-Night -
Elita
- Poruka
- 18.831
Sad sam se ja nanizala, a šta ću drugo... čaj, Analgin i Biblioteka.
Volela sam film Čokolada.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ono za crvene cipele je tacno![]()
Sad sam se ja nanizala, a šta ću drugo... čaj, Analgin i Biblioteka.
ja volim kad se nižemo
ne volim razlog zbog koga se nižeš
o ne mogu reputaciju da dam ...šta je ovo sa tim reputacijama ?
ne znam..ne mogu ih ukačit'...i baš mi smeta...ja sam htjela tebi..i najviše me nervira kad kaže..ne možete opet, dajte nekom drugom, ili već kako kaže...
Da li je neka od vas citala "Maestrova muza", roman o Rafaelu?
Imam je jedno tri godine, a nikako da se nakanim da je procitam!
Bacicu pogled na pomenutu seriju.![]()
Da prijavim da sam se pre sat vremena srela s Bambikinim mužem da mi uruči one Anželike od prošle godine. Sad sam u problemu gde da ih stavim. Baš mi je bilo lepo dok su stajale kod njih.
Bambi, muž ti je prava lutka. Strašno ličite jedno na drugo, kao da ti je brat.Potvrdio je pravilo da su Novosađani diiivni ljudi, u svakom pogledu.
Ljubim i ja tebe, srećice.
I da znaš, ja stvarno sad nemam gde ove knjige.![]()
BambiiiiiLjubim vas puno![]()
Kerefeko i Night, ako vam je za utehu mene je drzalo 2 dana onako grozno, a posle par dana podnosljivo.Kerefeko želim ti brzo ozdravljenje.
Danas nisam otišla na posao, preko noći T 38,3 . Sad sam tu sa vama dok mogu da izdržim . Sve vas pozdravljam. Pokušaću da čitam.
Ovaj nas sad kaze: kakve ste k'o neke babe, sad kaze: sta vam je niste vi tinejdzerke. Ko ce njemu ugoditii dobar primjer
koliko puta sam čula od starije
molim te, majko, obuci se kao mama
a mlađa mi je život uzela sad skoro, gledajući seriju ovu, na pjeni...kako Savo ima dvije žene..kako može neko uopšte da ima dvije žene..a šta je to ljubavnica...a šta radi ljubavnica..a zašto se zove ljubavnica kad je i ona žena...poslije iscrpnog objašnjavanja od 1o dana je izjavila...ja ću da budem ljubavnica, lakše je
a mlađa mi je život uzela sad skoro, gledajući seriju ovu, na pjeni...kako Savo ima dvije žene..kako može neko uopšte da ima dvije žene..a šta je to ljubavnica...a šta radi ljubavnica..a zašto se zove ljubavnica kad je i ona žena...poslije iscrpnog objašnjavanja od 1o dana je izjavila...ja ću da budem ljubavnica, lakše je
Hvala Bambi, nedostaješSrce moje hvala ti!!!
Nadam se da si imala pomoc u nosenju knjiga.
Nightza brzo ozdravljenje.
Ukljucila sam se samo malo sa posla da virnem sta mi radite kad eto Rada me spominje, bas me obradova.
Nedostaje mi druzenje sa vama, ali jedva vidjam i ukucane, pa se onda svim silama trudim da to slobodno vreme sa detetom maximalno iskoristim jer me ne vidja odjednom po ceo dan.
Ljubim vas puno![]()
Ljubim i ja tebe, srećice.
I da znaš, ja stvarno sad nemam gde ove knjige.![]()
Hvala Lamar, nadam se da ću do subote biti ko novaKerefeko i Night, ako vam je za utehu mene je drzalo 2 dana onako grozno, a posle par dana podnosljivo.
Sada sam k'o nova![]()
Evo Rado ja bih da pomognem . Daj meni moje sa spiska , pogađaš me bolje nego bibliotekarka, pa će biti mesta .![]()