Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ni ja nisam čitala Milenijum. Sećam se da ga je Rada preporučivala uz komentar da se umalo razvela zbog tih knjiga :D Hoću da pročitam (muž mi je u inostranstvu pa sam bezbedna), nego me uvek odbija kad vidim da nešto ima više od jednog dela :whistling:

Danas neću ništa da čitam, idem u šetnju sa mother. A moram i do crkve, juče su bile Zadušnice, a nisam bila da upalim dedama sveću.

Moonlight, čestitke za master. Ja razmišljala da upišem i prošle jeseni, pa onda ove, i na kraju shvatih da mi se ne uči.

Ni ja nisam čitala Milenijum. Sećam se da ga je Rada preporučivala uz komentar da se umalo razvela zbog tih knjiga :D Hoću da pročitam (muž mi je u inostranstvu pa sam bezbedna), nego me uvek odbija kad vidim da nešto ima više od jednog dela :whistling:

Danas neću ništa da čitam, idem u šetnju sa mother. A moram i do crkve, juče su bile Zadušnice, a nisam bila da upalim dedama sveću.

Moonlight, čestitke za master. Ja razmišljala da upišem i prošle jeseni, pa onda ove, i na kraju shvatih da mi se ne uči.
Jest', tako je bilo. ne ostavlja se iz ruku.:zcepanje:
Ni ja nisam išla na Zadušnice, mm je radio, ali sam išla u crkvu. To je isto.

Inače, pročitala sam Via Romana. Sviđa mi se, kao i sve što je Vuk napisao. Ne volim da prepričavam, ne znam gde je granica pa me posle grde. Impresije su ogromne. Ovo nije nacionalistićki roman. Naprotiv.
Imam samo jedno pitanje za one koji su pročitali:
Da li je Maksim Kozbaša u stvari Drašković kao vođa SPOa, i da li njegova smrt simbilično predstavlja Draškovićevu politićku "smrt"? Ja sam to tako shvatila.

ćao, društvo.
Prvo, čestitke Munlajt za master!
Drugo, imam nameru da pročitam Milenijum kad se ukaže prilika.
Treće, pročitala Brbljivica u velikom gradu Meg Kabot i baš mi je prijala. Jeste laganica i predvidiva, ali legla mi je.
Četvrto, počela Žirafine suze, Aleksandar Mekol Smit i ok mi je početak. Lamar je jednom mnogo lepo opisala knjige tog pisca, ne bih mogla da citiram, niti da parafraziram, ali znam da sam se složila iako sam pročitala samo jednu njegovu knjigu.

Rostiljali sa prijateljima na vikendici,u nameri da produzimo leto,ali zahladnelo,pa zavrsili.Stigle mi knjige sa Limunda i orvi put sam razocarana,jer su otrcanije nego sto se vidi na fotkama.Nije alarmantno,ali nisam do sad imala takva iskustva sa Limundom,a bilo je prilicno kupovina...onako,malo sam se izduvala kao balon kad sam ih otpakovala..I sad gledam fotke,na njima se ne vidi,a ne bih da dramim...Uz to nisam razmisljala i prihvatla slanje post expresom i platila postarinu vise nego knjige.Mogla sam da kupim nove za te pare bez cimanja..al' 'ajde sad je gotovo...

ćao, društvo.
Prvo, čestitke Munlajt za master!
Drugo, imam nameru da pročitam Milenijum kad se ukaže prilika.
Treće, pročitala Brbljivica u velikom gradu Meg Kabot i baš mi je prijala. Jeste laganica i predvidiva, ali legla mi je.
Četvrto, počela Žirafine suze, Aleksandar Mekol Smit i ok mi je početak. Lamar je jednom mnogo lepo opisala knjige tog pisca, ne bih mogla da citiram, niti da parafraziram, ali znam da sam se složila iako sam pročitala samo jednu njegovu knjigu.
Bi!
smilie_girl_076.gif

Nadam se da je raspakivanje i sredjivanje pri kraju :D

I ja sinoc posle mnoooogo pokusaja pocela, ali i nastavila da citam U inat kisi - Mekol Smit
I osecam se izleceno. Citam!
smiley-bounce015.gif

Sad bi se ove nase devojke koje vole prave trilere slatko nasmejale kada bi videle sta je za tebe i mene "krimi roman" :lol:

Bi!
smilie_girl_076.gif

Nadam se da je raspakivanje i sredjivanje pri kraju :D

I ja sinoc posle mnoooogo pokusaja pocela, ali i nastavila da citam U inat kisi - Mekol Smit
I osecam se izleceno. Citam!
smiley-bounce015.gif

Sad bi se ove nase devojke koje vole prave trilere slatko nasmejale kada bi videle sta je za tebe i mene "krimi roman" :lol:

Pa ja to i ne smatram krimi romanima. Posle prve knjige sam pisala da meni to liči na onaj crtani Cipelići, gde su svi ljubazni i dobri jedni prema drugima. A ono, čisto malo neki zapletić naprave da se kao nešto dešava.
Što se tiče raspakivanja i sredjivanja, to skoro neće biti gotovo jer moraju da se kupuju i prave neke stvari. Muž mi je opet na terenu, a hoćemo da to zajedno planiramo i smišljamo, pa je odloženo do daljnjeg. Ali nema veze. Lepo je i ovako. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back