krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
ja sam ove knjige zadužila pre mora
a namore sam išla 12.septembra
znači držim ih više skoro 2 meseca![]()
Gotova si. Ti si tamo trajno banovana.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam ove knjige zadužila pre mora
a namore sam išla 12.septembra
znači držim ih više skoro 2 meseca![]()

Ja ima 2 clanarine/kartona, pa po 6-7-8- knjiga po kartonu kako-kada, pa jos u 2 biblioteke (maticnoj i ogranku)...
I onda jedne vracam jedne produzavam, pa opet vracam-produzavam...
I tako ih sludimda oni pojma nemaju sta sam kad i od koga uzela ili vratila
Naravno da bi oni mogli da vide sve to kada bi hteli, ali i oni sami su skoro konstatovali da sam njihov clan vise 3 decenije![]()
Te tako... nece da se zamaraju samnom![]()

Gotova si. Ti si tamo trajno banovana.![]()

Ja sam Korene i Vreme smrti svojevremeno zgutala za vrlo kratko vreme.Procitala Korene, nastavljam Vreme smrti
Mnogo mi se dopada cika Dobrica![]()

pa đe ste đevojke?
pod čebence i čitate...
ja završila Tajni zapis...lijep je...malo kraj onako predvidljiv, ali u suštini odlična čivotna i istorijska priča,,,sa vrlo dobrim momentima, znači za preporuku...nije baš za ove osjetljive dušice
i sad počela Muškarrci koji mrze žene...vidim da je triler, nisam baš luda za njima, al' ovo je izgleda kao lektira, nema ko nije pročitao...sutra idem u biblioteku, pa ću uzeti i ostala dva dijela

Ni japa đe ste đevojke?
pod čebence i čitate...
ja završila Tajni zapis...lijep je...malo kraj onako predvidljiv, ali u suštini odlična čivotna i istorijska priča,,,sa vrlo dobrim momentima, znači za preporuku...nije baš za ove osjetljive dušice
i sad počela ]Muškarrci koji mrze žene[/B]...vidim da je triler, nisam baš luda za njima, al' ovo je izgleda kao lektira, nema ko nije pročitao...sutra idem u biblioteku, pa ću uzeti i ostala dva dijela

i onda se meni ne mož ubosti ukus, m![]()
A sto, kao moze, m?
Al evo nesto ne moze ni meni![]()
Msm, dok vas ne prođe PMS...
Igle u ruke i heklajte. Nije vama do čitanja.Msm, dok vas ne prođe PMS...
![]()

Ja nisam čitala...![]()
pa đe ste đevojke?
pod čebence i čitate...
i sad počela Muškarrci koji mrze žene...vidim da je triler, nisam baš luda za njima, al' ovo je izgleda kao lektira, nema ko nije pročitao...sutra idem u biblioteku, pa ću uzeti i ostala dva dijela

Igle u ruke i heklajte. Nije vama do čitanja.Msm, dok vas ne prođe PMS...
![]()
e da...ovo nisam ni ja čitala
sećam se dami je Rada davno preporučivala, a ja imala neku odbojnost, mislim da je zbog korica
nekom logikom sam skontala da tu ima vampira
pa su onda svi počeli o Milenijum trilogiji, pa mi je tek onda postala odbojna
ali mislim da je došlo njeno vreme, to bih mogla sledeće da uzmem![]()

Ja nisam čitala...![]()
jao sad ako kažem da i Ostrvu nešto fali, prozvaćete me nadžak babom![]()

nema vampira, nikakvih, ...bar ne u u prvih 1oo strana
a ima interesantnih likova
i stvarno, ali stvarno mislim da bi ti se dopala
ustvari, plaho se nadam, jer bi bili mirni neko vrijeme

Одгледај филм. Интересантан је.e da...ovo nisam ni ja čitala
sećam se dami je Rada davno preporučivala, a ja imala neku odbojnost, mislim da je zbog korica
nekom logikom sam skontala da tu ima vampira
pa su onda svi počeli o Milenijum trilogiji, pa mi je tek onda postala odbojna
ali mislim da je došlo njeno vreme, to bih mogla sledeće da uzmem![]()
pa đe ste đevojke?
pod čebence i čitate...