Mrs.Bi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.373
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne može da se menja raspored polica, fiksirane su. To sam i ja gledala. Ovako izgleda kao da ima vazduha među policama i knjigama, ali sa druge strane to je neiskorišćen prostor. I sestra mi kaže da ih slažem horizontalno. Videću još, moram još da većam u svojoj glavi...Ne znam da li možeš da mijenjaš raspored pregrada. Ima dovoljno prostora da ubaciš još jedan red.
Druga varijanta je da postavljaš knjige horizontalno. Ako se uklope po širini, može mnogo više da ih stane. Ja sam počeo tako da slažem. Malo je teže kad treba da izvučeš knjigu, ali može i to, ako se pripazi.

cesljaj po history-ju nema druge![]()

Nisam čitala nešto na ovu temu. Sećam se da je ova knjiga bila pominjana (možda si je čak ti i pominjao), i stajao mi je naslov u glavi i gledajući sadržaj na sajtu nekako mi se učinila interesantnom. Potvrđena je za kupovinu. Hvala tiOgnjena kapija je odlicna ukoliko volis tematiku ratnih strategija i formacija, celicne discipline spartanske vojske itd. Sve do detalja opisano, pripreme za borbu, vezbe, selekcija vojnika i naravno sama borba! Knjiga je uvrstena u obaveznu literaturu vojnih akademija u Usa.
Nemoj da se razocaras ako je ne nadjes, odavno je stampana i uglavnom tesko imaju knjige izdate pre vise od g4,5 god.

Don Hose, ti se dosad, koliko me pamet služi, nisi pojavljivao ovde kod neozbiljnih čitača. Dođi nam češće, sve smo fine, a fina su nam i ona tri momka.
Dobro me podseti, imam i Milankovićevu autobiografiju. Tačno ću jednu za drugom za vreme praznika, pošto do praznika teško da ću šta stići.

Hvala na pozivu.
Znam da ste fini, ali se pitam da li sam za vas dovoljno fin.![]()

Jako je nezahvalno citati knjigu ako je covek vec film gledao, a film je bio genijalan.Nisam čitala nešto na ovu temu. Sećam se da je ova knjiga bila pominjana (možda si je čak ti i pominjao), i stajao mi je naslov u glavi i gledajući sadržaj na sajtu nekako mi se učinila interesantnom. Potvrđena je za kupovinu. Hvala ti
Ima je u prodaji, jer je ponovo štampana.
U busu čitam Doručak kod Tifanija. Prešla sam pola. Kao i obično kad se čita knjiga po kojoj je radjen film, neminovno je poređenje. Sve vreme su mi glumci u glavi dok čitam, ali zasad imam utisak da je film bolji od knjige.

Mesečino, nedostajala si.
- - - - - - - - - -
Baci fotku da vidimo...![]()
Šalim se, Hose...

Ne bacam fotke.
Sa tobom ću se naći prvom prilikom kad prolazim kroz Niš.
Ili sam nešto pogrešio. Možda i nisi iz Niša.
Tada ćemo se videti u trodimenzionalnom izdanju.