Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ih, Ester, sto ti ne naidjoh dok si se nizala da ti nesto reknem :manikir:
Al' neka tu je bila Modesti :lol:

Blago Dunji
smilie_girl_227.gif
:D

reČem :rtfm:

Meni se ta edinburska edicija Mekol Smita BAS svidja. Ali je svakako ne bih nikome preporucila jer bi taj mislio da sam caknuta. Zato sto je to nekako skroz prejednostavno. Ali mi kao takvo (jednostavno) jako prija, i rado citam ove knjige.
Inace idu ovim redom:
Nedeljni filozofski klub
Prijatelji, ljubavnici,cokolada
U inat kisi, B92 ,250 str.
Stedljivo s komplimentima, B92 ,220 str.
Male radosti subote, B92, 220 str.

Super, pročitaću još nešto, sigurno ću naći. Je l' mu bolji taj škotski serijal ili one druge knjige ''Prva damska detektivska agencija'', ''Žirafine suze'' i sl? Ovaj Nedeljni filozofski klub mi već stoji na spisku, verovatno sam ga prepisala od tebe.
Sve smo mi ovde pomalo ćaknute, slobodno preporučuj sve što ti se svidi :zper:

Secate li se onih knjiga moje cerke, na engleskom? E, njoj je poranio Deda Mraz i sve do jedne su opet na engleskom! :rida:

Pogledajte prilog 257778

A ja sam se setila jedne, meni drage knjige i posle dugo godina opet je uzela sa police - Sljivin cvet u vazi od zlata, kineski roman iz 16. veka. :)

Ovih triest komada, od istog su pisca (ako da, kog) ili je to izdavačka kuća? Ubi me radoznalost.:lol:

Dan sam provela na Nišavi, u mojoj vikendici, ceo dan čitajući. Umetnost vožnje po kiši je diiivna knjiga, preporučujem je, iako imam još pedesetak strana. Govori pas, ali tako fino, kao glas razuma nekog mnoogo plemenitog čoveka. Tužna je priča, plakala sam malo danas, nije za Mirku.

Mnogo bre ovo.:eek:
Na Laguninom štandu važiće akcija za 500 naslova sa popustom 50–90%, gde je minimalna cena knjige 20 dinara, redovna akcija 15% + 10% na tri i više kupljenih knjiga. Svi kupci dobiće flajer kojim se ostvaruje dodatni popust od 5% na štandu knjižara Delfi.

Na štandu knjižara Delfi važiće popust 15% na kupovinu do 4 knjige (+ 5% uz flajer), popust 20% na 5 i više knjiga (+ 5% uz flajer), popust 25% na 9 i više knjiga (+ 5% uz flajer), akcija 5 za 999 za knjige drugih izdavača, strane knjige i izdanja Lagune.

Mnogo bre ovo.:eek:
Na Laguninom štandu važiće akcija za 500 naslova sa popustom 50–90%, gde je minimalna cena knjige 20 dinara, redovna akcija 15% + 10% na tri i više kupljenih knjiga. Svi kupci dobiće flajer kojim se ostvaruje dodatni popust od 5% na štandu knjižara Delfi.

Na štandu knjižara Delfi važiće popust 15% na kupovinu do 4 knjige (+ 5% uz flajer), popust 20% na 5 i više knjiga (+ 5% uz flajer), popust 25% na 9 i više knjiga (+ 5% uz flajer), akcija 5 za 999 za knjige drugih izdavača, strane knjige i izdanja Lagune.

ovo kao da je na kineskom pisano
a ja sam kao završila prirodnomatematičku gimnaziju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back