smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
Ja sam pazario dve od Nesbea, Sin i Utvara, Knjigu o Aronu i Ubiti pticu rugalicu
Peljevin mi je izmak'o, prodao se
nisam ni cula za utvaru,jedva cekam da cujem kako ti se dopala
inace jeste li culi za ovo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam pazario dve od Nesbea, Sin i Utvara, Knjigu o Aronu i Ubiti pticu rugalicu
Peljevin mi je izmak'o, prodao se
Vucaram lepu knjigu sto godina..
ali nesto me ne drzi mesto..

Nadam se da je mama bolje, ne daj se.
Ja ne čitam. Na pola druge knjige Pripovesti o dva grada sam, ali mi se izdešavalo svašta nešto poslednjih dana...
U subotu sam ispratila čerku na Maltu preko Sofije, u nedelju sam dobila takav burzitis levog lakta da primam injekcije (5), a uveče u nedelju mi je majka doživela saobraćajku. Leži na neurohirurgiji. Od stresa mi je ruka naglo prošla. Tek sam sada stigla do kompa, a nemam nešto ni živaca za njega. Pod sedativima sam ... Usput, očajna sam zbog propratnih stvari koje mi se dešavaju. Pričaću vam sutra...
Ja ne čitam. Na pola druge knjige Pripovesti o dva grada sam, ali mi se izdešavalo svašta nešto poslednjih dana...
U subotu sam ispratila čerku na Maltu preko Sofije, u nedelju sam dobila takav burzitis levog lakta da primam injekcije (5), a uveče u nedelju mi je majka doživela saobraćajku. Leži na neurohirurgiji. Od stresa mi je ruka naglo prošla. Tek sam sada stigla do kompa, a nemam nešto ni živaca za njega. Pod sedativima sam ... Usput, očajna sam zbog propratnih stvari koje mi se dešavaju. Pričaću vam sutra...

Hvala vam, drage moje što vas imam i što te uz mene. Mnogo mi znači, kao da deo bola ode kad s nekim podelim priču, a ponavljam je već stotinu puta. Svi me zovu, svi se intereuju, čak i više puta dnevno, nemam vremena da jedem, mada nisam ni gladna.
Mamino stanje je za sada stabilno. Polomljen drugi vratni pršljen, dva rebra koja su kontuzovala pluća, polomljen skočni zglob. Za sada, samo su joj stavili nogu u gips. Vrat će joj operisati u ponedeljak. Stavili su joj kragnu, ne sme da se pomera uopšte. Doktor kaže da su joj sve povrede smrtonosne i da je prate. I to pred njom, poludela sam...
Ovo moje dete, javlja se na dva dana sa po jednom rečenicom, poslala danas slike predela, kaže, pogled sa terase. Popizdila sam, rekoh joj, takve slike imam i na internetu, hoću nju da vidim. Ne razumem današnju omladinu uopšte, sve ih smaramo... Za mamu joj nisam rekla da bar ona ne brine.
Ajde, ljubim vas sve. Prepuna sam obaveza.
Pisi nam ovde kada god stignes. Mislimo i na tebe i na tvoju majku 
Em je imam, em sam procitala, samo se nisam odmah setila naslova.
Bice sve ok..Pošto smo bili vredni i ispisali novih 20 000 postova, zadovoljstvo mi je da otvorim novu, treću po redu Biblioteku, omiljenu temu većine nas koji obožavamo čitanje, ćaskanje, druženje.
Ovde se možete podsetiti šta smo to čitali proteklih godina.
Neka vam je srećno ovo Badnje veče i sutrašnji Božić, pa da u zdravlju i veselju nastavimo da se družimo kao i do sada.