Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Knjiga o groblju!

A Kolibu nisam imala želju da pročitam, i ovo što je Alal napisala je samo potvrdilo moje sumnje...

http://www.mousecircus.com/videotour.aspx?VideoID=1
nil cita prvo poglavlje obavezno pogledati :) kakva faca

pazi ovo:
interview01.gif

ja ič nemam želju da prčitam tu kolbu
nego kažite mi, moram da izaberem, avanture nevaljale devojčice ili knjiga o groblju?

Di zvines..mene bi sam naslov knjige avanture nevaljale devojcice odbio ..sto ne mora da znaci..
od kada sam procitala Gejmena i Knjigu o groblju ..koja je kao za decu a ustvari je i za nas odrasle ..glasam za Gejmena

Knjigu o groblju sam pročitala jer me obmanuše da je za odrasle, ali je tipična dečija knjiga. Ali, lepa je.

Nemoj tako Rado...niko te nije obmanuo...On nije deciji pisac...koliko god to delovalo...NJegove knjige, da, jesu drugacije, ponekim ljudima infantilne, ali fantastika i masta su presudne...
" Americki bogovi " i " Anansijevi momci " ...:odlicne knjige...

Koralina...savremena Alisa - sa horor elementima...?

U svakom slucaju, ako se nekome predlog ucini sumnjiv, uvek moze da proveri info na netu i odluci zeli li da procita knjigu ili ne...a, ovo sa obmanjivanjem mi malo zvuci ....ishitreno

Ja sam se našalila "obmanuše", a ti se primaš, Nevo. Pa naravno da sam se obavestila o knjizi pre nego što sam je kupila, a prva sam ovde davno rekla da spada u tinejdž literaturu. Tako je bar izdavač kategorizovao. A imam ja i decu koja će je čitati. Ništa ružno nisam rekla o knjizi; štaviše, dopala mi se. Ja preferiram "tetkastije" knjige, drame pre svega. Fantastika nije polje mog interesovanja.

Cao svima! Mozda je ova tema vec bila aktuelna,ne znam ja nisam uspela da je nadjem! Sta citate,omiljene knjige? Ja sam pre neki dan uzela da citam Prohujalo sa vihorom i raspametila se! Film sam gledala milion puta a knjigu tek sada citam,prava sramota! :rumenka:

Poslednja izmena:
Da si samo malo , malcice podigla glavu , gore medju lepljivim temama videla bi temu biblioteka , tu se zene ubise da napisu sta citaju ....

Druga opcija je bila da si koristila pretragu , al izgleda da ni to nije bilo dovoljno vdljivo ....

pa sto se na mene ljutis.. ljuti se na ovu nadobudnu mirku.. kazem, da su dale naslov 'knjige' ili 'sta volite da citate', ti bi sigurno to pronasla.. ovako, sta da kucas u pretrazivac... biblioteka, knjizara.. razumes... ja sam te branila od te napasnice

E sto me smara papir kojim laguna stampa knjige .....Ko da citam sa toalet papira ...onog od pre 20 godina , secate se ono kockasto tvrdo zuto ...sto grebe ....

Cini mi se da sad laguna na tome knjige stampa , valjda preteklo od toaleta sta li pa da se ne baci ....

I pitala me kad sam kupovala knjige ocu beli il zuti i ja lepo rekla ocu beli , a ona kaze e nema beli ima zuti :roll: Pa sta me pitas onda ....

A nije da im nisu skupe knjige ....mogli bi bar to da urade kako valja.

Jel uvek takva napasnica ili sam joj ja bas nagazila na zulj sa ovom temom? :D

Uvek ! :mrgreen:

Jaoooooooooj pomagaj! Kazi mi kako se brise i sama cu da je obrisem! Ma i sebe cu da izbrisem sa foruma i sa lica zemlje! :(

Ne mozes sama obrisati temu al ne brini to ce kvinsi , posle razapinjanja :D

Neces vlajda sad da mi places ???
Malo sam te samo zezuckala ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back