Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:zaljubljena::heart2:

Ja sam dugo mislila da ce se zvati Emilija...

Sto se tice knjiga,jeste preskupo kad se sabere,al nek ide zivot.

Znači, ipak kupujemo?! :) Mnogo mi je trebalo....:)

Nego, ona Lagunina akcija sniženja od 50 do 90%...Na site-u ne vidim koje su to knjige...tj. ne mogu da nadjem taj spisak,a na Laguninom profilu na FB, neko je dao taj link i tu vidim knjige ( mahom one koje su već bile na akciji..) ali bez cena ,a za neke još odavno stoji da su rasprodate...Uopšte mi nije jasno u čemu je fazon....Je l' zna neka od vas?

Jao, moja sestra skuplja to kamenje...Donela i meni prvi broj, ja se oduševila i onda razmislila - znam da ću posle to samo da premeštam s mesta na mesto i ustupila sam koleginici...
U petak, kad sam kupila bambi, kupim i Story ( redovno kupujem od početka izlaženja...sad već više po navici) i u subotu u Univerexportu, vidim taj isti Story sa poklonom,a ja nisam dobila ništa.Baš sam poludela...Nije stvar u poklonu, nego više ne znaš šta ima ,a šta nema neki dodatak, šta su pokrali, šta ti žena sa kioska ne da...Ok, Grazia može da se kupi sa i bez poklona i zato i postoji razlika u ceni,ali Story ,,ako daje, daje neke sitnice i to ne menja cenu i oni sad to lepo izvadili..bzvz...

Poslednja izmena:
PA130449.jpg
PA220459.jpg
PA220460.jpg
PA220462.jpg

Evo Dunjinih knjiga.:heart:

Nego da pitam nesto ove stare sajamske vukove :deda:
Dakle htela bih da kupim jednu knjigu, ali to nije nova knjiga tog pisca vec stara 2-3 godine.
Da li na sajmu imaju samo poslednju izdatu knjigu odredjenog pisca, ili i one koje su izdate ranije.
Recimo ako bi bio u pitanju Vuk, da li imaju samo ovu Via Romana, ili imaju i neku stariju koju bih recimo kupila pa mi je on potpise.
Vuk je samo primer.

Ja sam na sajam knjiga isla 3-4 puta, jednom sam kupila sebi atlas, jednom jednog Pekica.
Ostalo se ni ne secam. Ni da li sam nesto kupila, ni sta je to eventualno bilo.
Tako da nisam zapazila ovo sto sam vas prethodno Upitala :)

Samo da vam javim da na sajmu nema zive duse.
Mozes da setas nesmetano i da biras satima nikog u radijusu od 3m.

Primetila sam da je nesto neobicno al nisam shvatala sta je dok nisam shvatila da na Alnariju i na Laguni gde je po pravilu kao u mravinjaku -nema guzve.
Tad mi je postalo jasno da je sajam zapravo pustinja.

Ako vas zanimaju cene one su sarene....od nikakvih popusta do jako dobrih primecenih na standu Geopoetike.
Sa spiskom ili bez njega da se naci svasta nesto fino...mada se ja bas nisam proslavila, ove godine je dobro prosla moja cerka.
Imam sansu da dokipim jos po nesto u sredu ali stvarno nemam ideju sta bi to moglo biti.
Dal sam ja nesto :confused: il je sajam neinspirativan sasvim tek...to bi bilo to za ovu godinu.

Dobila sam na poklon Midlseks i lepu posvetu po kojoj ce ovaj sajam ipak biti upamcen.
Mozda sam po sebi nije poseban ali je bitan jer sam prvi put isla sa mojom cerkom i dobila divan poklon za vjek i vjekova.

Ne citam nista....pocela dve knjige od obe odsutala....

Nego da pitam nesto ove stare sajamske vukove :deda:
Dakle htela bih da kupim jednu knjigu, ali to nije nova knjiga tog pisca vec stara 2-3 godine.
Da li na sajmu imaju samo poslednju izdatu knjigu odredjenog pisca, ili i one koje su izdate ranije.
Recimo ako bi bio u pitanju Vuk, da li imaju samo ovu Via Romana, ili imaju i neku stariju koju bih recimo kupila pa mi je on potpise.
Vuk je samo primer.
Booože, ko da nikad nisi bila na sajmu... Na štandu Novosti, bićće samo poslednja i, eventualno Meta, a na štandu Srpske reči sve njegove knjige. Ako imaš neku kod kuće, ponesi je, potpisaće ti je čovek, samo gledaj da bude njegova...:zcepanje:

:cmok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back