Mrs.Bi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.373
jednom rečju, teška... eto zašto je odlažem. Pošto nisam do sada ništa čitala od Saramaga, možda bi trebalo da počnem sa nekom drugom knjigom. Eto na primer Sva imena. Nahvalila je Roda ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jednom rečju, teška... eto zašto je odlažem. Pošto nisam do sada ništa čitala od Saramaga, možda bi trebalo da počnem sa nekom drugom knjigom. Eto na primer Sva imena. Nahvalila je Roda ...
To izdanje imam i ja. Ajde pa i ja da ga dovatim posle Leta... U principu, Saramago retko ima dijaloge. Kad ih ima, pisani su kao da nisu... Ko ga je citao, zna sta pricam...Tako je. To izdanje sam kupila. Dosta dobar povez i kvalitetan papir. Knjiga traži koncentraciju, ima dosta opisa, nema dijaloga, pratimo unutrašnji monolog.
Bi, uzmi Sva imena, mislim da bi ti se svidela. I Radi se svidela.
Meni je izuzetna. Jos razmisljam o njoj.
Sad bih trebala da pocnem Margaret Atvud i Izranjanje. Volim njenu Sluskinjinu pricu, tu je nadmasila sebe.
Nabavila sam Cajnu ruzu, ali nju ``cuvam`` kao poslasticu.
Dobila sam od komsinice Pogrebne obicaje. Dobila ju je na poklon, ali je prosledila meni da vidim da li je vredna, pa da je i ona procita...
Ne znam sta cu pre...
Slatke mukice...
Rodo, prestani s tim tmurnim knjigama i hitno predji na veselije stvari...
Slepilo je i meni bolje od Svih imena.
PS Selam alejkum je meni najlepši pozdrav. Nekako kao muzika
- - - - - - - - - -
Sad sam u fazi šta ću, šta ću...
Biki, nisi pomenula najbolju Saramagovu knjigu Slepilo.
Ovu Šlinkovu ću hitno da nabavim, obožavam ga.
PS Sonja je baš pažljiva. Prava prijateljica.Pozdrav i za nju.
Ljubim vas, obe.
![]()
Rodo, prestani s tim tmurnim knjigama i hitno predji na veselije stvari...
Pričam o cveću, a htela sam da prijavim da sam pri kraju Zemljopiščeve biblioteke. Uprkos mojoj početnoj skepsi, knjiga ispade skroz zanimljiva. Najviše ima elemenata trilera, pojavljuje se pomalo mistike, ali je lepo uklopljeno u priču, ima istorijskih pričica. Nadam se da kraj neće pokvariti pozitivan utisak.
A dan je kao stvoren za slatkiše i dobru knjigu...![]()