Kerefeka
Ističe se
- Poruka
- 2.527
Nisam ljubitelj citanja e knjiga, pa ne znam te linkove.
Mozda Linejna zna, obozavateljka je Kinga.
Je l svracala skoro?
Mozda Linejna zna, obozavateljka je Kinga.
Je l svracala skoro?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa to je ništa! Tamo na sajtu piše i neki redovan Lagunin popust 15%. Ja nemam članski popust. Ma nije ni važno. Ionako mi je sve preko 200 dinara skupo.

Da biste nesto skinuli sa Scribd'a morate da napravite nalog i da nesto aploadujete...Koliko postavljas, toliko mozes i da skidas...
Pogledacu negde za TO da li ima u e formi pa javljam.
I dalje citam Jergovica, on zanimljiv ali ja spora.

Našla sam na Instagramu nešto što mi je bilo simpatično i pogodno za nas ovde:
(originalno je napisano na engleskom ali ću napisati i na srpskom ako neko ne razume engleski)
Sve što želim je:
Books (Knjige)
Comfy chair to read books on (Udobna stolica u kojoj ću čitati knjige)
Shelves to put books on (Polica za knjige)
Books
Tea to drink while I read books (Čaj dok čitam knjige)
Man that reads books (Muškarac koji čita knjige)
Books
Money to buy books (Novac za kupovinu knjiga)
More books (Još knjiga)
Ovo se nalazi na profilu instagram.com/littlebookthings/. Nije zaključan profil tako da možete da ukucate samo ovo na netu i da gledate razne lepe stvari za i o knjigoljupcima![]()

To kao da je moj profil...
- - - - - - - - - -
Sutra popust od 20% u svim knjižarama Vulkan
http://www.vulkani.rs/v/2f501e40-d0...20-u-svim-knjizarama-Vulkan.aspx#.VTfBhbuq6W9
Znala sam da će ovde biti prepoznavanjaTo kao da je moj profil...
- - - - - - - - - -
Sutra popust od 20% u svim knjižarama Vulkan
http://www.vulkani.rs/v/2f501e40-d0...20-u-svim-knjizarama-Vulkan.aspx#.VTfBhbuq6W9

Kad spomenu Hram, tamo sam u subotu oko 5. Sutra putujemo za NS na ekskurziju...
- - - - - - - - - -
Imam ja Knjigu o džungli... Uzela sam je na otpis iz biblioteke.
Lepo se provedi u pozorištu.
- - - - - - - - - -
Danas stiglo brdo knjiga... Noći jasmina, Kraljev gambit, Fanny (Erika Jong), Palata rajskog zadovoljstva 1 i 2. Poštar je opet šizio...![]()
Uvek ih parkira iza moje zgrade. Pojma nemam zašto...

Otkud znaš?![]()
Bilo mi je lepo u pozorištu. Teška tema ali odlična. To je bila neka studentska predstava i odlično su glumili.Kad spomenu Hram, tamo sam u subotu oko 5. Sutra putujemo za NS na ekskurziju...
- - - - - - - - - -
Imam ja Knjigu o džungli... Uzela sam je na otpis iz biblioteke.
Lepo se provedi u pozorištu.
- - - - - - - - - -
Danas stiglo brdo knjiga... Noći jasmina, Kraljev gambit, Fanny (Erika Jong), Palata rajskog zadovoljstva 1 i 2. Poštar je opet šizio...![]()

Au, kako već znaš da sigurno toliko dugo nećeš čitati?pa eto, cim pitas ovo o postaru
ja nista ne citam. Bacio sam kosku ovde skoro o Besnilu, udjose ljudi u klinc zbog cirilice (naravno) i batalih...a tesko da cu moci i narednih sigurno godinu dana da nastavim ili citam bilo sta
![]()