TheMakica
Aktivan član
- Poruka
- 1.537
Poklonila bih bratu knjigu.. E sad ne znam sta.. Za rodjendan smo mu ja i srednji brat kupili celu kolekciju paula koelja u vulkanu. E sad uzela bih mu neku enciklopediju ili tako nesto.. neka preoporuka? 
Samo nove knjige dolaze u obzir posto je za poklon.
Inace ja sam res-pecena da se porodim i citam decju knjigu, tj zlatnu trilogiju
orlovi rano lete
bitka u zlatnoj dolini
slavno vojevanje..
A citate Poljara Lijana i Djoke Potrka citam bebi naglas.
Ne znam sta mi bi da uzmem to da citam

Samo nove knjige dolaze u obzir posto je za poklon.
Inace ja sam res-pecena da se porodim i citam decju knjigu, tj zlatnu trilogiju
orlovi rano lete
bitka u zlatnoj dolini
slavno vojevanje..
A citate Poljara Lijana i Djoke Potrka citam bebi naglas.
Ne znam sta mi bi da uzmem to da citam

zato što je to nešto najdivnije što je kod nas napisano..
 zato što je to nešto najdivnije što je kod nas napisano.. 

uživa, kao što očito i ti uživaš i kao što smo svi uživali onomad.
 uživa, kao što očito i ti uživaš i kao što smo svi uživali onomad.  

Čitala sam 5 prijatelja svojevremeno, bili su mi ok, ali sam se manje oduševljavala nego moje tadašnje društvance. Možda jer je bio hrvatski prevod, a u tim godinama smara kad vidiš da piše George umesto Džordž (a i danas više volim pravopis po Vuku nego taj etimološki. Po toj logici bismo i imena kineskih autora, na primer, morali da pišemo u originalu. A tek kad hoću da ga menjam kroz padeže, noćna mora). Skrenuh ja sad s teme, profesionalna deformacija valjda.
 Čitala sam 5 prijatelja svojevremeno, bili su mi ok, ali sam se manje oduševljavala nego moje tadašnje društvance. Možda jer je bio hrvatski prevod, a u tim godinama smara kad vidiš da piše George umesto Džordž (a i danas više volim pravopis po Vuku nego taj etimološki. Po toj logici bismo i imena kineskih autora, na primer, morali da pišemo u originalu. A tek kad hoću da ga menjam kroz padeže, noćna mora). Skrenuh ja sad s teme, profesionalna deformacija valjda.