ESTERITA
Domaćin
- Poruka
- 4.485
kako ja da te zovem
Rajkarita?
Pa da, samo ću ja u tom "pokrštavanju" ispasti KerefeKITA.
Sjajno!![]()
niste loše, niste
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako ja da te zovem
Rajkarita?
Sjajno!![]()
jes' vid'la
ustvari, ja sam ulećela da javim da mi je ostvaljen Lauševič
stigle 3 knjige na tu trafiku i zvali me ljudi, a nisu imali br. tel..nego preko prijateljice
msm kad se hoće sve se može i tako to
koja pomama za Lauševićem
šta nam je
i, kod nas je 5 eura
odo' ,eka me još svaštanešto danas već neuspješno završeno
sad će da krene
čuvena kapa i šal
i čuvena Esterita
i nismo imali kad da mi pokaže kako da stavljam slike od priče
http://forum.krstarica.com/showthread.php/290689-Moje-kreacije/page36
čuvena kapa i šal
i čuvena Esterita
čuvena kapa i šal
i čuvena Esterita
Sjajno!![]()
Lamar zelim ti brz oporavak![]()
Ili cemo uskoro imati.E ovo je knjiga koju skoro sve imamo![]()
Razmisljam o tome i mislim se, mozda smo zeljni iskrenosti...Pomama, nego šta. A ima i za čim da bude. Od početka je snažan, potresan, a i nežan i sentimentalan.
Sta da se radi, tako te zapalo
![]()
Odma' mi lakse
Ili cemo uskoro imati.
A onda cemo osnovati (Ne Klub debelih zena, ne, neboze sacuvaj), nego Kluuuub... Hm, ne mogu da mu dam ni jedan pametan naziv.![]()
Samo znam da ce Klub biti suva pamet![]()
Samo da prijavim, ujna je stigla. Ko hoće, može da čita.![]()
I ti se jos zalisKako od svih ovde meni bas da zapadne....![]()
Lepa i zgodna i sa sirokim osmehom! I prelepa boja kape i sala.
I zid i stolica mi se bas dopadaju.
Spemujete nema vam ravnih
Citam vas pitam se…dokle cete bre da spemujete, citajte nesto !!!!!
Koliko vidim vredne jedino DanaI Lamar, ostale…jos ufcu za Lausevicem
I ova Esterita…od nje se nisam nadala da ce da se ubaci u ekipu chaterki
![]()
Da razbijemo malo ovo vase spemersko leglo :
Aleksandra Poter – Nisi onaj koga zelim – u Aleksandrinom stilu slatko, preslatko, sa vrlo ociglednih krajem al kad god se zazelim tralalajki koje nisu glupave eto Aleksandru uhvatim I odlicno se osecam.
Dzil Mensen - Pruzi mi priliku, iz arsenala onih knjiga koje ne citate jer su previse cik-lit za ovu temu( c, c , c al ste mi se profinile) vise nego lagano, slatko, predvidljivo…al za plazu/odmor mozga rodjeno.
Ana Radmilovic – Kad je svet imao brkove, slika tate Zorana, sad sto se tata preziva I Radmilovic nema puno veze, dobicete uvid u jednu drugu stranu poznatog glumca I sasvim sigurno do kraja zivota o njemu tako misliti, simpaticno secanje cerke na oca, zene na supruga I uopste povratak u osamdesete koje se ni za koga od nas vise nece ponoviti, al cemo ih se svi secati….nista specijalno, knjizevno suplje, al mami osmeh, pa treba citati.
Kad ovo budes citala – prica kao prica boza, ali poruke koje otac salje cerki su toliko slatke I toliko ocinski tople, da sam resila da knjigu sacuvam I da je dam cerki na citanje kad malo stasa, ima tu puno slatkih saveta. Ciljna grupa ove knjige …pojma nemam…
Dobro ste me podsetile da imam Jedan dan, pocela sam da citam nocas.
Sad odo I necu doci opet duuuuuugo…al imajte na umu spemerke najgore…samo vas posmatram
![]()
za stolicu..
išli smo da kupujemo ležaj za dječiju sobu...i ovaj moj...ova stolica liči na tebe...j da kupimo i nju?...nego šta, nego hoćemo kad liči na mene
Imam ja ovo. Namirisala sam da vredi.Kad ovo budes citala – prica kao prica boza, ali poruke koje otac salje cerki su toliko slatke I toliko ocinski tople, da sam resila da knjigu sacuvam I da je dam cerki na citanje kad malo stasa, ima tu puno slatkih saveta. Ciljna grupa ove knjige …pojma nemam…