krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Meni brat za rodjendan. Taman i izlazi tog dana drugo izdanje.
@ ništa ne čitam, samo kuvare. Ima šta sam pročitala i primenila na Šta kuvamo danas
Sad znamo kad ti je rođendan.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni brat za rodjendan. Taman i izlazi tog dana drugo izdanje.
@ ništa ne čitam, samo kuvare. Ima šta sam pročitala i primenila na Šta kuvamo danas
Sad znamo kad ti je rođendan.![]()
ha !
čisto da se javnem...
ceo dan ćeš provesti u biblioteci?
Rado, je l' stigla Ujna ( Sexualni život moje ujne)?Što ja volim tu knjigu!
Jeste li čule onaj vic:
Stoji matora učiteljica ispred ogledala sa šeširom na glavi, i pita se: da l' sam pošla, il' sam došla?
E, čujte priču.
Čekam bus za Niš s kolegom, vraćali smo se s posla, kad mi stiže sms od sestre: večeras u 18h u Narodnom pozorištu (u Nišu, za neupućene) promocija Lauševićeve knjige.
Počnem ja da se nerviram, kako sad kad još uvek nemam svoj primerak knjige, ali ajde, poneću Dastin. Stiže bus, sedosmo mi, ja nastavljam da negodujem, zašto nisu sačekali bar do sutra, da izađe drugo izdanje, kad mi se konačno upali sijalica: pa, on nije tu da mi se potpiše. Kolega me gleda zbunjeno, ne sme da mi prizna da se sve vreme pitao šta mi je, pa ko da mi se potpiše.
Kad će penzija?![]()
Nema trenutno, a sinoć sam čitala. Noć knjige je u petak od 18-24h u Beogradu i još osam gradova, a moći će i preko interneta da se naruči.
Ako je ovo rasprodaja, onda sam ja Majka Tereza.![]()
Bila sam na promociji. S mužem. Ispalile su me obe drugarice, ali opraštam im, opravdano je.
Govorili su Manojlo Vukotić, direktor Novosti, Darko Bajić, Irfan Mensur i Branislav Lečić. Nije mi se dopalo kako je Leka čitao, nekako totalno neuvežbano, dok me je Mensur rasplakao. On je bio zadužen za anegdote, jer su prijatelji. Darko reče da bi lepo bilo da neko snimi film po ovoj knjizi, pa makar to bio i on.
Puštali su i inserte iz Lauševih filmova.
E, na kraju sam se ubila od plakanja. Žarko govori delove knjige, dok ga tužnog gledamo na video bimu kako sedi pored reke a vetar mu mrsi listove u tri rokovnika ispisana rukom.
Treba li da napomenem da je lepši nego ikada...![]()