lamar
Poznat
- Poruka
- 8.258
Sta da ti kazem... Bilo jeI, kako se sada osećaš? Ne osećaš se više...
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta da ti kazem... Bilo jeI, kako se sada osećaš? Ne osećaš se više...
![]()
Da znas da ti je poredjenje pravoPa ja to i ne smatram krimi romanima. Posle prve knjige sam pisala da meni to liči na onaj crtani Cipelići, gde su svi ljubazni i dobri jedni prema drugima. A ono, čisto malo neki zapletić naprave da se kao nešto dešava.
Što se tiče raspakivanja i sredjivanja, to skoro neće biti gotovo jer moraju da se kupuju i prave neke stvari. Muž mi je opet na terenu, a hoćemo da to zajedno planiramo i smišljamo, pa je odloženo do daljnjeg. Ali nema veze. Lepo je i ovako.![]()

Majče, ne razumem kako si mogla da vratiš Kći sreće nepročitanu...Pa, je l' si ti normalna?![]()

Uzmi odmah sve tri sledeći put.pa zadužila sam knjige već 2 meseca
da vratim 3, a nju da produžim ne verujem da bi moglo kad sam već ohoho prebacila zadržavanje knjiga
iskrena da budem, nisam je ni otvorila( tj počela)...
uzeću je neki drugi put
edit:
i ne, nisam normalna, to ste do sad valjda skontale

Uzmi odmah sve tri sledeći put.![]()

Pričala sam vam o koleginici koja je kupila sve tri knjige 50 nijansi...tj, ja sam joj kupila zadnje dve, jer je popust u Nišu bio 20% na tri knjige, dok je na sajmu u Bgu bio samo 10%. E, ta koleginica ih je progutala po 400 stranica dnevno uz komentar da gluplje nešto nije čitala, ali jednostavno, morala je da vidi šta će biti dalje. Tol'ko me napalila da ne mogu da dočekam da vidim šta tamo ima. Naravno, nikad pare ja za to ne bih dala, ali, prosto me ubi radoznalost, ko mačku.![]()

Nemoj da sam čula da si posle i ti uzela da čitaš...![]()

...majkooo kakva je ovo muzika, ovo nije muzika, što lupa ovaj..ja samo pssst, pssst..ima sine raznih vrsta muzika, ovo nije tradicionalno...šta je tradicionalno?...pa ovo nije muzika koja se uobičajeno svira..pa što je svira ondaImam ja to. Je l' dobro?
jeste..i nema mlion Antonia
Vidim, pominje se neka Sierva Marija.