lamar
Poznat
- Poruka
- 8.258
Auu, bog te mazoJa sam bila na sajtu kad su objavili spisak (15 min sam refresovala stranu dok se nije pojavio![]()
), tako da vam pouzdano mogu reci da je taj spisak sa 5.5 strana objavljen od starta.
Narucila sam i ja knjige, 3 sam bas htela, 1 sam vec citala pa sam zelela da je imam, jos 5 sam izabrala onako da sam cula za njih i nisu lose, a poslednju sam jedva izabrala da popunim spisak.
Rodo, tu koju pominjes imam u pdf'u i planiram da je citam uskoro.
Ako hoces mogu ti poslati.
Ja sa kompjutera nisam mogla da citam, ali od kada sam uzela novi telefon citam preko telefona, bas mi prija. I dosta sam knjiga skinula sa neta koje sam zelela da kupim ili ste ih ovde pominjale, oko 250.

Ali tebi i svima koji ne žive ovde za stalno to stvarno dosta olakšava situaciju.
Ne morate ni da plaćate carinu na knjige, što se pojavilo kao informacija ili poluinformacija pre par godina.
Jel se sećate? Bilo je negde po štampi, javljali se ljudi kojima su hteli da carine knjige prilikom izlaska iz zemlje
- - - - - - - - - -
Jeste, i mislim da je to knjiga koja se retko kome ovde sa teme ne bi dopala.Malo ostrvo se dopalo Lamar i meni, to znam sigurno...![]()