Rayela
Legenda
- Poruka
- 71.814
Sad mi ostale pare i za trepavice

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja taman htedoh da ti kazem da te pozdravio EzopNeka, neka, sigurno je ovo moje izdanje bolje od tog vašeg novog, Znate li vi kako su se knjige nekad štampale? Kakve su to boje, ljepila, papir...
U najmanju ruku, ovo su tri knjige normalne veličine, a vi dobijate grdosiju od 800+ strana. Ma, ne bih ja to vaše izdanje od Službenog glasnika ni da mi ga džabe daju...
![]()
Fala Bogu da Mali Čičak ne dolazi na ovu temu, jer sad bi nam objasnila da je najvažnije (a možda i jedino važno) da žena bude maksimalno sređena, isfenirana, kako se ono kaže - nafurana, jel to to znači? dobro obučena, manikirana, pedikirana, verovatno i minival trepavica.... ali neki muškarci ne misle da je to glupo:
doprinos poslednjoj pročitanoj knjizi Kornelija Kovača, koji je mnogo sarađivao sa Zdravkom. Ali tekst ove pesme je, izgleda, pisao Brega. Jedva nađoh. Na sto mesta ima tekst, ali se nigde postavljač nije setio, niti mislio da je potrebno da se navede ime autora.
- - - - - - - - - -
Kerefeko, šta je bilo s trepavicama, jesu porasle?

Sta citati dalje...!?![]()
Možda ima veze i redosled čitanja. Jedna knjiga te oduševi, a sledeća već bude po malo već viđeno, ili tako nešto. Upravo sam završio knjigu Pisma - eseji od Česlava Miloša i Ježija Andžejevskog, zanimljiva knjiga.
Sledeće planiram da čitam Karen Bliksen - Moja Afrika.
del piero preporučujem ti da pročitaš roman Obojena ptica Ježija Kosinskog.
Naravno ako nisi već čitao, knjiga je odlična.

Super!
Evo, pošto je neke među vama zanimalo kako izgledam, najzad ću vas počastiti svojom fotografijom:
![]()

Neka, neka, sigurno je ovo moje izdanje bolje od tog vašeg novog, Znate li vi kako su se knjige nekad štampale? Kakve su to boje, ljepila, papir...
U najmanju ruku, ovo su tri knjige normalne veličine, a vi dobijate grdosiju od 800+ strana. Ma, ne bih ja to vaše izdanje od Službenog glasnika ni da mi ga džabe daju...
![]()

Sta citati dalje...!?![]()

Vidi, Qventine, možeš da prodaš Dnevnik za 200 maraka pa da kupiš 27 komada. Zatim prodaš 26, pa kupiš auto.![]()

Pocinjem sa "Lezanjem na kaucu", Irvina Jaloma.
Pazite kako citate naziv knjige.
Treba mi neka preporuka za neku dobru dramu.
Nikako da nadjem onaj Ledeni dvorac, Tarjeja Vesosa.
Njegove Ptice su me odusevile.
Upala sam u neku duboku depresiju.
Samo bih lezala.
Valjda sam zato i uzela Jaloma...
Nego isporuka tek naredne srede zbog obima posla... 
Rođak, ako reši da plati i moju knjigu, nek dođe lično da mi je donese pošto sad ima adresu, taman će zajedno da se okupamo u mojoj vikendici... .
Dobar izbor. Mislim da će ti se ta knjiga dopasti.A možda baš zato nije trebalo da uzimaš Jaloma!? Ne znam, samo razmišljam.
Ja sam se dvoumila između U kuhinji, Monike Ali i Dževdet bega i njegovih sinova, Orhana Pamuka. Pa sam počela i jednu i drugu i izbor je pao na Dževdet bega. I zato što mi početak bio interesantniji i zato što smatram treba da čitam knjige koje nešto vrede, a ova U kuhinji mi nešto ne deluje tako. Pa ću sad polako. Skoro 700 strana, a ja raznih drugih obaveza i interesovanja imam, pa će to verovatno da potraje.
Ma ide u Grcku krajem nedelje, pojma nemam ni ko ce da preuzme , a ni da plati knjigu.Rayela, meni je stigla faktura samo na moje ime i prezime.Nego isporuka tek naredne srede zbog obima posla...
A što se tiče prezimena, moj svekar je iz B. Palanke, nije iz NIŠ.Rođak, ako reši da plati i moju knjigu, nek dođe lično da mi je donese pošto sad ima adresu, taman će zajedno da se okupamo u mojoj vikendici... .
![]()