Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ustvari, ja sam ulećela da javim da mi je ostvaljen Lauševič :mrgreen:
stigle 3 knjige na tu trafiku i zvali me ljudi, a nisu imali br. tel..nego preko prijateljice
msm kad se hoće sve se može i tako to

koja pomama za Lauševićem
šta nam je

i, kod nas je 5 eura
odo' ,eka me još svaštanešto danas već neuspješno završeno
sad će da krene

kako je to lepo što su te našli.
Pomama, nego šta. A ima i za čim da bude. Od početka je snažan, potresan, a i nežan i sentimentalan.
I čitam ja tako u busu, a neki momak seo kraj mene, pa se nešto dogovara s devojkom. Kao da reče: "Ona čita Žarka Lauševića". I onda me pita jesam to kupila na trafici. On je tražio nema nigde. I ja mu onda lepo objasnim da je juče izašlo drugo izdanje i da potraži, valjda se nije sve prodalo prvog dana. I onda je celim putem čitao zajedno sa mnom.
A pre njega je, na drugoj stanici seo neko koga nisam ni pogledala i onda mi se on javi. Neki poznanik... pa priča, kako mi brat, kako mi deca... a ja se mislim, neću valjda ceo put morati da pričam s njim dosadne i isprazne priče (o tome kako je bezveze završiti gimnaziju, bolje ekonomsku, jer su njegova deca upisala ekonomsku, a moje nije upalo za 0,2 boda, a ionako je htela gimnaziju) a taman se udubila u knjigu. Sreća sidje na 3.-4. stanici.
Najgore sresti nekog poznatog daveža dok nas čeka neka divna knjiga. Znam da se Radarita nekoliko puta žalila na to.

Pa da, samo ću ja u tom "pokrštavanju" ispasti KerefeKITA.
Sjajno! :rtfm:
:zcepanje: Sta da se radi, tako te zapalo :zcepanje:

Lamar zelim ti brz oporavak:cmok:
:heart: :hvala: Odma' mi lakse :D

E ovo je knjiga koju skoro sve imamo:heart:
Ili cemo uskoro imati.
A onda cemo osnovati (Ne Klub debelih zena, ne, ne
dudu2.gif
boze sacuvaj), nego Kluuuub... Hm, ne mogu da mu dam ni jedan pametan naziv.
Samo znam da ce Klub biti suva pamet :mrgreen:

Spemujete nema vam ravnih :evil:
Citam vas pitam se…dokle cete bre da spemujete, citajte nesto !!!!!
Koliko vidim vredne jedino Dana :cmok2: I Lamar, ostale…jos ufcu za Lausevicem :lol:
I ova Esterita :heart:…od nje se nisam nadala da ce da se ubaci u ekipu chaterki :azdaja:

Da razbijemo malo ovo vase spemersko leglo :

Aleksandra Poter – Nisi onaj koga zelim – u Aleksandrinom stilu slatko, preslatko, sa vrlo ociglednih krajem al kad god se zazelim tralalajki koje nisu glupave eto Aleksandru uhvatim I odlicno se osecam.

Dzil Mensen - Pruzi mi priliku, iz arsenala onih knjiga koje ne citate jer su previse cik-lit za ovu temu :evil:( c, c , c al ste mi se profinile) vise nego lagano, slatko, predvidljivo…al za plazu/odmor mozga rodjeno.

Ana Radmilovic – Kad je svet imao brkove, slika tate Zorana, sad sto se tata preziva I Radmilovic nema puno veze, dobicete uvid u jednu drugu stranu poznatog glumca I sasvim sigurno do kraja zivota o njemu tako misliti, simpaticno secanje cerke na oca, zene na supruga I uopste povratak u osamdesete koje se ni za koga od nas vise nece ponoviti, al cemo ih se svi secati….nista specijalno, knjizevno suplje, al mami osmeh, pa treba citati.

