Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šta vredi da dobijem, kad moram da dođem u Bg da je podignem. Meni je tako Alef propao iz Blic žene, i više je i ne kupujem od tada. Nisu hteli da mi pošalju niti da daju drugome bez ovlašćenja. Hvala lepo...:(

Inače, tek sam sad stigla s posla, od jutros. Čekala sam neku tribinu posle škole, u kabinetu za informatiku pao sistem, a ja bez laptopa...:rida: Crkla sam bez vas ceo dan. :lol: Čekajući, pročitala pola Znamenja anđela...

Inače, tek sam sad stigla s posla, od jutros. Čekala sam neku tribinu posle škole, u kabinetu za informatiku pao sistem, a ja bez laptopa...:rida:
Crkla sam bez vas ceo dan. :lol: Čekajući, pročitala pola Znamenja anđela...
smilie_girl_183.gif

Ako volis psiho trilere, Giovanna, neces pogresiti za Iscezlu, kao ni za Ostricu. Isto ju je napisala Dzilijen Flin.
Sad samo cekam Dark places - valjda ce je prevesti jednog lepog dana...
Ako mozes Nemesis, nekako da mi doturis knjigu Dark Places u pdf.u, Nema veze sto je na engleskom.
Ne mogu da cekam dok je ne prevedu. A nije ni u pripremi za prevodjenje.
Molim te kao boginju! :)

Ako volis psiho trilere, Giovanna, neces pogresiti za Iscezlu, kao ni za Ostricu. Isto ju je napisala Dzilijen Flin.
Sad samo cekam Dark places - valjda ce je prevesti jednog lepog dana...
Ako mozes Nemesis, nekako da mi doturis knjigu Dark Places u pdf.u, Nema veze sto je na engleskom.
Ne mogu da cekam dok je ne prevedu. A nije ni u pripremi za prevodjenje.
Molim te kao boginju! :)

Nije u pdf-u moja, nego je format mobi cini mi se. Ili e-pub. :think:
Treba ti calibre - program za otvaranje tih fajlova. U njemu ja citam.

Ostrica , tj Sharp Objects je odlicna knjiga. Mracna nekako, teska na momente, ali mnogo dobra prica.
Ovaj put mogu da kazem da je dobro sto sam ih citala naopako, tj. prvo pocela od Iscezle, pa ka prvoj knjizi
jer imam utisak da bi mi Iscezla bila nekako mlaka, posle ove 2.

Ostrica , tj Sharp Objects je odlicna knjiga. Mracna nekako, teska na momente, ali mnogo dobra prica.
Ovaj put mogu da kazem da je dobro sto sam ih citala naopako, tj. prvo pocela od Iscezle, pa ka prvoj knjizi
jer imam utisak da bi mi Iscezla bila nekako mlaka, posle ove 2.

Da znas da i ja imam isto misljenje kao i ti.
Da joj je Ostrica bolja od Iscezle.
Nemam nazalost calibre.
Hvala ti, Nemesis. :heart:

Nekako su je ovde, koliko se sećam, okarakterisali kao knjigu za sestre. A pošto ja nemam sestru, možda nije za mene. I ja se nešto sećam da se pominjalo da knjiga nije baš vesela, nego više teška. Ja sam je uzela jer mi je bio poznat naslov, a ionako imam šta drugo da čitam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back