lamar
Poznat
- Poruka
- 8.258
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Završila 'Sedam sunaca i sedam luna' i nemam ništa drugo da kažem nego Saramago <3
Možda i najlepša ljubavna priča koju sam u skorije vreme pročitala, bez patetike, bez preterivanja, lepa, nenapadna, životna, baš kakva ljubav i treba da bude.
Stil, tipično, njegov. Predivni opisi, sjajne misli, ruganje crkvi i vladarima...
Ja sam pročitao za praznike Salemovo, u, što je strašno, menjam nick u Poplašen)) A jeste skeri. Odlična knjiga, odlična!
Ne bih citala Kinga ni za pare...![]()
Rale, al jako je dobra, biliv mi
Ako se ne varam, i dobro se sećam, ti si pokušala sa IT. Pa razumem, debelo, a dosadno, naravno da ti se nije dopalo i još loš prevod.
Ako nađeš Salemovo, probaj.
Završila 'Sedam sunaca i sedam luna' i nemam ništa drugo da kažem nego Saramago <3
Možda i najlepša ljubavna priča koju sam u skorije vreme pročitala, bez patetike, bez preterivanja, lepa, nenapadna, životna, baš kakva ljubav i treba da bude.
Stil, tipično, njegov. Predivni opisi, sjajne misli, ruganje crkvi i vladarima...
E odavno hoću da vam kažem,pa nikako...
Znate da ja nisam fan ovih naših voluminiziranih spisateljica...Nije ni moja mama...medjutim, pročitala je u Story-ju intervju sa Isidorom Bjelicom nakon njene bolesti i poželela da pročita onu njenu knjigu o tome...Spas.
U to vreme, ja o tome ne znam ništa i tata joj kupuje ( po najgoroj mogućoj ceni, bez moje kartice i popusta i to u marketu i još, što stalno naglašava, misleći da to daje posebnu težinu,u smislu razgrabljenosti - poslednji primerak - u marketu, naravno).
Elem, ona to proguta za jedan dan i oduševi se...Ne stilom, nego načinom razmišljanja, stvarima koje eto nije sagledavala...i ubi se žena da mi uvali da pročitam..Htela je da mi je spakuje za put u Sloveniju, pa odustala, kao da mi ne kvari tematikom...
I sad, malo, malo , pa je u razgovoru s nekim čujem da o tome priča..i čim vidi da je slušam, kreće sa...meni ja ta žena bila antipatična, ali eto kroz šta je sve prošla, pa kao nema to neku književnu vrednost,ali je nateralo da se zamisli...
Ja na kraju neću imati kud, moraću da čitam zbog nje...
Prvo to.... sve ono gde u naslovu ima smrt, treba odlagati maksimalno, mislim ja.
Mnogo mi je "teško" na odmoru. Celo pre podne mi bila drugarica, priči nikad kraja, kao nekad kad smo bile devojke i nismo radile i imale vremena.
A to nije ono 300 čudesnih ksunaca?
Ja sam pročitao za praznike Salemovo, u, što je strašno, menjam nick u Poplašen)) A jeste skeri. Odlična knjiga, odlična!
E odavno hoću da vam kažem,pa nikako...
Znate da ja nisam fan ovih naših voluminiziranih spisateljica...Nije ni moja mama...medjutim, pročitala je u Story-ju intervju sa Isidorom Bjelicom nakon njene bolesti i poželela da pročita onu njenu knjigu o tome...Spas.
U to vreme, ja o tome ne znam ništa i tata joj kupuje ( po najgoroj mogućoj ceni, bez moje kartice i popusta i to u marketu i još, što stalno naglašava, misleći da to daje posebnu težinu,u smislu razgrabljenosti - poslednji primerak - u marketu, naravno).
Elem, ona to proguta za jedan dan i oduševi se...Ne stilom, nego načinom razmišljanja, stvarima koje eto nije sagledavala...i ubi se žena da mi uvali da pročitam..Htela je da mi je spakuje za put u Sloveniju, pa odustala, kao da mi ne kvari tematikom...
I sad, malo, malo , pa je u razgovoru s nekim čujem da o tome priča..i čim vidi da je slušam, kreće sa...meni ja ta žena bila antipatična, ali eto kroz šta je sve prošla, pa kao nema to neku književnu vrednost,ali je nateralo da se zamisli...
Ja na kraju neću imati kud, moraću da čitam zbog nje...
A to nije ono 300 čudesnih ksunaca?
Kažu da je to možda najprodavanija Lagunina knjiga. Šta ja znam, otvorena sam i za tako nešto. Pogotovo što kaže da je tu sakupila sva svoja iskustva u borbi protiv opake bolesti i da misli da to može da pomogne ljudima, da ne moraju da lutaju i da tragaju kao što je ona, nego da imaju ne jednom mestu šta sve mogu da probaju. Delovala mi je nekako iskreno. A po tome kako ju je tvoja mama progutala u jednom dahu, sigurno tu ima nešto. Pogotovo kad se ljudi razbole... daleko bilo. Ali često nemaju prave informacije, koje sve mogućnosti postoje. Verovatno kad si mlad i zdrav drugačije gledaš na sve to.
I ja sam probala da čitam Bjelicu. Šta probala, pročitala tri-četiri knjige. Samo mi je knjiga, kako li se zvaše, valjda Srpske kraljice bila u redu. Al', kad sam pročitala Ljubav u Tunisu, e to je bio kraj. Znači, u top deset najbesmislenijih koje sam pročitala. Tu smo raskinule.
Sad, Spas je verovatno drugačiji, ali je kredit kod mene potrošila.
Ne bih citala Kinga ni za pare...![]()
Nisam nikad ništa njeno čitala..ne sporim da je veoma pametna žena,ali ne volim prostakluk i prenemaganje nikako...
Uopšte taj estradni milje, kojem se priklonila...
Pročitaću jednom , mami za ljubav, ali sada stvarno nisam raspoložena za teške teme,a i nemam kada da čitam ni ono što želim...
Kerefeko, te knjige se čitaju k'o da piješ čašu vode. Za tren. Tako da, zarad majčine ljubavi, možeš da probaš. Treba da probaš, zbog mame, isključivo.
Doduše, lako je meni da pametujem, ni moja mama ne voli I.B.![]()
Nije sve dobro, King se bavio isto hiperprodukcijom, štancovao je godinama barem po jedan naslov, ali ono što je dobro - stvarno vredi)