Kad ovo budes citala
– prica kao prica boza, ali poruke koje otac salje cerki su toliko slatke I toliko ocinski tople, da sam resila da knjigu sacuvam I da je dam cerki na citanje kad malo stasa, ima tu puno slatkih saveta. Ciljna grupa ove knjige …pojma nemam…

Dobro ste me podsetile da imam Jedan dan, pocela sam da citam nocas.
Sad odo I necu doci opet duuuuuugo…al imajte na umu spemerke najgore…samo vas posmatram :D

:heart:

Spemujete nema vam ravnih :evil:
Citam vas pitam se…dokle cete bre da spemujete, citajte nesto !!!!!
Koliko vidim vredne jedino Dana :cmok2: I Lamar, ostale…jos ufcu za Lausevicem :lol:
I ova Esterita :heart:…od nje se nisam nadala da ce da se ubaci u ekipu chaterki :azdaja:

Da razbijemo malo ovo vase spemersko leglo :

Aleksandra Poter – Nisi onaj koga zelim – u Aleksandrinom stilu slatko, preslatko, sa vrlo ociglednih krajem al kad god se zazelim tralalajki koje nisu glupave eto Aleksandru uhvatim I odlicno se osecam.

Dzil Mensen - Pruzi mi priliku, iz arsenala onih knjiga koje ne citate jer su previse cik-lit za ovu temu :evil:( c, c , c al ste mi se profinile) vise nego lagano, slatko, predvidljivo…al za plazu/odmor mozga rodjeno.

Ana Radmilovic – Kad je svet imao brkove, slika tate Zorana, sad sto se tata preziva I Radmilovic nema puno veze, dobicete uvid u jednu drugu stranu poznatog glumca I sasvim sigurno do kraja zivota o njemu tako misliti, simpaticno secanje cerke na oca, zene na supruga I uopste povratak u osamdesete koje se ni za koga od nas vise nece ponoviti, al cemo ih se svi secati….nista specijalno, knjizevno suplje, al mami osmeh, pa treba citati.

Kad ovo budes citala
– prica kao prica boza, ali poruke koje otac salje cerki su toliko slatke I toliko ocinski tople, da sam resila da knjigu sacuvam I da je dam cerki na citanje kad malo stasa, ima tu puno slatkih saveta. Ciljna grupa ove knjige …pojma nemam…

Dobro ste me podsetile da imam Jedan dan, pocela sam da citam nocas.
Sad odo I necu doci opet duuuuuugo…al imajte na umu spemerke najgore…samo vas posmatram :D

:heart:

ko nam se to vratio :)

Šta se sve ovde izdešavalo ! :D

Lamar ozdravila
smilie_girl_018.gif
,ESTERITA,plete li,plete...:strika:..Mirka se javila...
smilie_girl_089.gif
,rođendani,godišnjice.......moram da se javim....:lol:

Sada sam stigla kući,sva uplakana.Čitala sam Puls - Džulijan Barns,u čekaonici....
smilie_girl_110.gif
.
I taman sa njim završila i počela drugu,koju sam ponela,Život na vratima frižidera - Alis Kvipers.I nju skoro završila,plačući.(pogledala sam i kraj ).
smilie_girl_097.gif
.Za mene su,izgleda, neke knjige samo za "po kući" :roll:

Puls ima 14 priča,od kojih su 4 potpuno različite,obrađuju istu temu ali bih ih ja izostavila ;) .Kvarile su mi ostalo.
Odnosi među ljudima,prolaznost,u životu i u vezama(ljubavnim,prijateljskim....)Ove priče su mi još bolje od onih u knjizi "Sto od limunovog drveta",a znate da su i one dobre.
Imam želju da neke odmah pročitam još jednom.Da ne bih nešto slučajno propustila,:heart:

Poslednja izmena:
Kad ovo budes citala – prica kao prica boza, ali poruke koje otac salje cerki su toliko slatke I toliko ocinski tople, da sam resila da knjigu sacuvam I da je dam cerki na citanje kad malo stasa, ima tu puno slatkih saveta. Ciljna grupa ove knjige …pojma nemam…
Imam ja ovo. Namirisala sam da vredi. :)

Čitam u busu Pisac u najam, i ima jedna, mnogo me podseća na Modernu Pevačicu. :zcepanje: Ne čitam je kod kuće jer je zgodna za tašnu. Počela sam sinoć Zlatno runo, kuukuu, pa se pitam, što ne preskočim prvih 50 strana pa da ko čovek nastavim lepo da čitam. :think:
Danas ništa osim matematike. Kad li će da prođu ovi pismeni zadaci...:(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back