lamar
Poznat
- Poruka
- 8.258
Definitivno 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali znaš da je moj slučaj, čitanje samo u busua pošto ne idemi na dalek put, nego samo do posla i nazad, to uvek traje danima.
Uzela prosle godine iz biblioteke, ali sam toliko opcinjena knjigom da sam je narucila (Lagunino izdanje) za moje dete...Jednom kad bude bila majka a pre svega da pojmi sta su prave ljudske vrednosti.
Procitala sam da je pocelo snimanje filma po istoimenom romanu.
Svetionik moze da obasja sve, svima i svakome pokaze put, ali, sebi, nikako...Toliko radosti, ljubavi,iznenadjenja,straha i GUBITKA...
Ostavicu komentar jednog muskarca:
"Muško sam, ali me nije sramota da kažem da sam na kraju knjige zaplakao. Ovo je knjiga koju dugo nećete moći da zaboravite. Ostavlja takav utisak i toliko emocije pokreće u čoveku. Ovu knjigu treba staviti u lektiru."
Potpuno se slazem s njim...
Naravno, dobro je da je tako (zamisli kad bismo svi imali ista misljenja, interesovanja, senzibilitet...) meni se toliko dopala da sam je kupila iako sam je citala, da se i ja ne ponavljam.Različite mi, pa različita i mišljenja. Pomenula sam da se Vodopadici jako dopala knjiga. A Miličina mama je ostavila, nije dogurala do kraja. I sve je to tako normalno... Ali i o tome je bilo reči, da se ne ponavljam.
![]()
Uzela prosle godine iz biblioteke, ali sam toliko opcinjena knjigom da sam je narucila (Lagunino izdanje) za moje dete...Jednom kad bude bila majka a pre svega da pojmi sta su prave ljudske vrednosti.
Procitala sam da je pocelo snimanje filma po istoimenom romanu.
Svetionik moze da obasja sve, svima i svakome pokaze put, ali, sebi, nikako...Toliko radosti, ljubavi,iznenadjenja,straha i GUBITKA...
Ostavicu komentar jednog muskarca:
"Muško sam, ali me nije sramota da kažem da sam na kraju knjige zaplakao. Ovo je knjiga koju dugo nećete moći da zaboravite. Ostavlja takav utisak i toliko emocije pokreće u čoveku. Ovu knjigu treba staviti u lektiru."
Potpuno se slazem s njim...
Meni su knjige stigle jutros dok sam bila na poslu. Hvala Bogu, ćerka je bila kod kuće, a i ostavila sam joj novac juče...
- - - - - - - - - -
Da, mislim na Malo ostrvo. Kao verenički poklon...Samo mi pusti adresu na pp.
Hvala.Al ćeš da čitaš usput.
Super! Lepo se provedite!
Očekujem adresu na pp.Divan gest,zaista si me ganula...ali najiskrenije .Hvala ovako javno.
I tako, ja večeras putujem za Solun... Uhvatila last minute ponudu, platiš 1, dobiješ 2. Idem sa ćerkom za vikend. Ukupno 20 eura.
I tako, ja večeras putujem za Solun... Uhvatila last minute ponudu, platiš 1, dobiješ 2. Idem sa ćerkom za vikend. Ukupno 20 eura.
Seks i grad je serija u kojoj sam uživala (šta god ko mislio o njoj) kad god se davala.
Zato sam i uzela davno, daaaaaaavno i knjigu da pročitam.
I neopisivo je bzvz. Zato sam sumnjičava i kada je u pitanju nastavak.
Dama i jednorog se i meni svojevremeno dopala
Za dve nedelje je mojim roditeljima 50 godina braka.
Danas smo im sestra i ja poručile ugaonu garnituru koja će stići baš tog datuma. Strašno smo uzbuđene jer je to poklon iznenađenje.
Jedva čekamo osamnaesti
Čuj, nemam...Za slučaj da nemaš,a zelis, poslacu ti je-ja ovo odgovarala Radi na post...
Taj nastavak Sex i grad-a si videla u Story-ju.
Ja sam nasla samo tu jednu jedinu,ali bilo je i Imam tvoj broj,Sofi Kinsele,neka glupost Sesilije Ahern,opet Ljubav je usetala..i jos dve, tri..
Nisam mogla da biram..