Mrs.Bi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.373
Ma ja uopšte u životu imam osećaj krivice za sve i svašta. Vaspitanje, a verovatno i neke predispozicije. Volela bih da nisam takva. Bilo bi mi mnogo lakše i više bih uradila za sebe.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

pa sam batalila

Kolin je žensko
![]()

a opet bez krvavih i teskih scena.poslednje dve stranice su me razocarale,jer su unele gorcinu koje nije bilo u celoj knjizi

Uzecu je prvom prilikom.
Nemam baš danas ni malo godina ali se osećam super

... 
Ja sam čitala Drugo ime za ljubav sa 18 godina, oduševila se, i kad mi je drugaričino kuče pojelo knjigu, kupila sam si novu pre par godina. Eto kakva je Kolin. 
Daće Bog da ubace još nešto. Do kad li traje akcija? 
Identično. Ne znaš šta je bolje.Koliko su knjiga i film Čitač usklađene?
- - - - - - - - - -
To je film sa Rejfom Fajnsom i Kejt Vinslet?

pa ja mislila kolin kao kolin farel![]()

Koliko su knjiga i film Čitač usklađene?
- - - - - - - - - -
To je film sa Rejfom Fajnsom i Kejt Vinslet?

Al kako si doživjela samu priču?Za moj racun nisu bas.
Slink je bivsi sudija, cini mi se, pise koncizno, jasno, kratko, bez jakih emotivnih previranja, bez opisa, bez kitnjastih pasusa koji nicemu ne sluze (ali ih ja volim, recimo). Ne znam da li knjiga ima vise od 200strana...kao i svaka njegova. Odabere reci i konstruise recenice tako da filmadzije naprave film od dva i po sata sa mnogo vise emocija, tananosti, sirine jer je naprosto glumcima data sloboda.
Kada pravis lik Hitklifa recimo, glumac je sputan jer se tacno zna kako mora da glumi, da izgleda...u Citacu to nije slucaj, u sustini Slink mnogo manje akcentuje coveka od situacije, njegov lik moze da bude bilo ko od nas...za razliku od naseg Hitklifa. Imala sam potpuno drugaciji dojam knjige i filma...u filmu glumci dominiraju, u knjizi mi je glavna bila prica, kao da su likovi udaljeni...za mene je to delo primer odlicnog filma i odlicne knjizevnosti, odvajam ih u glavi...Citac mi ima vise veze sa Vikendom, sa Letnjim lazima, sa drugim Slinkovim knjigama jer mi se cini da on vazda obradjuje iste teme...
Kolin piše super knjige...
A serija "Ptice umiru pevajući" je...
Knjigu nisam čitala...
P.S. Srećan rođendan Pahuljici...![]()
Da, Majče, Kolin je žensko.Ja sam čitala Drugo ime za ljubav sa 18 godina, oduševila se, i kad mi je drugaričino kuče pojelo knjigu, kupila sam si novu pre par godina. Eto kakva je Kolin.
Inače, ove istorijske joj nisam čitala.
Kod nas nema ništa da se probere. Badava sam kupila dva Horoskopa, sramota me da priznam...Daće Bog da ubace još nešto. Do kad li traje akcija?
- - - - - - - - - -
Identično. Ne znaš šta je bolje.
- - - - - - - - - -
Srećan rođendan Pahuljici.![]()
![]()

Čitač i knjiga i film su mi odlični svako na svoj način. Skoro su mi identični, ali u pravu si (ako sam te dobro razumela) ovo u vezi emocija.Al kako si doživjela samu priču?
Koliko se sjećam, film je izuzetno nabijen emocijama, od njenog odnosa prema mladiću, suđenja, i kraja... međutim, ja, koliko me sjećanje služi, nisam nikako mogla da saosjećam onako kako mi se činilo da pisac i film tjeraju. Sve mije bilo pogrešno. Emotivno, samo sve emocije ka pogrešnoj strani usmjereni. Da ne pišem mnogo, da ne otkrivam djevojkama koje čitaju.