Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta se cerekas?
Татјанаа Росић: Одговор Саши Стојановићу(Данас, 09/06/2011)I Handke i Vasović mogu samo da zavide Kišu na talentu. Druga je stvar što im se on ne sviđa ideološki (koga je briga za to), ali Kiš je veliki pisac.
Dobar je Mo Jen. Zabe su mi se jako dopale. Pisan u dvije forme, prva u vidu pisama a druga u verziji kratke drame.I obavezno napiši utiske o Žabama. Na mene su Velika nedra i široka bedra ostavila snažan utisak. Saznala sam puno o Kini onog vremena, i shvatila koliko u stvari malo znamo. Ni našu istoriju ne znamo, nego kako je koji pobednici napišu, kako se to već radi.
Ja sam od njega čitala Blanš i Marija i isti je utisak ostavila kao Kad je Niče plakao, koju svi hvale i obožavaju, samo ja nisam shvatila genijialnost. I sve me to onda nervira.Pali anđeo – Per Ulov Enkvist, Svjetlost Sarajevo, 100 str, 8/10
Ovo je knjiga koja me je prodrmala iz uobičajenog, komfornog čitalačkog mira. Iznenadila me svojom neobičnošću.
Od njega sam ne tako davno pročitala još jednu dobru knjigu, Poseta kraljevog lekara.
Stoji al' ljubitelj dodje da uziva,pogleda,dotakne knjigu,vidi sta ima,cega trenutno nema a ne kao sad da nabraja knjige te sada ovo ima ovo nema da bibliotekar posluzuje,nije to to.Љубитељ књига зна шта ће да узме, не тражи препоруку од библиотекара.![]()
Лепо пише Улицка!Čitam Ulicku
Volim Ulicku
Definitivno![]()
Enkvist je odličan! Zanimljiv je i zbog toga što koristi istorijske ličnosti i vešto ih smešta u fiktivne situacije.Pali anđeo – Per Ulov Enkvist, Svjetlost Sarajevo, 100 str, 8/10
https://www.korisnaknjiga.com/pali-andjeo-polovna-knjiga-154225
Ovo je knjiga koja me je prodrmala iz uobičajenog, komfornog čitalačkog mira. Iznenadila me svojom neobičnošću.
Pisac nam praktično nudi priču o neraskidivim vezama. Opisane su tri takve veze od kojih je jedna centralna.
Priča o Paskvalu Pinonu, čoveku sa „dve glave“.
Ovo je inače jedina knjiga od stotinak stranica koju je pisac napisao za svih 13 godina koliko je trajalo njegovo lečenje od alkoholizma. Evo linka ka jednom interesantnom intervjuu koji je dao čitaocima Politike pre 10-ak godina.
http://www.politika.rs/scc/clanak/89135/Postao-sam-malcice-pametniji
Od njega sam ne tako davno pročitala još jednu dobru knjigu, Poseta kraljevog lekara.
Annie Proulx: Barkskins - Ovo mi se čini da bi mi se dopalo.
Da li je prevedena kod nas?