*BILJA*
Buduća legenda
- Poruka
- 32.189
Zaboravila sam šta si pitala
Ja pišem, sestro slatka, od 3. razreda osnovne škole. Ime dela, ime pisca, koliko ima strana. U periodima kad me ne mrzi i 2-3 rečenice koje bi trebalo da me podsete o čemu se radi. Sad imam i elektronski spisak, tj. ubeležim i u komp, pa samo ukucam da vidim šta sam čitala.
Ima ona jedna uvredljiva poslovica: Pametan piše, **** pamti
u mom slučaju to je već tačno 4 decenije. Zvuči manje od 40 godina
Gde uvredljiva, to je najpametnija poslovica. Cim pocnem da citam, znam da li sam citala ili nisam, a po naslolvu (narvno da ne generalizujem, neki se ne mogu zaboraviti sve i da (se) hoce), mogu da od reci do reci napisem kraj, ali, naslov

Pazi, kad mi se u godini jednoj desilo da tri puta uzmem istu knjigu, i kazu da je to najhoror ikad, ali, ja sam je jednom s mukom procitala, i primetila u plavoj kosi prvu sedu

Dok stigne do jednog horor-isečka da se tako izrazim, moram da procitam 17. stranica o zidu od zbuke u skoli, o puzavici 14, djackoj svastari 13. hodniku i sveci 12. i tek onda se desi da se na trgu iz cista mira zaleluja sve, zaista se najezis, ali, dotle

Sta sam morala da uradim?
Zamolim bibliotekarku da mi u karton stavi ono CAVE kao na zdravstvenoj -Cave penicilin, jer, ako je opet uzmem, onda mi nece pomoci nikakav anticave

Poslednja izmena:

te za ovo, ali baš, baš

Stvarno ces citati Bozanstvenu komediju?
Ako ne ja, čitaće moje unuče...