lamar
Poznat
- Poruka
- 8.258
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste bakoPa jeste. Jos kad me uhvati reuma, drugo necu ni moci nego da citam![]()
Počeo je da mi traži vezu u Crnoj Reci, da me leči oz zavisnosti![]()
Bi, ti verovatno mislis "Vremeplovceva zena"
Meni je takodje na spisku, jos je nisam procitala, ali koliko mi se cini te dve knjige namaju bas neku slicnost. Medjutim ima ih ovde na temi koji su citali obe, pa ce ti oni bolje reci. Znam da ih je obe citala Dana
Andrej Makin. Da ja ga toplo preporucujem, ali mislim da "Zlocin Olge Arbeljine" treba ostaviti za kraj. Ona je najjaca. Pre nje treba uzeti nesto od sledecih:
Kci heroja Sovjetskog Saveza
Muzika jednog zivota
Rekvijem za istok
Dok Amur tece
Francusko zavestanje
Ispovest gresnog stegonose
Zemlja i nebo Zaka Dorma
Bilo koju. Mada je mene od nabrojanih najvise "dojmila" Muzika jednog zivota.
Sto se mene tice to je jedna od onih knjiga koja mi je ostala onako za uvek u secanju.
A ona Bi ima samo 140 strana. Dusu dala za autobus![]()
Meni je isto najveci utisak ostavila "Muzika jednog zivota", mada nisam procitala sve to Makinovo kao Lamar.
"Vremeplovceva zena" i "Mandolina" uslovno receno mogu da imaju slicnosti kao ljubavne price, ali to je sve. Meni se vise dopala "Vremeplovceva zena" zato sto je cist cistijackiji ljubavni roman, dok je u "Mandolini" to meni sve bilo filmski. Bilo mi je lepo i zanimljivo, najvise zbog Kefalonije i tako nekih "grckih" momenata ali sam sve vreme bila svesna da pricu pise covek koji nije Grk i ne zna mnogo o njima i kao da pise vec scenario za film. Film mi je bio lep i vise mi je ostao u secanju, mozda zbog Penalope Kruz koju obozavam.
Uzgred, citala sam prosle godine "Partizanovu kci" istog pisca i bila mi je teeeesko razocarenje. Totalno bezvezna knjiga.
Hvala na savetu,a mogla bih ponekad da promenim i pozu,zar ne?
Slabo se snalazim na forumu,da li mogu da pregledam samo ovu temu u pretrazivacu?
Procitala sam "Ringispil"od Jelene Bacic Alimpic pa me interesuju komentari![]()
Hvala na savetu,a mogla bih ponekad da promenim i pozu,zar ne?
Slabo se snalazim na forumu,da li mogu da pregledam samo ovu temu u pretrazivacu?
Procitala sam "Ringispil"od Jelene Bacic Alimpic pa me interesuju komentari![]()
Dobro jutro!
Probudila sam se sa bolovima u levoj ruci,od citanja!
Juce sam procitala preostale 2/3 knjige "Avanture nevaljale devojcice",citam lezeci,sa knjigom u podignutoj levoj ruci
Citam vas i pravim spisak.![]()
uh,bas sam spora...
Mene "Ringispil"podseca na Mir-Jam romane koje sam kao klinka volela ali sam ja ipak vec "zrela"zena
Brzo sam je procitala,otplakala sto je za plakanje,sve kako treba,samo sam posle imala osecaj da sam i novac i vreme mogla bolje da iskoristim
A inace o autorki ne znam nista jer zivim u inostranstvu.
Veceras sam ponovo gledala film "Citac" po knjizi Berharda Slinka.
Knjigu sam takodje 2X citala.
Retko dobar film radjen po knjizi.
Za mene ima skoro istu snagu kao i knjiga![]()
vidim da je neko postovao na temi u ovo vreme
vidim i ko
i znala sad da je u vezi filma Chitach i pre nego shto sam prochitala![]()
Ja sam debelo razmišljala da li da ponovo gledam Čitača. Odličan je, prvi put sam i plakala i potpuno mi je bio neočekivan, ali je težak... i gledala sam ga ponovo i drago mi je.
Veceras sam ponovo gledala film "Citac" po knjizi Berharda Slinka.
Knjigu sam takodje 2X citala.
Retko dobar film radjen po knjizi.
Za mene ima skoro istu snagu kao i knjiga![]()