Kanela
Primećen član
- Poruka
- 676
Majo, predivna je Dunja 
Ja sam ipak dobila novogodisnji poklon, sestra je juce dosla kuci i donela mi tri magnet obelezivaca za knjige (dva sa motivima Van Gogovih slika, jedan sa motivom Klimtovog Poljupca)
I maskaru. Ja se retko sminkam (poslednja dva sminkanja su mi bila za gradjansko vencanje pre 4.5 godine i potom za crkveno vencanje u junu prosle godine
), pa mi je odluka za ovu godinu da to samo malo promenim. Hocu i usi da probusim, nadobijala sam se tokom godina mnogo lepih mindjusa od ljudi koji nisu znali da nemam busne usi.
Pri kraju sam "Dodira muzike", mislim da cu veceras pisati o tome.
Elefteria, mozes da joj kupis 'A Guide to the Serbian Mentality' od Mome Kapora, ako zna engleski. Ja sam to kupila mm'u dok smo bili u vezi, i oboma nam je bila zanimljiva.

Ja sam ipak dobila novogodisnji poklon, sestra je juce dosla kuci i donela mi tri magnet obelezivaca za knjige (dva sa motivima Van Gogovih slika, jedan sa motivom Klimtovog Poljupca)
I maskaru. Ja se retko sminkam (poslednja dva sminkanja su mi bila za gradjansko vencanje pre 4.5 godine i potom za crkveno vencanje u junu prosle godine
), pa mi je odluka za ovu godinu da to samo malo promenim. Hocu i usi da probusim, nadobijala sam se tokom godina mnogo lepih mindjusa od ljudi koji nisu znali da nemam busne usi. Pri kraju sam "Dodira muzike", mislim da cu veceras pisati o tome.
Elefteria, mozes da joj kupis 'A Guide to the Serbian Mentality' od Mome Kapora, ako zna engleski. Ja sam to kupila mm'u dok smo bili u vezi, i oboma nam je bila zanimljiva.

Videla sam da je ona svrstana u fantastiku/horor. A drugarica ima neku Kingovu knjigu, Dalas '63, pa ću videti da to pozajmim. Tako ste mi bile ranije sugerisale za Kinga, da njega ne vole svi, pa da pre pozamim nego da se odlučim za kupovinu, pa ću tako i uraditi. Moram konačno da vidim i te horore, i to je došlo na naplatu