Mrs.Bi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.373
Bene uhvatila neka prehlada, sad sam kuvala vino pa sam se preznojavala. Imam prevod pa moram da radim, ne mogu da dremkam uz TV, sto bi mi najvise prijalo. A sta ti radis?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobar dan svima, ja se odmaram od prezderavanja u petak, juce sam samo pila limunadu,Dobro doslica Dusici i od mene
Sta radite danas?
Vise prva cifra nije 6 nego 7..:eek : 
Rayela, kad si vec pomenula prejedanje..Dobila sam od prijateljice vagu juce i stanem na nju - imam sta da vidim..Vise prva cifra nije 6 nego 7..:eek :
Katastrofa!

Da, tako je. Kad zaboravis da i imas knjigu i da si je citala pa je ponovo trazis( a meni se to stalno dogadja) onda nesto nije u redu,Waterfall, sad brzo na onu temu Podrška za dijetu. Začas se to pomeri, a teško se vraća.
Ne valja preterivati ni u čemu, kako u hrani, tako ni u Stivenu Kingu. Da se napravim pametna. A ja prva ne umem da stanem kad mi se nešto svidi. Da ne pričam sad o hrani, neko kako sam čitala Izabelu Aljende jednu za drugom, sve što sam mogla da nadjem kod nas, pa mi se sve pomešalo, nisam znala ni šta sam pročitala ni šta nisam. Ali uvek ima ovde nekih koje dobro pamte. U jednom momentu me je Esterita ubedjivala da sam čitala Evu Lunu, a ja sam mislila da nisam. Zaista sam se uverila - dva, najviše tri dela jednog autora za redom.Sa više ili dodje do zasićenja ili se pomeša.

Заправо, слободно време у вези са компјутером користим за оно што волим и што ми прија из овог виртуелног света, а то би био форум 
Svidjam i ja, aj ti baci prvi kamen, ja cu odmah sledeci ili drugiSvidjam ideju

Auu, ima te bijemo
Pa tebi nije jos ni Bozic, ni Nova Godina, ni Sv.Jovan
Gadno me to sve to nervira ( ne kod tebe naravno), nego budi oprezna sa tom vagom, lazu vage
Ja kad stanem na vagu, prvo se pridrzim za "nesto" ( nazalost ne za onu stvar) i onda sama sebi kazem da sam nesto pila,
oduzmem jedno kilo pa je onda kao sve u redu, a naravno znam da nije.
Ne znam samo odakle..da sam nesto krkala pa bar da ne zalim..nego ovako..ni kriva ni duzna 

Waterfall, sad brzo na onu temu Podrška za dijetu. Začas se to pomeri, a teško se vraća.
) Necu mnogo gnjaviti, I promise.
Ili da pustim glasanje do 31. mozda bi još neko.
Ima mi smisla igrica ako je većina za.. Ako ne, čitamo kao i pre

u stvari kuvano vino. To je najbolje za prehladu. 
Ma nemoj, ujutro... A večeras, šta piješ?
Inače, mami je zakazana operacija vrata za sredu, imaju materijal. Daće Bog da bude sve ok. Grudi se stabilizuju, nogu niko i ne pominje... Gips stoji. Ona je vrlo jaka mentalno a boga mi i fizički, stojički izdržava ovo neprekidno nepomično ležanje. Od petka joj je malkice uzdignuto uzglavlje, msm krevet, za jedan nivo. Sada nešto može i da proguta,
NNČ, normalno...
- - - - - - - - - -
Meni je jako krivo što sam Dikensa ovoliko razvukla. Dođe mi da ga počnem iznova...![]()

Drzimo palceve mami da sve prodje kako treba!
Sta mislis Bi kako je meni, uvek kad se javim prijavim samo Agatu![]()
što mi je mnogo važnije od kićenja, pa možda neću ni ukrašavati. Mislim, ono pravim sebi dva nepotrebna posla i da kitim i da posle raskićujem. A mogu lepo da izbegnem sve. Jeste, volim ja novogodišnju atmosferu, sav taj kič, šareniš, šljaštenje, ali može se preživeti i bez toga. Evo malo ovde