krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Počela sam jutros Sedam sunaca i sedam luna, sviđa mi se. Ali, nije tipičan Saramago, malo je normalniji. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je l znate da su me na jednom drugom forumu opomenuli sto sam napisala dva posta jedan za drugim i to onako bas sam dobila packe i kao ubuduce cu morati ..neznam nizašta...jer da to znam, ne bih tako zaredjela..Al dobro sad...
Nije los - Mat Dan - Vencani kum i/ili Najbolje od muskarca..Sad ne znam koliko ce te nasmejati, ali pogledaj sadrzaj..
- - - - - - - - - -
Znam za taj film o maf. porodici, videla sam trailer, De Niro, Misel Pfajfer..nisam znala da ima knjiga..rodo, ako se setis naziva - napisi.
@ Watterfall
Znam za taj film o maf. porodici, videla sam trailer, De Niro, Misel Pfajfer..nisam znala da ima knjiga..rodo, ako se setis naziva - napisi.
Ja celo po podne nnč, čekam da postave pesme na Književnosti da glasam...
- - - - - - - - - -
Rodo, šta to bi?
Samo da mahnem![]()
Slabo čitam ovih dana... Forsajti su i dalje na dnevnom redu kod mene ( tek sam na četvrtini, ostalo mi je još oko 700, uhh...). Tražila sam haljinu da kupim ili matrijal da šijem haljinu zbog svadbe u junu, i ceo grad sam obišla i našla ipak materijal, pa ću šiti. Ima divnih haljinica u radnjama, ali su dnevne varijante, pa mi to nije odgovaralo.Na kraju sam uzela materijal sav u šljokicama (lepim), u smaragdno zelenoj boji, pa pošto je materijal efektan, haljina će biti jednostavna ravna. Valjda će dobro ispasti...Tako da sam skitala ovih dana, nisam čitala. A nisam nosila ni knjigu za bus, tako da sam se baš ulenjila.
Lamar i Bi, lepo što ste se družile![]()
Setila sam se. Roman se zove ``Malavita`` od francuskog pisca Tonina Benakviste.
Skorseze je napravio film. Mislim da je roman zabavan. Prica o mafijaskoj porodici koja bezi u Francusku i jos svasta. A Malavita je pas...
Da imam love kao sto je nemam, sigurno bih je kupila...
Hvala MirkaI svrati malo cesce :-)
Na boju...![]()
Pocela Petog jahaca, triler Dzejmsa Patersona, ali izgleda da sam ga citala na engleskom. Pa ne znam da li da ostavim ili da ga dovrsim...
Mislila sam da mogu da moderisem pdf Tenis... ali znas kakvi su muski kad je sport u pitanju. Nece zensko pa to ti je...
Ne mozes da ih ``pomiris`` nikako. Stalne svadje i tako to.
Drage Žene,
Sigurno većina vas zna za temu Čitalački klub sa Književnosti.
Znam da mnoge od vas svraćaju i na donje spratove, iako ređe pišu.
Kad spojim te dve stvari sa predlogom da najnoviji predlog za čitanje u Klubu bude Saramagova Sedam sunaca sedam luna, shvatim da bi bilo baš lepo da nam se pridružite pa da svi zajedno komentarišemo.
I baš bih se obradovala kad biste došle i sad i malo češće (da se ne penjem ja kod vas, visoko je)![]()