Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I, kako se sada osećaš? Ne osećaš se više...:zcepanje:

:cmok:
Sta da ti kazem... Bilo je
smilie_bad_61.gif

Pa ja to i ne smatram krimi romanima. Posle prve knjige sam pisala da meni to liči na onaj crtani Cipelići, gde su svi ljubazni i dobri jedni prema drugima. A ono, čisto malo neki zapletić naprave da se kao nešto dešava.
Što se tiče raspakivanja i sredjivanja, to skoro neće biti gotovo jer moraju da se kupuju i prave neke stvari. Muž mi je opet na terenu, a hoćemo da to zajedno planiramo i smišljamo, pa je odloženo do daljnjeg. Ali nema veze. Lepo je i ovako. :)
Da znas da ti je poredjenje pravo :D

A sto se raspakivanj tice, i treba uzivati u svemu tome.
Nov stan i preseljenje se desavaju par puta u zivotu.

:zskace:
Imam Broken Harbour i The Faithful Place od Tane French :D

Al' nije pdf, nego mobi format, nemam pojma sta i kako i zasto,morala sam da instaliram calibre program za citanje tih formata
:roll:
al' nebitno je sve, imam jos 2 knjige :D

Ja sam bila danas u biblioteci. Nameravala sam da uzmem samo jednu knjigu jer stalno čitam te iz biblioteke, a moje rođene knjige neotvorene čame na policama. Na kraju sam uzela 4.
Dve Agate Kristi, Đavolju kraljicu i Midlseks (podebeo je, nadam se da se brzo čita).

Hvala vam na čestitkama i podršci.
Rešila sam da za master rad odaberem da se bavim Danilom Kišom. Obožavam snagu i toplinu koju u me unosi.

Sutra krećem da obilazim škole.
Pripremila sam letke, tj.flajerčiće da podelim deci za sekciju. Plava i zelena boja papira za dečake, žuta i narandžasta za devojčice.
Za svaki šareni biće priheftan beli papirić namenjen roditeljima.
Podeliću po školama.
Videćemo kako će biti.

Mislim da će biti zanimljivo.;)

sedim u omiljenom kafiću u Zrenjaninu. Pijuckam sok, radim domaći iz ruskog, večeras imam čas.

Došla sam da vas grlim.

nisu me(odnosno datum u kartici) ni pogledali :D
uzela sam Crvenu kraljicu-Filipa Gregori, pa ako i za nju budem blejala kako nešto fali, slobodno me upucajte
čutala sam od nje redom što je bilo i do sad mi je sve bilo ok :)
i još dva krimića, pogledaću kasnije koji su, nije bilo Muškarci koji mrze žene, nego druga dva dela

kaže bibliotekarka da ova Crvena može da se čita bez obzira jesam li Belu kraljicu čitala...
nadam se da me nije zeznula:think:

Majče, ne razumem kako si mogla da vratiš Kći sreće nepročitanu...Pa, je l' si ti normalna?:think:

pa zadužila sam knjige već 2 meseca
da vratim 3, a nju da produžim ne verujem da bi moglo kad sam već ohoho prebacila zadržavanje knjiga

iskrena da budem, nisam je ni otvorila( tj počela)...
uzeću je neki drugi put

edit:
i ne, nisam normalna, to ste do sad valjda skontale

Pričala sam vam o koleginici koja je kupila sve tri knjige 50 nijansi...tj, ja sam joj kupila zadnje dve, jer je popust u Nišu bio 20% na tri knjige, dok je na sajmu u Bgu bio samo 10%. E, ta koleginica ih je progutala po 400 stranica dnevno uz komentar da gluplje nešto nije čitala, ali jednostavno, morala je da vidi šta će biti dalje. Tol'ko me napalila da ne mogu da dočekam da vidim šta tamo ima. Naravno, nikad pare ja za to ne bih dala, ali, prosto me ubi radoznalost, ko mačku.:rumenka:

Pričala sam vam o koleginici koja je kupila sve tri knjige 50 nijansi...tj, ja sam joj kupila zadnje dve, jer je popust u Nišu bio 20% na tri knjige, dok je na sajmu u Bgu bio samo 10%. E, ta koleginica ih je progutala po 400 stranica dnevno uz komentar da gluplje nešto nije čitala, ali jednostavno, morala je da vidi šta će biti dalje. Tol'ko me napalila da ne mogu da dočekam da vidim šta tamo ima. Naravno, nikad pare ja za to ne bih dala, ali, prosto me ubi radoznalost, ko mačku.:rumenka:

:rotf:
:zper:

ja sam se noćas kulturno uzdizala samo tako
povela dijete na koncert, i kako sam nabrzinu pročitala, po meni je bio koncert harmonike..da vidi dijete kako to uživo izgleda, voli ona muziku
dođemo mi tamo, i stvarno, stoje harmonike, ali, ali
harmonike su instalacija, a koncert je održan na kontrabasu...ajd' dijete prvi put vidi kontrabas uživo, ali muzika..
Tomaž je svirao neke svoje tandare, lomile mu se strune, lupao po onom jadnom kontrabasu
ona :eek:...majkooo kakva je ovo muzika, ovo nije muzika, što lupa ovaj..ja samo pssst, pssst..ima sine raznih vrsta muzika, ovo nije tradicionalno...šta je tradicionalno?...pa ovo nije muzika koja se uobičajeno svira..pa što je svira onda
odjednom Tomaž, sa kontrabasom, krenu put izlaza, oa na stepenice, pa se sve slabije i slabije čuje (ona što stoji na recepciji se šokirala, veli ode čovjek sa kontrabasom na Pizan)
ja polećeh sa djeteom da bježimo..kad, kako da ne, on u hodniku , na skalama opleo još 15 min...tih 15 minuta je bilo podnošljivo jer smo se obrele pored stola sa pićem i grickalicama, pa smo se tješile...dobro smo se utješile...
a znam da je Tomaž jer se predstavio prije početka sviranja..

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back