Rayela
Legenda
- Poruka
- 71.814
Ja nazalost ne mogu nista da skinem jer cim udjem u ovaj sajt, odma traze pare i to uzimaju 9,90 evra mesecno, skidala ( se), ne skidalaSkinucu onda sve tri
Hvala i vama Bodrijaru za link... ipak, skinuo sam i otvorio i vidim da je ovo nesto suzeno, da bi imalo sto manje strana. Epilog toga su skroz pune stranice, bez proreda i vrlo retko sa novim redom. Bice izuzteno zametno da se cita...
Posto ne znam kako to izgleda, probaj da nekako konvertujes taj format , cenim da je problem u samom formatu.

ne mogu sad da nađem onog popa s kandilom
jer nisam stizala. Meni se sviđa kako Tekeri piše, iako ova knjiga jeste više dečja i namenjena je izvođenju na pozornici (iako nije pisano u formi dramskog teksta). Volim njegove sarkastične opaske. S druge strane, ne verujem da bi svakom bilo zanimljivo da čita o prinčevima i princezama, sakrivenom poreklu/identitetu, jednoj malo čudnoj vili i svojstvima koje imaju pomenuti ruža i prsten (ukratko, oni su čarobni i ko ih stavi na sebe, postane neodoljiv suprotnom polu)

Tako da u skorije vreme stižu i moji utisci

Šalim se, meni je mlin, refleksno, prvi prevod za englesko mill, valjda zato što su riječi slične, a knjigu pamtim po izvornom naslovu od fakulteta.