Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja ima 2 clanarine/kartona, pa po 6-7-8- knjiga po kartonu kako-kada, pa jos u 2 biblioteke (maticnoj i ogranku)...
I onda jedne vracam jedne produzavam, pa opet vracam-produzavam...
I tako ih sludim :roll: da oni pojma nemaju sta sam kad i od koga uzela ili vratila :lol:

Naravno da bi oni mogli da vide sve to kada bi hteli, ali i oni sami su skoro konstatovali da sam njihov clan vise 3 decenije :eek:
Te tako... nece da se zamaraju samnom :lol:

Oni tebe već smatraju svojom.:lol:

E, sad da vam kazem od cega sam jos odustala.
Jelena Anzujska, Ana Atanaskovic.
Dakle niz se nastavlja.
Sutra cu vam se verovatno javiti sa jos jednom odustajucom knjigom :lol:
Dal sam ja to kanda malko pozivcanila ili mi samo knjige nisu legle :think:

Sto se tice biblioteke.
Uvek kada odem tamo vidim kako pise da je kazna za neblagovremeno vracanje 10 dinara po danu i po knjizi.
Pa kad preracunam sa mojih (to su moje i sestrine), 10-15 kom... :eek:

Zato mi se retko desi da promasim dan-dva u vr' glave, a toliko mi uvek istolerisu.
A cesto produzavam i telefonom.

Mada ja mislim da su uglavnom po bibliotekama blagonakloni prema svojim citaocima :)

pa đe ste đevojke?
pod čebence i čitate...

ja završila Tajni zapis...lijep je...malo kraj onako predvidljiv, ali u suštini odlična čivotna i istorijska priča,,,sa vrlo dobrim momentima, znači za preporuku...nije baš za ove osjetljive dušice
i sad počela Muškarrci koji mrze žene...vidim da je triler, nisam baš luda za njima, al' ovo je izgleda kao lektira, nema ko nije pročitao...sutra idem u biblioteku, pa ću uzeti i ostala dva dijela

pa đe ste đevojke?
pod čebence i čitate...

ja završila Tajni zapis...lijep je...malo kraj onako predvidljiv, ali u suštini odlična čivotna i istorijska priča,,,sa vrlo dobrim momentima, znači za preporuku...nije baš za ove osjetljive dušice
i sad počela Muškarrci koji mrze žene...vidim da je triler, nisam baš luda za njima, al' ovo je izgleda kao lektira, nema ko nije pročitao...sutra idem u biblioteku, pa ću uzeti i ostala dva dijela

Ja nisam čitala... :)

pa đe ste đevojke?
pod čebence i čitate...

i sad počela ]Muškarrci koji mrze žene[/B]...vidim da je triler, nisam baš luda za njima, al' ovo je izgleda kao lektira, nema ko nije pročitao...sutra idem u biblioteku, pa ću uzeti i ostala dva dijela
Ni ja :confused:
I zato, evo jos jednog odustajanja. Poljubi devojke, Dzejms Paterson.
Ovoliko odustjanja nije bilo u mom zivotu :eek:
Ali ko ce da cita o nekom ludaku koji ubija devojke godinama, gde grad izgleda kao popriste velike bitke, gde deca od 11 godina vrse samoubistvo...:sad2:
Ne, ne. Neka hvala. Idemo dalje.
Naci ce se ovih dana nesto valjda i za mene :think:

Za Tajni zapis i moj utisak je isti. Dobra, ali mi se vise dopala Esmi Lenoks.

pa đe ste đevojke?
pod čebence i čitate...

e da...ovo nisam ni ja čitala
sećam se dami je Rada davno preporučivala, a ja imala neku odbojnost, mislim da je zbog korica:think:
nekom logikom sam skontala da tu ima vampira:think:

:lol:

pa su onda svi počeli o Milenijum trilogiji, pa mi je tek onda postala odbojna

ali mislim da je došlo njeno vreme, to bih mogla sledeće da uzmem :D

sećam se dami je Rada davno preporučivala, a ja imala neku odbojnost, mislim da je zbog korica:think:

nema vampira, nikakvih, ...bar ne u u prvih 1oo strana :mrgreen:
a ima interesantnih likova
i stvarno, ali stvarno mislim da bi ti se dopala
ustvari, plaho se nadam, jer bi bili mirni neko vrijeme

Одгледај филм. Интересантан је.
А узми на читање нешто шта те купи већ као сама идеја.

pa đe ste đevojke?
pod čebence i čitate...

Bold imam, pdf naravno :mrgreen:
samo i druga 2 dela da nadjem,pa da lepo sednem i procitam sve :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back