nervnog sloma , sad cu opet da citam Kingselu, samo jos nisam odlucila tacno koju knjigu...
Ni ja .
I necu ni da pokusavam .
Procitala svoju prvu Kingselu i moram da vam kazem ....malo je zas.rala na kraju ...sve je lepo vodila i onda tras , bum, kraj ....
I posto mi nisu isporucili onu knjigu o majci na rubu nervnog sloma , sad cu opet da citam Kingselu, samo jos nisam odlucila tacno koju knjigu...
...tak'a ti je svaka...mislim, Kingselina knjiga...ali se bar zabaviš ...
e tako je i zadnjih 10 strana majke na rubu...ali..ostalo je OK