bundeva
Buduća legenda
- Poruka
- 29.061
nisam vas razumeo hambertova mlada..el to neka aluzija na prustovu homoseksualnost ili sta.. zasto ne ide prust preko pavica? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nisam ni ja , ali Prusta citaj bez da mu prekonosiras nekakvu njegovu homoseksualnost jer to sve nema veze sa velicinom njegovog kljucnog dela.ha, mozda si u sali rekla ovo za prusta,ali da znas da si mi zagolicala radoznalost
e, a kad si pomenula uzivanje u jeziku i mastovitost autora, podsetila si me na pavica.. krenem da citam i divim se lepoti recenica i masti, ali posle nekog vremena te recenice pocinju da me smaraju i ja nisam uspeo da procitam nijednu njegovu knjigu![]()

Ok, cekam te onda ovde , nemoj da zuris, 4-5 godina je OKtako je, slazem se.. potrudicu se da procitam, ali jos nista ne obecavam![]()
Meni je najblesavije od svega što su naslovi knjiga koje nisu pisane na engleskom napisani na engleskom jeziku. Čemu uopšte pisati originalne naslove, kad su sve te knjige objavljene kod nas, mnoge su i dobro poznate svakome.
Pazi kako pišu Čehov! .

Pod obavezno da je citas ( kad stignes)Sutra idem cak u dve biblioteke da vratim knjige.
Vasljivu palatu Elis Safak nisam uspela da procitam.
Valjda ce mi pruziti sansu da je po drugi put zadrzim, ili cu otici prvo u onu dalju biblioteku, mozda tamo nadjem Vasljivu palatu, a ovu neprocitanu koju moram da vratim ipak vratim blizoj biblioteci.
Ko je razumeo, shvatio je.
Jedva sam procitala Kinga.
Sad se kajem sto sam toliko zelela da je docitam posto-poto.

Glagol doznati zapravo i ne postoji (Ozna sve dozna).ma potrebno ti je samo malo maste, zamislis da si knjigu procitala ali da je ona nedovrsena ko mrtve duse i onda kazes sebi: ma ok, ne smeta mi sto nije dovrsena.. vec sam doznala sve sto je trebalo da znam
Sve sto te zanima u vezi jezika mozes doznati, saznati na PDF Jezik.a nemojte se ljutiti, necu vise.. nisam mogao da odolim
e, a kako ne postoji doznati.. ne salim se, stvarno me interesuje.. onda bi trebalo ovima skrenuti malo paznju:
https://sr.wiktionary.org/sr-el/doznati

Rayela, lik troluje redom po temama, ne pecaj se. ;-)

Mislim da ima tih kratkih tura baš do Soluna. Moram da nađem žrtvu koja bi išla sa mnom, možda tamo na proleće. Taman ste mi sad dale ideju
A meni Ana Karenjina nije ništa posebno. Doduše, ne znam kako bih je doživela sad, ali utisak od ranije je ovakav.Sve sto te zanima u vezi jezika mozes doznati, saznati na PDF Jezik.