Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zdravo društvo, ja slabo čitam knjige, ali zato sam čitala današnje novine 24 sata, a tamo na zadnjoj strani "naša omiljena književnica" Marijana Mateus... pa kaže (moram da prepišem novine): večeras ima reviju u hotelu "Moskva", za vikend putuje u Minhen na proslavu 50. rodjendana bivšeg muža Lotara Mateusa, a u aprilu će svratiti i do Miodraga Kostića (još bivšijeg muža, prim. ja) u hotel "Grand" na Kopaoniku...
pa naravno da će posle imati materijala za još knjiga.... da budemo spremne.
A ima neka njena slika... i uopšte, ja uvek imam želju nju da počešljam. Tako joj je kosa uvek neuredna... izvinjavam se što to nije za ovu temu... prava sam alapača, hihihihi

Dakle ja sam potpuno prolupala :(
Sve sto sam u ovom postu napisala je tacno osim :(... naziva knjige.
Msm, procitala sam u stvari
Muzej bezuvjetne predaje – Dubravka Ugresic, Samizdat, 300 str.
Eto. Pa vi sad' ako hocete da se druzite i dalje samnom lepo, a ako necete :rida: ... uclanicu se u klub... :think: "Izlapetisi" :(

Ma daj Lamar pa naši smo ovde , sećaš li se mog Emila :zper:

Nego gde je taj klub "izlapetisi" :think:
:zag:

edit:

Esterka ne oduzimaj mi prvo mesto :tiganj:
na drugo tek možeš :mrgreen:

:zag:

Poslednja izmena:
Vidim da je konkurencija za prvo mesto bas, bas... :mrgreen:
Da se ne bismo svadjale smenjivacemo se na njemu, i mirna Backa :manikir:
Ipak mi je najvaznije da ostanem clan nase Biblioteke :heart:

Zdravo društvo, ja slabo čitam knjige, ali zato sam čitala današnje novine 24 sata, a tamo na zadnjoj strani "naša omiljena književnica" Marijana Mateus... pa kaže (moram da prepišem novine): večeras ima reviju u hotelu "Moskva", za vikend putuje u Minhen na proslavu 50. rodjendana bivšeg muža Lotara Mateusa, a u aprilu će svratiti i do Miodraga Kostića (još bivšijeg muža, prim. ja) u hotel "Grand" na Kopaoniku...
pa naravno da će posle imati materijala za još knjiga.... da budemo spremne.
A ima neka njena slika... i uopšte, ja uvek imam želju nju da počešljam. Tako joj je kosa uvek neuredna... izvinjavam se što to nije za ovu temu... prava sam alapača, hihihihi
Nije tema, ali :zcepanje: nikada nije na odmet.

Trenutno citam: "Ne! Necu da se uclanim u kljub ljubitelja knjiga" - Virdzinija Ajronsajd - spada u Chick-lit literaturu.
Vi ste me naucile da se tako zovu ovakve knjige :mrgreen:
Valjda spada tu :think:
Sve u svemu za sada (70. strana) me zabavlja :D

Trenutno citam: "Ne! Necu da se uclanim u kljub ljubitelja knjiga" - Virdzinija Ajronsajd - spada u Chick-lit literaturu.
Vi ste me naucile da se tako zovu ovakve knjige :mrgreen:
Valjda spada tu :think:
Sve u svemu za sada (70. strana) me zabavlja :D

čitala ja! skoro..jeste kkako reče chick.lit (kako li se čita, zaboga? čik-lit?)...laka..ali meni baš bila onako ok...i laka za čitanje i intersantna..i ona ženica mi bila beskrajno simpatična, onako lagano namćorasta

• Podržavam
Reactions: Em.
Ta se knjiga jako dopala mojoj mami. Rekla mi je da se slatko ismejala i takodje joj se mnogo dopala glavna junakinja
Da. Glavna junakinja puni 60 godina i to dozivljava na svoj nacin :)

PS. Dano, ti cak pamtis i nazive knjiga koje su drugi citali :eek:
Ti definitivno ne konkurises za "ono" 1. mesto :)

Poslednja izmena:
A be žene pa baš ste kvarne moram da vam kažem :evil:

Pa samo ubacujete neke nove naslove primamljive be, pa jel imate vi dušu :sad2:
Moraću da molim Boga da mi da da poživim još dvesta godina kako bi sve pročitala sa spiska koji vidim , tj. zapravo kraj mu više i ne vidim.:mrgreen:

Ma da li ste videle odlomak iz knjige:

„Nikad!“, reče Mari Šarp pošto joj prijateljica predložila da se učlani u klub ljubitelja knjiga kad napuni šezdesetu. „Članovi takvih klubova uvek s mukom moraju da savladavaju knjige kao što su Mandolina kapetana Korelija ili, ne daj bože, Bog malih stvari.

:rotf: Otkuda oni to znaju???

Trebali su da spomenu i ovu Dezire:samo ratuju...i to na nekih 660 strana(ali ima i ljubavi,malo,ali ima...)

Poslednja izmena:
A be žene pa baš ste kvarne moram da vam kažem :evil:

Pa samo ubacujete neke nove naslove primamljive be, pa jel imate vi dušu :sad2:
Moraću da molim Boga da mi da da poživim još dvesta godina kako bi sve pročitala sa spiska koji vidim , tj. zapravo kraj mu više i ne vidim.:mrgreen:
Sve dok se ovde druzimo, kraja nema :mrgreen:
A ni 200 godina nije dovoljno :mrgreen:

Vala Lamar vidim da ću u molitvi/molitvama da nabacim neku godinicu viška čisto da me ima u vidu za neko produženje duže od broj 200 :manikir:

Nego da kažem da čitam "Knjigu očeva" malo sporo , zapravo malo sam je od samog naslova osudila, možda što moji odnos sa ocem i nije baš za svaku pohvalu, međutim kako je sve više odmičem priznajem da mi se dopada.

Poslednja izmena:
Ma da li ste videle odlomak iz knjige:

„Nikad!“, reče Mari Šarp pošto joj prijateljica predložila da se učlani u klub ljubitelja knjiga kad napuni šezdesetu. „Članovi takvih klubova uvek s mukom moraju da savladavaju knjige kao što su Mandolina kapetana Korelija ili, ne daj bože, Bog malih stvari.

:rotf: Otkuda oni to znaju???

Trebali su da spomenu i ovu Dezire:samo ratuju...i to na nekih 660 strana(ali ima i ljubavi,malo,ali ima...)

:zcepanje::zcepanje: (nisam imala da ti uzvratim repku)

@ nalence, izbacivaćemo ponešto sa tih spiskova. Evo meni sad, posle ove emocijine primedbe, neće pasti na pamet ta Dezire. A mislila sam da je to nešto sasvim ekstra kad ju je Rada (ako sam dobro zapamtila) onako licitirala na limundu i strahovala da je neko ne prevazidje u ponudi.

ustvari, ja sam Dezire čitala poslije trilogije o onoj, kako se zvala:mrgreen:..Žozefini, koja mi se baš i nije dopala kao ličnost ( jedino što mi se dopalo u čitavoj priči o njoj i Napoleonu je što je bila komad starija od njega) i tu sam saznala za Dezire...i onda mi je neko rekao da ima i knjiga...i tako...Dezire mi se i kao osoba svidjela...ili je bolji pisac..kako god

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back