Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bambi, čitala ja Drhtaj, mislim i da sam komentarisala, jesam vjerovatno...dobra je

e, sad...Lamar, ovo će ti biti drago da pročitaš
u vremenu kad sam imala vremena :mrgreen:
gledala sam i ja kontejner sa 5 zvjezdica, bilo na Grad teatru
i isto, ali isto sam mislila za Lečića
i onda su mi prošla kroz glavu neka njegova mlaćenja godinu-dvije-tri- prije toga
i tu mi je, sa tom predstavom ugasio

Vratila sam juče u biblioteku Lakunu nepročitanu.
I dalje mi je u mislima samo Žarkova knjiga, iako sam je tek pročitala, ja bih opet nju ispočetka uzela da čitam:confused:, sreća pa mi je mama odnela. I dalje me ne napušta taj osećaj nakon čitanja njegove knjige, sve što je napisano dirljivo je i potresno pa mislim da je samo to uzrok što ni jednu drugu knjigu sad ne mogu da zavolim. Najpametnije bi bilo napraviti dužu pauzu da se strasti smire, al teško mi je i da ne čitam ništa. Počela sam Knjigu o groblju i sasvim lepo drži pažnju, a uzela sam i dve iz biblioteke: Drhtaj od moje omiljene Čimamande Ngozi Adiči i Povratak kući od Šlinka.

Mogla bi da mi nabaciš taj Drhtaj. Čini mi se da to beše neka erot'ka? :think:

Bambi, čitala ja Drhtaj, mislim i da sam komentarisala, jesam vjerovatno...dobra je

i onda su mi prošla kroz glavu neka njegova mlaćenja godinu-dvije-tri- prije toga
I ja gledala Kontejner, na Trgu, posle 5.oktobra. Đurišić je lupao sa svojim dobošarima. Tkz. plišana revolucija.

I ne kukaj, dobićeš i ti knjigu. Štampano je još 70 000 primeraka, a štampaće još. Kaže taj Manja, direktor Novosti, Kustinu su štampali četiri puta, prodali 113 000 primeraka. Ovu će onda pet puta više, cenim.:lol:

cl4ck.jpg

Valjalo bi ovako okititi jelku. Rado ti imaš materijala za onu veliku na gradskom trgu:hahaha:

I ja gledala Kontejner, na Trgu, posle 5.oktobra. Đurišić je lupao sa svojim dobošarima. Tkz. plišana revolucija.

I ne kukaj, dobićeš i ti knjigu. Štampano je još 70 000 primeraka, a štampaće još. Kaže taj Manja, direktor Novosti, Kustinu su štampali četiri puta, prodali 113 000 primeraka. Ovu će onda pet puta više, cenim.:lol:

moram malo

Срећан рођендан, драга Би, и срећна годишњица Ради!
Црвена краљица 760 динара, каква им је то акција?? :evil: (мислим на онај сајт чији је линк дала Рада алијас Мајка Тереза :lol:)
Прочитала ''Ко је појео моју торту?'' Слоун Кросли (''I was told there'd be cake''), 220 стр., BeoBook. Ово је аутобиографска збирка есеја новопечене Њујорчанке (није ништа у стилу Секс и град, не брините), где она описује своје свакодневне догодовштине на послу, проблеме приликом селидбе у нови стан, венчање пријатељице с којом од детињства није била у контакту, неочекиван испад једног од гостију које је позвала на седељку (то поглавље ми је било омиљено), преиспитивање своје вере - рођена је у јеврејској породици итд.) За из библиотеке.
Ужелела сам се класика, па сад читам Оливера Твиста. Овај папир на коме се штампају издања Новости је са сваком едицијом све лошији, тако да сад изгледа као тоалет папир (и то не онај фини Палома или Перфекс, већ као онај социјални на листиће).

Е, и заборавих да кажем да сам проичитала Како да убијете свог мужа и била ми је добра све до пред крај, који се граничи с научном фантастиком.
И још да се похвалим да сам прошле недеље освојила књигу у Лагунином квизу :worth:

Е, и заборавих да кажем да сам проичитала Како да убијете свог мужа и била ми је добра све до пред крај, који се граничи с научном фантастиком.
И још да се похвалим да сам прошле недеље освојила књигу у Лагунином квизу :worth:

Pusika nam osvijetli obraz
bravo Pusika!!!!!!!!!!!!!!

Meni upravo bio brat i doneo poklon-knjigu kako je obećao. Sad i ja imam Žarka

Bambi, i ja sam počela Knjigu o groblju i lepa mi je, ali sad će malo sačekati. Ili ću nju čitati u busu, a Žarka kod kuće, nema smisla da plačem na javnom mestu. I lepa ti je jelka.

Sestro slatka :zag:
Dodje mi da se i ja "prenikujem" u... Lamarita :mrgreen:
Vi's kako mi to sve isto gledamo i isto mislimo :D

I nas dve, a boga mi i sve ostale nase drugarice.
Opletosmo mi po Leki samo tako.
Ali i neka smo :evil:

Jos ja nista zivo nit citam, nit gledam TV.
Ovo sto sam nabola to je iz dnevnih novina koje nam stizu u kucu pa neminovno vidim naslove, iz jednog "Sijo mi ga Djura" - Story casopisa kod frizerke, i iz jedne slucajno ugledane TV izjave.
Sta li bi bilo da malo vise pratim medije :roll:

Nego bolesna sam (ako me malo budete tesile bice mi lakse :mrgreen: ) pa ne znam kada cu u biblioteku, a ponestalo mi knjiga.
Elem, imam svoj Efemeris, pre sigurno 15 godina sam pocela da ga citam i stala valjda negde posle I knjige. Sad htedoh da vas pitam ko je citao da mi samo kratko kaze "da" ili "ne".
Dal' da uzmem to da citam, ili ipak nesto drugo.

Poslednja izmena:

Opa, pa čestitam! :vatromet:

Pusika nam osvijetli obraz
bravo Pusika!!!!!!!!!!!!!!
Vala svaka cast!
Osvetla ga :klap:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back