Kanela
Primećen član
- Poruka
- 676
Majo, predivna je Dunja 
Ja sam ipak dobila novogodisnji poklon, sestra je juce dosla kuci i donela mi tri magnet obelezivaca za knjige (dva sa motivima Van Gogovih slika, jedan sa motivom Klimtovog Poljupca)
I maskaru. Ja se retko sminkam (poslednja dva sminkanja su mi bila za gradjansko vencanje pre 4.5 godine i potom za crkveno vencanje u junu prosle godine
), pa mi je odluka za ovu godinu da to samo malo promenim. Hocu i usi da probusim, nadobijala sam se tokom godina mnogo lepih mindjusa od ljudi koji nisu znali da nemam busne usi.
Pri kraju sam "Dodira muzike", mislim da cu veceras pisati o tome.
Elefteria, mozes da joj kupis 'A Guide to the Serbian Mentality' od Mome Kapora, ako zna engleski. Ja sam to kupila mm'u dok smo bili u vezi, i oboma nam je bila zanimljiva.

Ja sam ipak dobila novogodisnji poklon, sestra je juce dosla kuci i donela mi tri magnet obelezivaca za knjige (dva sa motivima Van Gogovih slika, jedan sa motivom Klimtovog Poljupca)

Pri kraju sam "Dodira muzike", mislim da cu veceras pisati o tome.
Elefteria, mozes da joj kupis 'A Guide to the Serbian Mentality' od Mome Kapora, ako zna engleski. Ja sam to kupila mm'u dok smo bili u vezi, i oboma nam je bila zanimljiva.