Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja bila danas na Cetinje
vozila me jedna rođaka, išli smo jedno 1o na sat, a ponekad i 15
jes+ da je bila magla i kišurina, al' svejedno

i čujem sledeću provalu, sa sve imenima i prezimenima
MM, koji voli da popije, sretne komšiju, SS, koji ne pije...i kaže MM.. viđeo sam ti u grad oca, što mu bi, pa je obrijao bradu...veli SS..ada čoče, nije se obrija,sad sam iz kuće...MM...e? onda biće da sam ti vidio majku

Poziv vazi od svih
2817852zjvemcl8gt.gif

Ovo mi bacamo Emociju u vis kad stigne :lol:

Samo jos da se dogovorimo ko je ona u sredini sto baca? :) ;)

ja bila danas na Cetinje
vozila me jedna rođaka, išli smo jedno 1o na sat, a ponekad i 15
jes+ da je bila magla i kišurina, al' svejedno

i čujem sledeću provalu, sa sve imenima i prezimenima
MM, koji voli da popije, sretne komšiju, SS, koji ne pije...i kaže MM.. viđeo sam ti u grad oca, što mu bi, pa je obrijao bradu...veli SS..ada čoče, nije se obrija,sad sam iz kuće...MM...e? onda biće da sam ti vidio majku
:zcepanje:

Ima film, glumi Morgan Frimen (onaj crnac sto uglavnom glumi u dobrim filmovima)
Ester, muz ti je car.

Ja i ovaj moj smo popili po casu vina uz rucak (dobro de, po dve) i vec me uhvatilo :dontunderstand:

msm..jeste..ali MM je npr Marko Marković...skraćno ime i prezime jednog cetinjaninna
a moj mm ne pije, on je sportista (od 2oo kila :mrgreen:)
ja pijem crno vino uz ručak
i, kad smo negdje na ručku, a ne poznaju nas, pa donesu njemu crno vino..on ga onako izvinjavajući dodaje meni i kaže...mora neko iz kuće ...u početku sam :dash:...sad samo :roll:

Nivo za napredne – Alek Popov, Geopoetika, 120 str, Price, 7/10

Podsmeh, ironija, posprdnost… u odnosu na nase balkanske navike, mentalitet, ne/snalazenje…
Ima stvarno su/lude ideje :lol: Od prilike polovina prica mi se dopala, a polovina ne.
Prva prica me je oborila s’ nogu. Od smeha :lol:

Dvoumim se da li da po relativno povoljnim cenama kupim neke stare knjige sa Vocke.
Al` me mrzi da pisem poruke prodavcima, da idem da uplacujem po bankama, sve me to malo smorilo...
A opet kad pomislim da bih ih mogla imati za relativno male pare... hmmm... ne znam.

Ja sam citala.
Dovrsavam ``Pod kupolom`` Stivena Kinga. Vec sam pisala na Knjizevnosti da je King moja ljubav iz mladosti.
Malo je njegovih knjiga koje su mi promakle. Pa i one koje nisu prevedene kod nas, jer sam imala prilike da u njegovoj rodnoj zemlji procitam i neke knjige koje nisu dozivele da budu prevedene kod nas.
Sto se tice knjige ``Poljubi devojke`` - sta ga znam, roman je ekranizovan, detektiva Aleksa Krosa igra fenomenalni Morgan Friman, a glavnu junakinju doktoricu - moja omiljena americka glumica Esli Dzad.
Ima Paterson mnogo boljih romana od ovog, ali ni ovaj nije los.
Ja bih preporucila ``Prikrade se pauk``.

Ja sam citala.
Dovrsavam ``Pod kupolom`` Stivena Kinga. Vec sam pisala na Knjizevnosti da je King moja ljubav iz mladosti.
Malo je njegovih knjiga koje su mi promakle. Pa i one koje nisu prevedene kod nas, jer sam imala prilike da u njegovoj rodnoj zemlji procitam i neke knjige koje nisu dozivele da budu prevedene kod nas.
Sto se tice knjige ``Poljubi devojke`` - sta ga znam, roman je ekranizovan, detektiva Aleksa Krosa igra fenomenalni Morgan Friman, a glavnu junakinju doktoricu - moja omiljena americka glumica Esli Dzad.
Ima Paterson mnogo boljih romana od ovog, ali ni ovaj nije los.
Ja bih preporucila ``Prikrade se pauk``.

Imam pauka na laptopu :)
SAd sam za drugim kompom,pa mi je ovo pri ruci.

msm..jeste..ali MM je npr Marko Marković...skraćno ime i prezime jednog cetinjaninna
a moj mm ne pije, on je sportista (od 2oo kila :mrgreen:)

E jesam glupa. Ja mislila da MM standardno znači MojMuž ili MojMomak (u svakom slučaju, Moj Muškarac :D Sledeći put stavi NN, da se ne bih opet prešla :zcepanje:

Nivo za napredne – Alek Popov, Geopoetika, 120 str, Price, 7/10

Podsmeh, ironija, posprdnost… u odnosu na nase balkanske navike, mentalitet, ne/snalazenje…
Ima stvarno su/lude ideje :lol: Od prilike polovina prica mi se dopala, a polovina ne.
Prva prica me je oborila s’ nogu. Od smeha :lol:

Moraću i ja da probam Popova, baš ga svi hvale.

Ma kupicu... pa sta bude.
Imacu za toliko.
Necu kupiti cokoladu od 300 grama.

That's the spirit :)

p.s. I dalje čitam Ugovor sa Bogom. Pisao Španac, a stil Amerikanca. :confused:

Imam ja Ugovor s Bogom. Ko hoće da čita,nek se javi. Danas sam čitala Velikog Getsbija. Moram da primetim, mnogo je dosadniji od Ujne.
Večeras sam bila na rođendanu, popila nekoliko čaša Rozea, sad čekam da mm razmesti krevet.:sad2:

Prirucnik za zlocin – Ivancica Djeric, Rende, 240 str, 5/10

Dovrsila sam i nju veceras. Knjiga mi se ic nije dopala. Ne znam ni kako sam izdrzala do kraja.
Dosadnooooooo. To je kao neki triler. Ali po meni triler u pokusaju.
Ester, suci tasnice :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back