Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nego bolesna sam (ako me malo budete tesile bice mi lakse :mrgreen: ) pa ne znam kada cu u biblioteku, a ponestalo mi knjiga.
Elem, imam svoj Efemeris, pre sigurno 15 godina sam pocela da ga citam i stala valjda negde posle I knjige. Sad htedoh da vas pitam ko je citao da mi samo kratko kaze "da" ili "ne".
Dal' da uzmem to da citam, ili ipak nesto drugo.

DA !
Ja sam bila oduševljena, Medaković je predivan. Efemerisa u ruke, ima odmah da ti bude bolje. :zag:

E pa sad puno me pitaš, ja sve mislim da ima čak i 5 delova. Znam da sam ja to munjevitom brzinom pročitala. Mnogo mi se svidelo. Ne sećam se da je nešto odskakalo (kao oni Kujićkini Duhovi nad Balkanom) Počni, pa ako ti se neki ne svidi, do tad ćeš ozdraviti pa ćeš nešto iz biblioteke da uzmeš.

E pa sad puno me pitaš, ja sve mislim da ima čak i 5 delova. Znam da sam ja to munjevitom brzinom pročitala. Mnogo mi se svidelo. Ne sećam se da je nešto odskakalo (kao oni Kujićkini Duhovi nad Balkanom) Počni, pa ako ti se neki ne svidi, do tad ćeš ozdraviti pa ćeš nešto iz biblioteke da uzmeš.
Jeste Bi, sve si u pravu.
Lude li zene.
Ko me tera da citam ako mi se ne svidja :lol:

Draga Bi!

7.gif

Nego bolesna sam (ako me malo budete tesile bice mi lakse :mrgreen: ) pa ne znam kada cu u biblioteku, a ponestalo mi knjiga.
Elem, imam svoj Efemeris, pre sigurno 15 godina sam pocela da ga citam i stala valjda negde posle I knjige. Sad htedoh da vas pitam ko je citao da mi samo kratko kaze "da" ili "ne".
Dal' da uzmem to da citam, ili ipak nesto drugo.

Lamarita ...

Pozdrav svima:cmok2:

U nekoj sam guzvi, Lausa jos nisam kupila, cekam narucila mi teta iz trafike:cool:, citam po malko` Senku vetra

Bi srecan rodjendan:rodjendan:

Rado srecna godisnica forumasenja!:ajmo:

Pusika bravo i svaka cast!:klap:

Lamar zelim ti brz oporavak:cmok:

A u slucaju spanske serije ja bi bila zavrsena:(

ustvari, ja sam ulećela da javim da mi je ostvaljen Lauševič :mrgreen:
stigle 3 knjige na tu trafiku i zvali me ljudi, a nisu imali br. tel..nego preko prijateljice
msm kad se hoće sve se može i tako to

koja pomama za Lauševićem
šta nam je

i, kod nas je 5 eura
odo' ,eka me još svaštanešto danas već neuspješno završeno
sad će da krene

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back