krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Poslala mi sestra. Rekoh, mogla bih da napravim čitavu šumu, samo nemam prostora...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Water, promaklo ti je - Sabrana dela Ej Džej FikrijaAko se dobro sećam pitala si kako nam se čini. Gledala sam i ja tu knjigu, ali ostavljam je za malo kasnije, nastavci Igre prestola su mi prioritet za kupovinu. Mogla bi da pročitaš pa da javiš
![]()

Nije Kuci baš lak. Ja sam čitala Elizabet Kostelo.
Znam da nije lak. Čitala sam ranije Sramotu. Ali to je imalo neki smisao. Profesora fakulteta optužila studentkinja za .. nije baš silovanje, ali ono kao seksualnu zloupotrebu ili kako se to već kaže, sad ima tih finesa. Pri tome, nije bio kriv. Ona je sasvim dobrovoljno i rado ušla u vezu, ako se dobro sećam.
Ali pod pritiskom javnosti on mora da napusti univerzitet i odlazi na farmu u Afriku kod ćerke. Opet farma i ćerka, kao i ovde. Mora da i kod samog Kucija u privatnom životu tu ima nešto.... Uglavnom, ima neka priča. Jeste teška, ali je smilena.

Zelena milja (eng. The Green Mile) je američka drama iz 1999. godine koju je režirao Frank Darabont, a koja je temeljena na istoimenoj knjizi iz 1996. godine autora Stephena Kinga.Бекство из Шошенка (енгл. The Shawshank Redemption) је амерички филм снимљен по роману Rita Hayworth and Shawshank Redemption, аутора Стивена Кинга
Lepo si objasnio šta ti treba...tako da je on pogodak za tebe.
Ima toliko filmova snimljenih po njegovim knjigama.
Hvala na pomoci 

Sviđa mi se ideja pisca, verujem da takvi brakovi postoje, ali ja, kao i glavni junak, ne bih pristala na to. Gospođa violinistkinja je baš ispala kučka. Nego, od umetnika se valjda to i očekuje, da budu drugačiji, neshvaćeni od običnih smrtnika...
I osobina koju najviše mrzim kod drugih ljudi, stav da je "napad najbolja odbrana".

Kad promenis tastaturu u language bar-u neki put mora dva, tri puta iz ne znam kojih razloga![]()
Ja ću, čim napravim tortu za žmua, da počnem Okultni rajh.Moraš da paziš da ti je prozor u kome želiš da pišeš aktivan.
Prvo mi se učinilo da je bilo lepo Č, a kad sam htela da pošaljem, vidim C. Menjala sam nekoliko puta, ono sve ispadne C. Probam novi prozor, ono lepo Č...