ESTERITA
Domaćin
- Poruka
- 4.485
Ih, Ester, sto ti ne naidjoh dok si se nizala da ti nesto reknem
Al' neka tu je bila Modesti
Blago Dunji![]()
![]()
reČem

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Blago Dunji![]()
![]()
Meni se ta edinburska edicija Mekol Smita BAS svidja. Ali je svakako ne bih nikome preporucila jer bi taj mislio da sam caknuta. Zato sto je to nekako skroz prejednostavno. Ali mi kao takvo (jednostavno) jako prija, i rado citam ove knjige.
Inace idu ovim redom:
Nedeljni filozofski klub
Prijatelji, ljubavnici,cokolada
U inat kisi, B92 ,250 str.
Stedljivo s komplimentima, B92 ,220 str.
Male radosti subote, B92, 220 str.
Secate li se onih knjiga moje cerke, na engleskom? E, njoj je poranio Deda Mraz i sve do jedne su opet na engleskom!
Pogledajte prilog 257778
A ja sam se setila jedne, meni drage knjige i posle dugo godina opet je uzela sa police - Sljivin cvet u vazi od zlata, kineski roman iz 16. veka.![]()
Sad biram šta da čitam a izbor mi je:
Američki psiho gde je glavni lik monstruozni ubica ili Dionisovi stepenici gde se govori o serijskom ubici ...
![]()
Posto i Rada dolazi u cetvrtak ponece knjigu da joj Vuk potpise jos jednom![]()
Gde ste se sakrile, društvo?
vrebam iz zasede , vidiš šta čitam
Ne vidim, za koju si se odlučila?
Ovih triest komada, od istog su pisca (ako da, kog) ili je to izdavačka kuća? Ubi me radoznalost.![]()
Blago Dunji![]()
![]()
E ta gomila je sve od Agate Kristi, na veliku radost sina (pod uslovom da lepo zamoli sestru da mu dozvoli da uzme knjigu iz njene sobe).
Bitno je, da vidim da l' ću da nastradam monstruozno ili serijski.Zar je bitno ... obe su o ubici ...![]()
Bitno je, da vidim da l' ću da nastradam monstruozno ili serijski.![]()
Nastradaces monstruozno, a posle ce serijski da predje na nas ostaleBitno je, da vidim da l' ću da nastradam monstruozno ili serijski.![]()
Nastradaces monstruozno, a posle ce serijski da predje na nas ostale![]()
Mnogo bre ovo.
Na Laguninom štandu važiće akcija za 500 naslova sa popustom 50–90%, gde je minimalna cena knjige 20 dinara, redovna akcija 15% + 10% na tri i više kupljenih knjiga. Svi kupci dobiće flajer kojim se ostvaruje dodatni popust od 5% na štandu knjižara Delfi.
Na štandu knjižara Delfi važiće popust 15% na kupovinu do 4 knjige (+ 5% uz flajer), popust 20% na 5 i više knjiga (+ 5% uz flajer), popust 25% na 9 i više knjiga (+ 5% uz flajer), akcija 5 za 999 za knjige drugih izdavača, strane knjige i izdanja Lagune.
a šta ste se poplašile
čitala sam i bajke pa se nisam udala za princa
a šta ste se poplašile
čitala sam i bajke pa se nisam udala za princa
ovo kao da je na kineskom pisano
a ja sam kao završila prirodnomatematičku gimnaziju